nem új frizura, mindig csak igazíttatom. Meg talán beszínezem setétbarnára, majd meglátom. :-))
A Zsülnek teccett! Egyébként kb. annyiban érdekli a dolog, hogy nem nyaggatom többé, hogy "jól néz ki hátulról a hajam? nem áll ki itt? és ott?" :-))
most viszont engedelmeddel távozom, hogy Bátyusunk is megnézegethesse a dolgait :-)
arrol nem beszelve hogy ha megnezzuk a hozzzaszolasaitok szamat akkor inkabb az valoszinubb hogy o uldoz teged...ebbol is latszik milyen kezdo itt...:o)))))
Na majd mindjart elkezdem en ot uldozni.... csak jarjon a szaja...
HA nekem nem sikerul atkuldeni akkor te sem fogsz tobb sikerrel jarni mert az o levelezo rendszere nem lesz alkalmas a fogadasara... Az enyem el tudja kuldeni es fogadni is tudja mint a mellekelt abra is bizonyitotta vasarnap...
Szoval csak elore es nem hatra...
Mi ujsag van egyebkent?
aha akkor szerintem maga a necckep ami kliens es ez kikuszoboli a freemail hujje hibajat.. mindenesetre ez most elment majd meglatjuk visszajon-e.. en attol tartok igen de azert remenykedjunk :o))) Ha nem akkor ugykodok majd valmait...
Hja kepzeled el egyik topikban rabukkantam Bee-re.. Eppen allasinterjura jar es ugy tunik lesz egy jo allasa...:o) Ez jo hir nem?
Aporopo kerdezhetek? Az hogy lehet hogy neked viszont a freemailrol jott a leveled a csomagolt file-okkal? Nekem nem engedte a freemail hogy csatoljam a file-okat...
Lehet hogy nem lesz jo mert a freemail-es cim csak egy megat tud csatolt file-kent atvinni.. Gondolom a fogadassal is igy van azert atkuldtem neki...:o)
Most majd megvarjuk amig kapok egy levelet valami Mailer Daemon nevu fickotol :o))))))))))
Ez a fazon szokott ideges lennei hogy zaklatom Shanat...:oD
na kösz, ezért nem kerestem rá :-) mert nem tudtam a nevét nekije. Elfelejtettem!
de azt még úgyis megvárom, hogy Shanának jó lesz-e a megadott címre küldeni.
Kedves Shana, persze, hogy átküldöm, csak egy kis türelmedet kérem, ugyanis a párom hathatós segedelmét kértem e nemes ügyben a két úriember esetében is (na még egy ilyen mondatba nem megyek bele, mert még benne maradok)...
Szóval ha megjön a párom, és elmeséli, hogy hova pakolta el a tömörített cuccost, akkor küldöm. Az adatoknál megadott címre mehet?
BBEA: nekünk valamikor délután kellene találkoznunk, még mielőtt jönnek a többiek, mert el kellene intéznünk a lánykérést. Utánna mehetünk külön-külön az esküvőre.
Akkor valamikor 5 óra körül jó Neked?
nickem rovid tortenete... szoval volt erdetileg a mcqc amit eccer csak ugy kitanaltam magamnak es sok helyen meg is maradt...
Aztan volt nehany ismerosom mekkerdezte hogy en vagyok-é az originalquszi vagy mi... mire en mondam hogy nem de aztan elkezdtem indexezni es hogy csak veletlenul se mongyak nekem hogy en ugyanaz vagyok massal ezert ezt tanaltam ki.. vagy mi.. Szoval valami ilyesmi forgott fenn a fejemben..
Udv
Eljen(ek) az ifju par(ok)!!!