Ja, ez mind igaz,+ még:
-Mi a halálnak van a general manager? Csinál valamit? Nem vettem észre...
- Mikorra érik el a játékosaim a projected értéket, amit a scouting alkalmával látunk?
Azért kérdem mert pld. Spezza már 24 és még köze nincs a 90 körüli értékeihez...
30 évesen lesz újonc vagy mi van:-)))
Ok, vazz ! :}
Azért van benne pár olyan dolog, ami engem személy szerint idegesít:ű
- ha visszaveszem a scoring értékét az Options-ben, akkor a nyertes meccseim olyan 80%-ban 3:1-re végződnek, ami nekem nagyon hiteltelenné teszi a játékot (eközben a .322-vel álló Csikágó 7:0-ra lemossa a Nesvillt...)
- a farmcsapatok mér' nem játszanak a Caldor :) kupáért ? Azt igazán betehették volna még.
- jó lenne, ha a 3.-4. sorbéliek nem ugatnának mindig az "ice-time" miatt, mikor direkt feltettem nekik is ugyanakkorára, mit az első sornak. Persze emiatt nemsoká vissza is vettem tőlük, mert nehogymá' még így is ugassanak...
- nem ártana valami szponzori szerződéseket is belevetetni a játékba, szvsz az is hozzátartozik egy GM teendőibe.
Kipróbálnám Én, de az első három sorban a következő egyének játszanak:
Sakic, Forsberg, Gagne:-)))
Majd, ha Sakic lelép, akkor mindenki megy feljebb egy sorral:-)))
Spezza-t Én is benyúltam, ahogy néztem elég spieler lesz a srác.
És farmban ? Az én 2. szezonomban a Spezza gyerek vezet 77 meccs alatt szerzett 200 pontjával, az én "fiaim" követik, a második ugyanis Harold Druken (nálam ő is nagy spíler! ) 75meccs/194 ponttal, a 3. pedig Toby Pettersen, ő olyan 77/170 körül szerzett.
A nagycsapatban senki nem remekel, vagyis inkább mindenki, merthogy a kb. 75 meccsen sok olyan van, aki 20 gól körül jár, de épp ezért nincs olyan aki igazán versenyben lehetne az Art Ross-ért :-(
Milan Kraft viszont elsősoros, amióta fenn játszik a nagyok közt, és a 48 meccsén 46 pontot szerzett, ami azért nem olyan rossz. Ő amúgy se lesz egy 4. soros center, de, mint azt többször megvitattuk Tibivel, neki az 1-2 sor feküdne igazán. Próbáld ki ott, hátha tényleg bejön !
Hát lehet, hogy hiba volt... Nálam 3.soros a fiú kb 45-50 pontja lehet 65 meccsen.
Kraft meg lószar a 4.sorban, van vagy 3 pontja...
Egyébként volt már valaki száz felett?
Nekem még nem jött össze, a legjobb is csak Satan volt 91 ponttal.
Foote is balkezesként jelenik meg. Ez egyébként nem egyedi jelenség, már több emberkénél tapasztaltam. Blake-t meg elcseréltem egy
Boucher, Gagne, 1st draft pick biznisz keretében, úgyis UFA lett volna:-))))
Árpád Mihály, vagyis Mihály Árpád játszik nálatok? Nekem most 3. soros L és egy rakat gólja meg assistja van, UFA volt, onnan szedtem, mert magyar neve volt, bár asszem szlovák :)
Nos, én még csak a 2. szezonom nyomom, ezért azt hiszem, elvileg Nálad is meg kellene lennie a srácnak (hacsak nem "generált", ld. CM). Nem lehet, hogy azért nem találod, mert még junior korú, és azok közt nem keres a gép ? Vagy esetleg abban a rosterben lehetett benne, amit én még az elsjén feltettem (és ami a 2001. évi Stanley-döntő utáni csapatokat tartalmazta)?
Én, úgy emlékszem, egy scouton keresztül találtam rá, küldtem csomó scoutot különböző országokba meg egyet a Habs-hoz is.
Én is ajánlok egy kapust: Hedberg :)
Isten a srác, a második szezonjában 73 meccs alatt 14 SO, 93.6 S%, 1,19 GAA.
Egy meccsre kénytelen voltam Levit is felhozni a farmból (ahol ő a stabil elsőszámú kapusom), mit gondoltok, mi lett a vége ? Hát persze, hogy SO ! :))) Nagyon megdícsértem ! :))
Igen,Én is igy csinálom:-)))
Legalább nem kell vele szarakodni év végén..
Tipp: Mindenkinek csak ajánlani tudom Boucher-t a kapuba. Isten a srác.
Zsinórban harmadszor a hónap játékosa, 96%-kal véd és 1.21 a GAA:-))
Ja és kétszer nyerte meg egymás után a Vezinát:-))
Nagy része van a 26 meccse veretlenségi sorozatomban:-)))
Érdekes, hogy nem az Ő mutatói a legjobbak, mégis üti a mezőnyt.
Van egy kis tanácsom. Magam részéről már az év elején meghosszabítom a szükséges játékosok szerződését. Talán így olcsóbban megúszom.
Pl. Daze-t 5 évre aláirattam potom pénzé' azt nyugton van.
Az első sor meg kompletten nem keres többet évi 10.5 milliónál. (Friesen-Lecavalier-Amonte)
Nem hiába, spúr vagyok mint Wirtz :-)))))
Antimat!
Te hányadik szezont nyomod? Ugyanis kiváncsi voltam erre a Niemikorpi gyerekre,ha már tényleg olyan isteni tehetség:-)
Szóval rákerestem és nem találtam senkit ilyen névvel...
Ja, Én is lenyúltam Kraftot:-)))
Megvolt az elso gyozelmem, de asszem mostjon a neheze...eddig hagytak bevasarolni, de most, hogy nyertunk szinte minden szerzodeshosszabitast megdurrognak, pedig alig kinalok tobbet az elozo evi fizuknal...
Asszem Pronger, Blake, Roy, Fjodorov, talan Arnott is cserealap lesz vki olcsobbert...persze igy meg nyerni is nehezlesz..
Amugy Sharks-Anaheim-Dallas-Ottava volt az ut, igazabol csak a Dallas elleni volt huzos, azt 4:3-ra hoztuk, a tobbi siman ment:)
A fraancba csak megtörtént:-))))
Természetesen az AVS-sal vagyok, lehet hogy csak a főcsoportdöntöben nyomtam az Anahaim-mel? :-)))Röhej, de ez tegnap volt és már hülyeségeket irok:-)))
Most, hogy mondodnem is emléxem kivel játszottam a dontőt. Asszem Cavington mindjárt bejátszik:-)))