Érdemes elolvasni, mert tanulságos. A cikk végén van egy szavazás, mindenkinek kötelező szavazni!!!!! Egyébként a listán nem láttam se borászt, se informatikust, se kontrollert, de még munkanélkülit sem!!! Viszont ugye..........
Csak eddig nem tudtam jelentkezni, mert nyaralnom kellett! :o)
Tulajdonképpen örülök, hogy ilyen semmilyenre sikerült ez az idei nyár, talán lemosta az öntelt vigyort a tanár "barátok" arcáról... :o)
Nem nagyon érek rá, mert van egy csomó elmaradásom, csak annyit akartam mondani, hogy megyek haza hétvégén és szívesen innék veletek (a tanárokkal is) egy-két korsó sört a Vikingben szombaton...
Sajnos mindent figyelembe kellett vennem. Igy ,és ez most már 90%, hogy 17.30tól 19.00ig miénk a terem csütörtökönként. Neked a korod miatt elég lesz 1 óra mozgás, nem igaz:))
Hatra tedd a focit Vili, akkor szerintem én is el tudok többször menni!
Nekem a szeptember 5. elég kérdéses ugyanis pont 5-6-án lesz egy Business Review (talán elég hozzá az alapfok :-) ) az első félévről és az eddigi tapasztalokat figyelembe véve nem hiszem, hogy végzek mire indulni kellene.
Azt mondtam, hogy a NL kiemelkedik a női magazinok közül szinvonalát tekintve, és bizony én is szívesen elolvasom időnként. Ezt a véleményemet továbbra is vállalom! Viszont, az hogy a kedvenc nyári olvasmányom lenne, az erős csúsztatás...
Király ez a "portfólió" rólad Tuji! Én még nem láttalak így kiszőrösödve! (mármint hónaljban) :-))) Egy-két képedből szerintem maga Kusturica is ihletet tudna meríteni! Ezek a gecik még egy óriás kotont is rádhúztak miközben aludtál! :-))
Képek nagyon jók!! Most legalább tudom, hogy az adócsalók mit csinálnak egész nap a "munkahelyükön"!!!!
Gyerekek holnap délután új szakaszba lép az életem. Hatalmas megtiszteltetés ért, amiben csak a legnagyobb ajkai focisták részesülnek. Kapaszkodjatok meg, mert meghívtak az ALU öregfiúk csapatába:)!!! Úrkúti öregfiúkkal játszunk. Aki kiváncsi a meccsre látogasson ki az alu csarnokba holnap fél ötkor. Láthat pár csillagot...........
Tuji, minket megvuduztak. Az én tévém is tönkrement, amíg nem voltam itthon. Lehet meg sem csináltatom, egész jól elvagyok nélküle. Mindenre jut időm.
Egyébként a képeken az látható, hogy jómunkásemberek pihennek.
A Bálintról is készülhettek volna ilyen képek, ha a napi 16 óra alvás közben ráfeküdt volna az exponálógombra. Amúgy jó volt ez a vizítúra. Egy két dolgot újra meg kell tanulnom: ágyban alvás, késsel-villával evés, fürdés, fogmosás...
Ja és ma reggel fél óra gondolkodás után jutott eszembe a legutolsó passwördöm... :o)
A képek egész jók ,sikerült Bálintnak azokat bemutatni,amikor éppen nem aludt a sátrában (Gabi és Bálint megdöntötte egy vízitábor alatti alvás rekordját). Nekünk annyit nem sikerült ,mint ő nekik egy nap alatt ,lehet mással is próbálkoztak. Öröm volt hazajönni,csak a számítógépem és a tévém ment tönkre egy villámcsapás miatt ,holnap foci és focinézés is lehet!
Úgy néz ki, hogy a Tuji még nem ocsúdott fel, ezért én kezdem az élménybeszámolót. Az első pár nap átlagos vizitúra volt, de aztán az utolsó előtti szakaszon leszakadt az ég. Olyan esőt még ablakból sem láttunk, mint ami a kenuban ért minket 1 km-el a cél előtt. Ki kellett kötnünk, mert villámok cikáztak körülöttünk. Ott vacogtunk 4-en esőkabát nélkül összebújva mint a buzik. Szerencsére a szállás egy termálfürdő campingjében volt. Ettől kezdve 3 napot táboroztunk ott, egy percre sem állt el az eső. Mit volt mit tenni: ittunk! Nem keveset! Reggel mi nyitottuk a kocsmát, zárásig ott voltunk (addig hagytuk el, amíg wc-re mentünk), és a fedett teraszán aludtunk, reggel a nyitáskor örömujjongás és kezdődőtt előröl az egész. Persze a nagyhangú barátokból dőlt a hülyeség. A teljesség igénye nélkül:
Tuji: A cégnél én vagyok a csodaember. Annyit iszok mint a többiek, de én haza is vezetek.
