Nem tudom, így megkérdezem, hogy is van ez a szintszabályzós hátsó futómű az Explorernél? Laikusoknak honnan lehet megtudni, hogy a kérdéses kocsi ilyennel szerelt-e? Olyanokat olvasgattam, hogy ha elromlik - és erre igen jó esély van - akkor elég drága a javítása. Próbáltam nézni a Bárdi oldalon de ott csak egyfajta lengéscsillapítót írtak, szabványos futóműhöz.
Kiolvastam ma az exploreremben tárolt hibákat Kettöt azomban nem tudok kiolvasni, mert gyártó specifikus P1131 P1151 ha esetleg valaki tudná és informálna azt megköszönném.
Sziasztok! Kérdésem lenne: a terepgumi tönkre teheti a hajtásláncot, felfüggesztést stb. ha műúton használom?Mennyi az eredeti kerékhez a guminyomás?.....................
Nürnür, koszi az infot. Egyebkent ha azott kutyaszag jon a futesbol, ha bekapcsolom, akkor mit tudok takaritani annak erdekeben, hogy ez megszunjon? A fertotlenito spray-n kivul semmi lehetosegem?
1991 és 2001 között USA-ban gyártott Ford Explorer, Mazda Navajo és Mercury Montaineer típusok, 2003-ig gyártott Explorer Sport típusok és 2005-ig gyártott Explorer Sport Trac típusok szerelési könyve.
8500 Ft vagy RockAutó
A Haynes kiadó által kiadott átfogó szerelési könyvek nemzetközi piacra készültek, ezért az angol nyelvet kevésbé ismerők is biztonsággal használhatják. Az eligazodást segíti az oldalankénti 2-3 fénykép, ábra, valamint a kapcsolási rajzok.A Haynes javítási könyvekhez 32 oldalas műhelyszótárt adunk ajándékba
Regebben valaki tudott innen a forumrol service manualt expikhez (99-eshez erdekelne). Ilyen meg mindig van valakinel, vagy rendelheto? Mas: az explorerekben a szellozteto rendszernek (hutes-futes) van szuroje? Pollen, por, akarmilyen. Ha igen, az hol cserelheto?
Vitarát cserélném-nénk expi-re, az is automata és meg van emelve yoko geo 11 dumikkal. az exp. mennyi Km.után kezd zörögni a lánc? A range roveren láttam már 550 e Km-est eredeti láncal-feszítőkkel/BMW/.DE egy exp vásárlás után az árából kiindulva rá fér 2-3/4-5/ száz ezer felújításra. Akkor egy ideig nem kell bántani.R. MAGYAR NYELVŰ HASZNÁLATI LEÍRÁST KERESEK 99-00 ÉVJÁRATÚ EXPLORERHEZ.
Az Expi 4x4 qrva jó, ahogy Cmena is írta. Még sose akadtam el vele, pedig már "próbálgattam" terepen is.
Nálunk egyébként napi szinten a Mama használja és imádja. Ha szereti a feleséged a nagy, magas autókat, automata sebváltóval be fog neki jönni. :-)) (meg Neked is)
jogos en csak a "legendakat" hallottam + egyszer magam is kertem ra ajanlatot a fordnal aztan, ezutan dontottem uyg hogy csak a feszitoket csereltetem ki a szerelommel . nekem bejott.
hmm elvileg igen de erre ne vegyel merget. (en csak a 99esrol tudok nyilatkozni). de a lanccsorgest plane ha leveszed az olajsapkat,nem tudod nem elteveszteni.. meg ha csak annyira csorog hogy csak valami gyanus , akkor meg siman lehet orvosolni lancfeszito cserevel. C
hali RRoberthu az exporer 4 kerek hajtas a qrva jo. automata uzemmodban is meg zart kozepso hajtassal is. de mas zar nincs benne. azert igy is eleg jo terepen. persze nem trialra valo, de arokatkeles ,sirato nem problema.
a 4Lliter 3000 felet eleg jol megy :) 150-170 siman... C