Sziasztok! Takarítást, állatgondozást vállalok Budapest területén. 25 éves főiskolás vagyok, 2 kisgyermek édesanyja. Szüleim nagyon betegek (mindkettőjük rákban szenved), őket ápolom, ezért keresek rugalmas, napi 8 órához képest kötetlen állást. Fontos számmra a higiénia és a rend, munkámra igényes vagyok. Nem dohányzok. Írjatok bizalommal: zsedenyi.csilla@freemail.hu
Jelenleg bizalmi állásban dolgozó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását.
Ár: lakás heti takarítás: 8.000,- Ft/alkalom
Családi ház heti takarítása (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.
II. kerületi lakásunkba keresek megbízható, leinformálható, tapasztalt takarítónőt. Számomra fontos, hogy alapos és precíz legyen, mert nagyon szeretem a tisztaságot, de munka és iskola mellett már a teljes szabadidőm rovására megy. Elsősorban heti rendszerességgel gondolotam, a többit megbeszélés szerint.
Amire szükségem lenne:
-vasalás
-általános szobai takarítás (teljes portalanítás, porszívózás, felmosás) + fürdőszoba takarítás (nagyon picike,WC, mosdó, kád takarítás, szükség szerint csempemosás + konyha takarítás (tűzhely rendberakása szükség szerint, mosogató vízkőtelenítése, pult letörlése, bizonyos időközönként a konyhaszekrény, hűtőszekrény rendbetétele).
- néhány havonta nagyobb takarításnál szokásos feladatok (pl. ajtó-ablakmosás stb.)
Nappali, konyha, fürdő, hálószoba mellett van egy kis területű tetőtérbeépítésünk, itt egy gyerekszoba és egy háztartási helyiség van, ezekre a fentiek érvényesek.
Bérezés megegyezés szerint.
Akiit érdekel, vagy ha kérdése van,kérem keressen az e-mail címemen: luppo5@vipmail.hu
Takarítónőt keresnék egy XV. kerületben lévő lakáshoz. 53 nm, 3 szoba. Csak azok keressenek, akik nagyon igényesek a munkájukra, nem dohányoznak! Csak takarításra lenne szükségem, tehát vasalásra, rendrakásra, mosásra egyenlőre nincs szükség. Viszont a takarítás legyen nagyon alapos, mivel nagyon szeretem a tisztaságot. Heti, vagy kéthetenkénti egy alkalomra gondoltam.
Akiket érdekel a dolog, kérem írjanak emailt az asszony@t-email.hu email címre!
Megbízható, precíz, szorgalmas,
munkájára és önmagára
igényes fiatal lány takarítást vállal
Budapest egész területén
Hívjon bizalommal
Tel. 0670 266 30 64
Takarítást/ vasalást/ bejárónői tevékenységet vállalok heti rendszerességgel vagy megegyezés szerintivel, elsősorban az Örs vezér tere, a XIV., a XVI., V.,VI. ker.-ben. Nagytakarítást egyedileg is vállalok. Jellemzők: precíz, pontos, gyakorlott, nem dohányzó, kulturált középkorú nő vagyok, -akinek fontos a megelégedett visszajelzés. (közép angol nyelvismeret)
Szia! Szerintem az attól is függ,pontosan mekkora a lakás,mit kell benne csinál. Én általában 5-6 ezer forintért csinálok egy lakást vasalással együtt egy ,nem szoktam órabérben dolgozni,mert mindig azt hiszem,hogy sietni kell. Általában elég is ennyi idő,de szeretem ha pontosan megvan előre beszélve mit kell csinálni,és nem hozzák át a szomszédból is a vasalni valót csak azért mert nehogy "korán" szabaduljak. Sajnos volt már rá példa.
Vasalás nélkül ötezerből megúszod. 4-5 órát legalább ott van általában, gyorsan dolgozik és nagyon szépen. Előfordul, hogy otthon vagyok amikor jön, onnan (is) tudom, meg én háklis vagyok, nekem nehéz megfelelni :))
Óradíj nekem nem jött be, elhúzzák és nem lesz szebb. Hozzám évek óta ugyanaz a személy jár fixért, itt ajánlották. 55 nm takarít, vasal, esetenként ablakpucolás, hűtő takarítás, tűzhely takarítás, ezek nem minden héten, de nem számít fel pluszt érte, 7500 Ft, de rengeteg vasalnivalóm van sokszor. Minden héten jön. Remélem segítettem.
Többektől várok még választ, tehát kb. 50-60 nm-es lakás takarításáért hetente-kéthetente mennyit szoktak fizetni? Mennyi idő alatt reális kitakarítani?
hello én vállalkozo vagyok ha órabézbe szeretnél fizetni az nem ojan kifizető de a takarítás függ a nagyság és a felölettöl de egy lakást nm szokták vállalni az ablak pluszba megy napi tak 6-700ft alkalmi 6000/nap ablak függ a nagyságtol 80/120 ft nm
Érdeklődni szeretnék, hogy Budapest területén mennyiért takarítanak lakást?
Heti vagy kétheti munka díjazása érdekel. Ha óradíjban megy az elszámolás, mekkora lakás hány óra alatt van kitakarítva? Külön számoljátok az ablakpucolást, vasalást?
Sziasztok! Én egy 25éves lány vagyok,és takarítói munkát keresek.Nem áll távol tőlem a takarítás,mivel otthon is vannak kötelezettségeim,szeretem is csinálni,és a legjobbra törekszem,maximalista vagyok.Akit érdeklek írjon a wiesenv@freemail.hu emailcímemre
Sziasztok! Én egy 25éves lány vagyok.Takarítói munkát keresek,mivel otthon is takarítok,és szeretek is,ezért nem áll távol tőlem.Szorgalmas vagyok,szeretek dolgozni,maximalista vagyok,a legjobbra törekszem.Akit érdekel írjon nekem a wiesen@freemail.hu emailcímre.
Az állás hírdetéssel kapcsolatban érdeklődnék. 60 éves vagyok, de fiatalos lendülettel takarítok. A XVIII. kerületben lakom és több helyen is takarítok a városban. Amennyiben referenciát szeretne, szívesen megadom az általam takarított lakások tulajdonosainak telefonszámát, ahol leinformálhat. Várom válaszát.
Szia.Érdekelne a takarítás ha még aktuális.Itt lakom a 18ban közel Gyálhoz.Jelenleg gyesen vagyok és jól jönne egy kis plusz.Hívj bizalommal tel:0630547-9787 Szántai Tündi
Jól jönne egy kis segítség! Takarítási munkát keresek Veresegyház környékén, Újpesten vagy Rákospalotán. Tudna valaki ebben segíteni? Jelenleg is takarítok a XII. kerületben igaz sokat utazgatok de nem esik nehezemre, mert kölcsönös a tisztelet és a bizalom.
Elnézést kérek mindenkitől aki az e-mail címemre írt, csak most volt időm megnézni, néhány napon belül válaszolni fogok minden kedves érdeklődőnek. Köszönöm az érdeklődést.
Megbízható, lelkiismeretes segítséget keresek(csak takarítás, ill. nagytakarítás) nem túl nagy családi házhoz, a XVIII. kerület és Gyál határába, heti egy alkalommal, péntek délelőttre. Állatbarát előnyben:-)