Szépen strukturált, logikus érvelés, tegnap pedig ha ott lettél volna velünk, hallhattad volna, hogy CVZ mennyire előremutató elméleti platformra helyezi a szolnoki-paksi párkapcsolatok belső hatásmechanizmusát a morronéval folytatott durván 3 és fél órás beszélgetése során. Gyönyörű élmény volt 5 percenként megszakítanom őket egy - egy... na, tudod te a jól bevált paksi nótáinkat :)).
A kedvedért leírom sokadjára, de összeszedve... Tehát a probléma összetett.
-A legfontosabb a köztünk lévő életkorbeli különbség. Egyfelől elküldhetnélek azzal simán a picsába, hogy jóval több idegenbeli meccsen voltam életemben, mint te, (én láttam Pakson miként alázunk benneteket a B csoportban, buzi Morgenezhettem, és azt is tudom, milyen az ha 6000 ember ünnepel egy bajnoki címet...) cserébe viszont családom, főként lányom van:) akivel remek szombat de-öt sikerült eltöltenem, egy bebaszós -valszeg fasza- körmendi túra helyett.
-Körmend nem egy köpésre van -főként nem paksi köpésre, amelyért tudvalevő, hogy felfüggesztett jár- így nem igazán hiányzott ez nekem ma, mivel 20 h-kor tárgyalásom van...
-Nem lényeges, de megemlítenemém az intellektuális különbségeket, mint tényezőt. Nos gabi barátom köztünk valszeg akkora szakadék tátong, mint amekkorát marci és magad között vélsz. Míg neked a szellemi kielégülést kizárólag az okozza, hogy öten végigüvöltsétek az országot a szánalmas bandátokkal, nekem sok egyéb más is...
Nem is folytatnám tovább, mivel a szükségesnél így is hosszabban írtam. Azt meg egyébként sem akartam szóba hozni, hogy egy besúgó, zsidózó paksi proligeci, nekem ne pofázzon...:))
Aggódni azóta nem aggódom, hogy nem járok Paksra kosármeccsre... Még akkor sem, ha jó szokásotokhoz híven Lengyel bá megkapja kinyomtatva tőletek, hogy milyen csúnyákat írnak itt róluk...:))
Ja, hát ez váratlanul ért, bár ahogy írta, ez hosszú folyamat eredménye. Ezek után pláne kíváncsi vagyok, hogy a mai meccs hangulata hogy alakul Dombóváron. Remélem ez nem az Ultra Fanatic esetleges bomlásának előszele.
Holnap a mi meccsünk ötkor lesz, szal az érintettek időben gyülekezzenek a Monet-ban! :)
Na, ez azért nem lesz rossz, újabb sárga alkoholtúra meg hazai fanaticoc ASE-verés után, meg ugye az aktuális események a két klub között - ez csak jót ígér.
Körmend - Szolnok
Hosszú évek után talán szombaton Körmenden is összemérheti erejét a két piros-fekete tábor. Baráti hangulatú rangadó, szigorúan unicummal!
Albacomp - Sopron
A fehérváriak felkészülési meccse a rangadókra.
Pécs - Kaposvár
Gondolom mennek Kaposvárról egy Univer-verés után, szóval azért itt is lesz hangulat.
Debrecen - Kecskemét
Hát ez is háromesélyes a lelátón, hála égnek, egyre több ilyen meccs van.
Hódmezővásárhely - Nyíregyháza
Most kiderül, mennyire veszik komolyan a kosárlabdát a vásárhelyi keménygyerekek.
Amúgy meg ilyenkor azt kell mondani, hogy voltak vagy hetvenen és akkor qrva keménynek látszunk, mert a 12 (lehet, hogy túlzok) fős Atomic Boys betámad egy halom embert.