Mr. Stern új ötlete: dress code a játékosok számára, off-court. szal aki a kispadon viháncol sérülten, vagy a csapat/liga képvisletében "promózik", őtözzön fel rendesen: őtönnyakkendő, meg szép cipő, nemá ezt az urban/ethnic/getto stílust. napersze ez csak egy ötlet egyelőre.
Mr. Camby új ötlete: a liga adjon ruhapénzt a játékosoknak, ha lesz dress code.
Mr. Camby valami kilenc millát fog idén keresni. Plusz a ruhapénz!
váháhá.
más: miért hal meg egy 28 éves élsportoló....?!? szomorú.
Atlantában az a gond, hogy nincs normális irányító. Meg center. Bár Pachulia nem olyan rossz, csak 21 éves, ott még történhet valami.
Hülyén csinálták a dolgokat, van egy Josh Smith-ük meg Harringtonuk, és draftolnak egy szintén "3 és feles" Williamst.
Ott van kettesnek Josh Childress, mire max. pénzt adnak Joe Johnosnnak, hogy irányítson.
Persze ha Williams-ből akkora játékos lesz, mint ahogy mondják, akkor lehet, hogy nem volt hiba őt megszerezni, de ez a jövő zenéje. Az idei draft ritka jó volt irányítókból, én a helyükben ahogy a Bucks kiválasztotta Bogutot (mert ha nem őt választották volna a MIL, akkor ő megoldotta volna a centergondokat), rögtön kihasználtam volna valamelyik előmelegített vonalat, és lecseréltem volna a 4.-5. helyre a draftjogot (pl. a Hornets nagyon akarta M-Williamst), de az sem lett volna égbekiáltó meglepetés, ha már másodikként elviszik Pault (ahogy néhány oldal jósolta)
Egy biztos: tehetségben az Atlanta nem szenved hiányt, kérdés, hogy ki fog csapatot szabni belőlük
Én is úgy gondolom az idén a Rockets kicsit előbbre lép....
Meglátjuk.
Mindenesetre Brian Hill is (like Jax) a védekezésre helyezi a hangsúlyt az idén. Szép egyenletesen teljesítettek a fiúk az Atlanta ellen. Hallottam olyan hangokat, hogy az Atlanta az idén jó lesz, de ez a vereség nem azt mutatja. A rengeteg turnoverjük pedíg azt mutatja, hogy a Magic tényleg elkezdett védekezni.
Jut eszembe. Tavaly azon poénkodtunk, hogy Mario Kashun nem fogja megváltani a világot. Háát itt van összehasonlításra egy kis stat. (persze még prseason nem kell túlságosan komolyan venni)