kátyja
2011.12.09
0 0
601
A szépség az szépség, hátha.
Meskó meg erdélyi magyar, tehát román állampolgár.
Gondolom már amerikai is...
De valószínű nem magyar.
Ha akar mostmár magyar is lehet.
Ha akar....
Előzmény: Törölt nick (594)
Hintapa_Linta
2011.12.09
0 0
599
"de nem a Himnusz-ra értette"
Ez a mentegetőzés, hogy ő mit hogyan értett itt nem játszik, ez itt teljes mértékben irreleváns.
Sokkal inkább az számít, hogy akik hallották, azok hogyan értették/értelmezték, azokra milyen hatással volt.
A Himnusz (sem a szövege, sem a dallama) nem használható fel úgy, hogy az másokat megbotránkoztasson.
Előzmény: sykef (591)
kátyja
2011.12.09
0 0
597
De én azért büszke vagyok rá, hogy Iker holnap abban véd.
Szerintem kúltúrát teremtettünk, amit ápolni kellene.
Egyébként esküszöm , hogy ebből a "Bazd meg"számból nem tudtam kivenni , hogy gyalázta a Himnuszt....
Előzmény: Törölt nick (594)
Kanalfabéta
2011.12.09
0 0
589
'a bazdmegelést nemzetgyalázonak tartja'
Pontosabban az okozza a problémát, hogy azt a nemzeti himnuszunk szövegébe csomagolva adja elő.
Előzmény: sykef (588)
sykef
2011.12.09
0 0
568
Én beszéd és cselekvés között különbséget szoktam tenni.de te tudott.
Az meg h mi méltó a Himnuszhoz....
Amikor foci meccs elött lejátszák a Himnuszt és utána 90 percen át megy zsidózás,cigányozás meg a kurva anyázás az méltó hoozá?(mert sztem nem)
Előzmény: Hintapa_Linta (565)
kátyja
2011.12.09
0 0
566
Csak a Te nyugalmadat zavarta meg, mert nem érted a művészetet.
Te, pedig nem semmiféle köz nem vagy, hanem csak egyéni véleménnyel bíró magánszemély.
Ráadásul semmiféle köznyugalomról nincs szó a törvényi tényállásban.
Előzmény: Hintapa_Linta (563)
Hintapa_Linta
2011.12.09
0 0
565
A játékfegyver sem veszélyes a bankrabló kezében, mégis csúny dolgok járnak érte.
Talán nem kellett volna a Himnusz szövegét méltatlan környezetbe helyezni/adaptálni.
Előzmény: sykef (562)
Hintapa_Linta
2011.12.09
0 0
563
A gond csak az, hogy arra méltatlan helyzetbe került a Himnusz szövege, aminek következményeként közfelháborodást váltott ki országszerte.
A Himnusz meg mint nemzeti jelkép a sérthetetlenségében és tiszteletben tartásában megnyilvánuló köznyugalmat hivatott kifejezni.
Ez a fránya köznyugalom meg egyre csak türemkedik, mióta a Dopeman féle Himnusz adaptáció közre lett bocsátva.
Előzmény: kátyja (557)
Mr Paul Inka
2011.12.09
0 0
560
Kb.havonta változik az Alkotmány.
Most,pl.a költségvetési hiány,bepikkelyezése,miatt kell megváltoztatni.
Az,hogy van róla asztal,meg NER,vagy mifene,meg néhány,megélhetési,képviselő megszavazta,nehogymár,hanyatt bacca magát,az ország.
Előzmény: Törölt nick (549)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!