Keresés

Részletes keresés

Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 448
Mindegy Kullancs, téged is utálunk! :)
Előzmény: Kullancs #28 (443)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 447

Tavaly vagy három ilyet lefordítottam, hajrá. :)

nincs is mellettem fa itt az irodában...

Előzmény: Woobel (442)
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 449
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 446

hö hö hö....

dobja le a fáról a mókust????? szegény állat, előbb hallna éhen, vagy fordulna le a röhögéstől a fáról.....

na jó.... befejeztem. most már tényleg.....

:)

Előzmény: Woobel (442)
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 445
ja ja ja
Előzmény: Kullancs #28 (443)
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 444
Tomi "What ever! " de igen utána én is rájöttem h, elírtam!
Előzmény: Predators#6 (441)
Kullancs #28 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 443
Az faxa jól beszopták ez a név már jogvédve can:P:D:D

De fogadok hogy ezt csak azért mondtad el hogy ne utáljanak mi?:P:D:D:D

Csak vicc volt ám:P
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 442

Jah megkaptam steve bácsitól a full 2006-os deffensive és az aligha kész nah jó 60% ában kész offensive play bookot. Azon gondolkodtam h, az elején mind a kettőnek van ilyen " Fundamentals ", h lekéne fordítanom magyarra és akkor többen megértenék és nemkéne bohóckodni vele! De ha valakinek kell a csapatból ilyen álapotban akkor irjon ide nekem egy emil címet oszt átküldöm. De csak csapat tagok! Még nem csapattagok vagy wannabe csapat tagok nem számítanak!

Nah szóval az a mókus ott a fán balra meletted tomi láttam h, röhögött rajtad nyird ki őt dobd le a fáról! Mert ide halottam ahogy nevetett! :)

Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 441
Mármint Crows? mint hollók?
Előzmény: Woobel (440)
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 440
Apropó halottátok h, már hevesen is van csapat ők Crovs néven futnak és őkis a predátors nevet lötték meg de rájöttek h, foglalt jupíííí!
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 439
Piszkáld a mókust a fán ne engemet!
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 438

Öööö...

Te, én úgy utálom ezt a Norbit...

:)

Előzmény: Predators#44 (437)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 437

agyon akarsz engem dobni??

no akkor gondolj csak bele abba a szituacioba, mikor keszulsz egy passzra, a fal tart kemenyen, nem engedik kozel hozzad a vedoket..... mar latod is a Danit, ahogy lengeti a karjat, hogy tisztan van.... es ekkor BUMMMM egy RB hatulrol a vesedbe... :)) mert ez jar az agyondobasert. :)

de tudod mit?!? egy csapat vagyunk! inkabb piszkaljuk Norbit! :)

Előzmény: Predators#6 (436)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 436

Neeeem.

Itt a viccelődés megy.

Tudja a Zoli, hogy ha beszól, a következő edzésen úgyis agyondobom :)

Én sajnos nem tudok, mert úszom a melóban. :(

Előzmény: Woobel (433)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 435

vazzzzeee. :)

epp en is a csajoknak keresek valami cuccot. ti is emiatt kerestetek? vagy esetleg otthonra? ;)

ja, holnap megyek Andrashidara, es ha minden igaz nem Dori lesz az egyetlen pom-pom lany aki jon.

ja, jo ez a cucc, es szerintem is inkabb varratni kellene. egyreszt biztosabb a meretezese, es nem kicsit olcsobb. szitanyomast meg tenyleg barhol vallalnak mar.

a koreografiaval lesz nehezebb... de legfejjebb majd eronleti edzesek lesznek, mig nem talalunk koreografust. :)))

Z

Előzmény: Woobel (434)
Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 434

Nah zoz a dórival néztünk cuccokat ezen az oldalon nézd meg az OO jellel ellátott rucit nekünk tetszett de nagyon drága és varattni sokkal olcsóbb!

http://www.cheerleading.com/custom.php?page=5

A felirat az meg nem tétel azt rányomtatjuk vagy mi!

Woobel Creative Commons License 2006.01.25 0 0 433

Nah halló mindenkinek.

Hát felépek a fórumra és már megint ezek az acsarkodós nem szeretjük egymást beírások fogadnak hát ez gáz !

Tom Zoz jöttök holnap edzeni andráshidára?

Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 432

Hát, ha csak ez a probléma, már nem sokáig kell nézned a meccseket :)

Előzmény: Predators#44 (431)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 431

... szombaton. mondhatom remek! megint nem tudok itt lenni!!!

bakkker mar igen varom a tavaszt!!! az ember csak nezi a meccseket a tv-ben... itt a cegnel meg csak abranozik rola, hogy "ej ha most rajtam lenne a felszereles, de szivesen blokkolnam ezt a kollegat!!" :))))

Előzmény: Predators#6 (430)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 430

El hát, mert én odatartom a másik orcámat is :)

Szombatonként le szoktunk menni az XXL mögé, az edzőpálya le van takarítva.

Szerintem ezen a héten is meg kellene játszani, akár nagyobb létszámban is.

Csuka, és játszós ruha javallott. Általában nyakig sárosan távozunk.