Milán: Mikor megszülettem hosszú voltam és rövid...
Tuji: (fekszik a sátor mellett, hajnali 3-kor, már nem beszélget vele senki)
- Ki fordította a Micimackót?
- Karinthy.
- Frigyes vagy Ferenc?
- Frigyes!
- Mi volt a beceneve?
- Cini!
- Miben halt meg?
- Gégerákban! (És miután megfelelt a saját kvízkérdéseire elégedett horkolásba kezdett!)
Még biztos fog eszembe jutni, majd megírom...
Gabcsi kösz a sátrat! Vigyáztunk rá, nem lett felállítva! A Tuji használta vánkosnak!
Képeket is rakok majd fel, ha rendbejön a fényképezőm, mert nem nagyon bírta a vizet. :o)
Tegnap este kedves történelem tanár kollégámmal söröztünk a vikingben. Tudjátok a jól megérdemelt nyári szüneti napok esti programpontját hajtottuk éppen végre:) Mikor is (sajnálom Laci el kell mondanom mert nagyon pang a fórum) a következő téma jött elő: Ki mit szeret olvasni így nyáron? Hát legnagyobb megdöbbenésemre Radó kolléga a Nők lapját rakta az első helyre, míg másodikra a Story magazint.....Nemzeti sport és Magyar Nemzet sehol!? Természetesn jeleztem felé ,hogy ez nincs rendben, de Ő tántorítatlan maradt. Amúgy meg szídtuk a buzi adócsalókat egész este:)))
Most már tényleg utoljára szólok hozzá ,fél óra múlva indulunk ,mindenkinek minden jót ,akiknek most is dolgozniuk kell!Tegnap este már készültünk a túrára ,sikerült egyre hazaérni Milánnal ,aki itt aludt és most nyitotta fel az első sörét ,én már túl vagyok rajta! Szevasztok!
Lehet ,hogy utóljára írok be a fórumra ,ezennel mindenkit ,akit megbántottam a hozzászólásaimmal megkövetem és bocsánatot kérek Tőlük !
Kivéve a buzi , ingyenélő tanárokat ! Éljen a jól megérdemelt pihenő ,éljenek a jó munkásemberek ! Ha meghalnék a vizitúrán ,felajánlom a készpénzemet a floorball csapat számára ,hogy azok a tagok is jól érezzék magukat ,akiknek nem jár nyári 3 hónap szünidő!Persze a tanároknak egy fillért se adjál gazdasági vezetőként ,max fizesd ki a Radó által okozott közlekedési károkat ,mégha az ő kocsijába is teszi ,mint Pécsre lefelé menet!
Tökösfiú, neked kellene utánanézni, mégiscsak Te vagy kontroller!!! :-) De simán el tudom képzelni a vérszopók a melósokkal fizettetik ki az utat!!! A kis pöcs elnökkel mi van? Tudtok róla valamit? Lehet, hogy a Gabi beadta egy napköziotthonba, onnan meg nem engedik haza míg a szülei nem mennek érte??? :-)
Tuji, Géza! Lehet, hogy ingyenes a vízitúra csak tőletek kértek pénzt ezek a szemetek?! :-) Hiszen itt mindenféle áldozathozatalról beszélnek! Szerintem járjatok utána! :-)
Egészségedre Gézám! A Tuji mondta lehet, hogy kell majd a sátor. Vigyétek! A bárpultot feltöltöttem sörrel meg Unicummal (talán egy hétre elég lesz), a jacuzzit pedig ahogy bementek balra a harmadik cipzár után találjátok! Jó nyaralást jó munkásemberek!
Én pénteken már szabin vagyok, persze az utolsó nap is jómunkásemberként éppen az éjszakai munkám nyomom, hogy úgy menjek nyaralni, hogy emiatt a kollégák ne szopjanak. Persze az is igaz, hogy minezt egy kerti party után teszem egy doboz sörrel a kezemben itthonról a fotelből...