Előzmény: Predators#44 (429)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 429

aha, szoval Pull over.....

te is gyursz vazze?

en ott leszek az Ovegesben, mert fontos. en nem a melohelyemen fogok inkabb netezni....

ami a pofad illeti....no igen. gondoltam, hogy elobb utobb elmondja valaki.

de azert meg eljossz szorni a labdakat neha?? :)))))))))

Előzmény: Predators#6 (425)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 428

Ezt veheted az én magánvéleményemnek.

A csapattagok nevében nem tudok nyilatkozni, majd ők megteszik.

Előzmény: urlacher (427)
urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 427
Köszönöm rövid, tömör és lényegre törő válaszodat! ezt vehetem úgy, hogy a csapat képviselőinek ez az álláspontja az alábbiakkal kapcsolatban?
Előzmény: Predators#6 (426)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 426

Már megint kezditek?

Húzzatok már a búsba a fórumunkról az ilyen baromságokkal!

Köszönöm

Előzmény: urlacher (423)
Predators#6 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 425

Az helyesen írva Pull over, de az nem lesz, az egy testépítő gyakorlat.

Asszem Öveges ált. isk. Andráshida, 17:00

Én ismét úgy döntöttem, hogy inkább dolgozom akkortájt, mert azt sokkal jobban szeretem, meg amúgy is utáljátok a pofámat.

brü-hü-hü

:'(

Előzmény: Predators#44 (424)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.25 0 0 424

Hi,

olyan regen voltam edzesen, hogy azt sem tudom holnap hol lesz, es milyen? mire keszuljek kell pulover.... vagy ilyesmi??

urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 423
Üdv amerikai foci csapatok, játékosok, edzők, szervezeti tagok és foci rajongók!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! A hetekben felmerült a hír, miszerint megalakul a Budapest Cowboys (Új Generáció) Varga Pisti szárnyai alatt a Vipers tagokból (kb. 50 fő) és Giants tagokból (kb.10 fő).

Ezzel kapcsolatban hallottam az alábbiakat hiteles forrásból.

Árpa Attila nem nézi jól szemmel a Bp. Cowboys megalakulását, sőt az általa úgy utált Giants vezetőt Stefánt megkereste, hogy csatlakozzon ahhoz a „konzorciumhoz” amely kizárja a Budapest Cowboyst a magyar bajnokságban való indulástól. Ahogy én tudom a két fél meglehetősen utálta eddig egymást, de úgy látszik egy „derék cél” érdekében egymásra találtak. Felmerültek, mint szövetségesek – ezekhez sajnos nem tudok hozzá szólni, mert ezt az információt nem tudtam leellenőrizni – az alábbi csapatok Norht Pest Vipers, Debrecen Gladiators, Budapest Blacknights, Eger Hereos. Kérem a fenti csapatok vezetőit, hogy cáfolják, vagy erősítsék meg a fenti hírt. Hangsúlyozom az alábbi csapatok nevét, megemlítették, feltételezésként kezelem, de a giantset biztosan tudom, mert hiteles a forrásom ezen a vonalon.

Egyébként, amit nem értek még, hogy a St Lawrence Giants csapat még csak be sincs jegyezve, nem is MAFL tag, hogy tud szavazni liga ügyekben?

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges az, hogy a média fenegyereke, aki az amerikai foci imádója és a magyarországi amerikai fociért állítólag mindent elkötelező ember, ilyenre vetemedik? Ilyen előszelekkel indul a második hungarian bowl? Az ember azt hinné, ez nem fordulhat elő, vagy csak maximum a magyar labdarúgásban. Szomorúan hallom, hogy ilyen mocskos dolgok előfordulnak az általam szeretet sportágban, azt hittem ez más lesz, végre egy tiszta, érdekektől mentes sportszervezet jön létre. Mint szponzor szerettem volna részt venni a magyar amerikai fociban - mivel régebbi sportsérülésem nem teszi lehetővé, hogy mint játékos élvezhessem ezt a remek sportot- úgy gondoltam, adok egy évet, és ha minden jól megy, mint szponzor áldoznék azért, hogy ha már nekem jött össze a játék, másoknak erre meg legyen a lehetősége és azért magamra is gondolva, ha csak mint néző, de élvezhessem a magyar amerikai focit. (nem nagy pénzre kell gondolni, de egy csapat felszerelése biztos kijönne belőle)

A fenti beírást bemásolom az összes MAFL portálján található magyar amerikai csapat fórumába és várom a mielőbbi válaszokat, bízva abba, hogy sikerül meggyőznie a csapatoknak, hogy a fentiek nem fordulhatnak elő ebben a sportban.

A válaszokat előre is köszönöm

Üdv:

Urlacher

Kullancs #28 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 422
Ja én nemis tudtam hogy a Studioban nézzük én nemis hallotam róla:P Ja akkor csinálok plakátokak legalábbis meg póbálom remélem menni fog:)
Predators#44 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 421

Hi,

tud valaki az uj honlaprol valamit??

mivel ott is meg kellene hirdetni a pom-pom lany toborzast, illetve majd valami plakatfele is kellene, amit Kullancs kitesz mindenhova. :)

Woobel Creative Commons License 2006.01.24 0 0 420
Nem arról volt szó h, a stúdióban nézzük?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!