Jött két e-mail a honlapon megadott postafiókba, amit szeretnék itt megosztani veletek. Ha tud valaki segiteni az egyikkel kapcsolatban, akkor kösz előre is. Tehát:
1. szia
ne haragudj a zavarásért, én is egy 406-os tulaj vagyok, most vettem
májusban a gépet ami nagyon szuper csak van egy kis problámám vele,
gondoltam hátha tudnál vagy valaki tudna segiteni ebben, végülis már
tapasztaltabbak vagytok e téren.
Az ajtók alkatrészei iszonyatosan zörögnek , a szervizben azt mondták ez
tipushiba (mondhatták volna amikor veszem:))), vagy nem akartak foglalkozni
vele. Nektek is volt ilyen tapasztalatotok vagy ez egyedi. Ha igen tudtok rá
valami jó megoldást? vagy valakit aki megbütyköli?
előre is köszönöm a segitséget
Csaba
(e-mail nálam)
2. Sziasztok!
Egy hete vettem egy 406-ost, nagyon király gép! 2.0 SV, rengeteg extra-val! Na, de nem is ezért írok, hanem, hogy lszi, dobjatok nekem egy e-mail-t, ha lesz Peugeot 406-os találkozó bárhol az országban. Jövök!
Új vagyok itt, mint ahogy a kocsim is új, legalábbis számomra. 406 Supreme, 2 éves, fél éve vettem, és jön a tél, tehát arra gondoltam, hogy a könnyűfém helyett lemezfelnit kellene rárakni. Ha van valakinek eladó 15-ös 4 db lemezfelnije, az emailben írja már meg, hogy mennyit kér értük (Budapest vagy környéke jönne számításba). A topicot nem tudom nyomon követni, ezért emaileket várok: nyiko@freemail.hu
Szia,PUG bolt száma Pesten 3833731.Van fölösleges plüss üléshuzatom,nem raktam fel,nekem anélkül gusztusosabb.Akitől vettem 20e vette,én 10e ért,7e ért vihető.
Üléshuzat: én a Peugeot Frédi-Bénit kérdeztem meg,ott a méretpontos üléshuzatot 23 ezerre tartották.A PlüssCar Kft. (Soroksári út 24. tel:2171-555) is hasonló árat mondott a teljesen plüss üléshuzatra.Sztem egy telefont megér...
fernin
Nem tud valaki PUG boltot Budapesten? Nem márkakereskedőt, hanem szakboltot. Az üléshuzat engem is érdekelne. Szeretnék venni egyet, de mivel van hátul karfa, így nem fogok kapni csak úgy! Üdv Ákos
Most jottem meg a pályáról. Mióta itt volt Strasszer és STDTIván Erikával, újra nagyon élvezem a gokartot. Gergely fiam (8 éves) is már megbátorodott. Először csak gázfröccsökkel gurulta végig a pályát, viszont a második 7 percben már néha padlóig nyomta. Szerintem a következő talit pályaközelben kellene megtartani.
Break.
Örülök hogy jól éreztétek Magatokat, biztos jó lehetett, a képek alapján legalábbis.
Azért a tulaj 9 éves fia nem lehetett semmi egy 206-ossal...
Gokartozásban én is benne vagyok bármikor, szóljatok!
Látom jól nyomtátok. Nem kiméltétek az aszfaltot. Sebaj. Így kell ezt csinálni.
Egyre rosszabb hogy nem tudtam elmenni.
Elvileg a jövőhétvégén megyek Debrecenbe a Madár meccsére!
Felraktam a ket rovid videot és az eredeti meretu képeket. Az egyiken a tulaj 9 eves fia gyúr egy 206-ost, a masikon Stdtivan gokartozik.
Az idoeredmenyeket meg nem, mert nem találom a papirost amire irtam, de meglesz.
Sziasztok!
Semmi gond az elirásért, Baggio605!
Volna egy kérdésem. Ti honnan vettetek a járgányokba valami profi üléshuzatot??? Az eredeti Pug üléshuzat ára nekem egy kicsit húzós (olyan 65000Ft)... És ami most van benne az világos és nem szeretném ha összekoszolódna. Úgyhogy minél hamarabb meg szeretném oldani a dolgot, ha lehet. Gondolom a könyöktámaszoknak külön kell vegyek huzatot, nem? Már előre látom, hogy vért fogok izzadni mire találok egy minden szempontból megfelelő huzatot :(
Még egy tuti kormányzár is kéne, ami védi a légzsákot is. Minden tipp érdekel és előre is köszike!
Minden jót nektek!!!
ui.Persze mondanom sem kell, hogy szivesen mentünk volna a talira, csak nem mehetünk ki az országból Hófehérkével ameddig nem kapjuk meg a végleges rendszámokat.
beautyblanc: Gratulálok a géphez, nagyon szép! Használd egészséggel.
Többiek: Bár nagyom szerettem volna kezdő Pug tulajdonosként elmenni a találkozóra, nem tudtam. A saját esküvömről csaknem mehetek el! Kárpótlásként egy gyönyörű 607-es volt az esküvői autónk.
Gratula a géphez! Azért szép autó ez a 406-os, mindig meg kell állapitsam (pedig nem egy mai darab már). Egy igazi egyéniség az utakon a sok tucatszar német és japán népautó között. Sok sikert hozzá!
Helllllo Mindenkinek!
Köszönöm a jókivánságokat, tényleg életem egyik legboldogabb napja volt, mikor megkaptam Hófehérkét!!!
Akkor most élménybeszámoló következik:
19-én reggel 9-re már a Pug szalonban voltunk a párommal, mert már meg kelletett érkezzen Hófehérke Bukarestből a Pug szervizbe. Fogtuk is magunkat a Pug dealerrel és kimentünk a szervizbe.
És akkor.....életem egyik legnagyobb élménye......megpillantottuk a MI Hófehérkénket az utánfutón. Olyan gyönyörű volt, majd elolvadtunk. És ezt a látványt veletek is meg szeretnénk osztani ezzel a képpel:
Természetesen mi szedtük le az utánfutóról is. Ott helyben megkaptunk minden papirt, egy szerelő felrakta a négy kis műanyag sárvédőt és már készen is voltunk.
Mondanom sem kell, szuper volt először beleülni. Aztán egy laza csuklómozdulattal betettük azt a CD-t, amit erre az alkalomra irtunk meg magunknak.Az első szám a TAXI c. film zenéje volt, mondanom sem kell.... A Clarion remekül szól, az tuti!
Első utunk az autómosóba vezetett, onnan pedig a benzinkúthoz, ahol EURO DIESEL leveskét kapott a "kis" moci. Persze egy csomóan megbámultak minket a zsir új csilli-villi autóval. Nem sok 406-os száguldozik errefelé, inkább vw passat és skoda octavia kultusz van a városban.... no comment...
Annyit mondhatok, hogy a legtökéletesebb választás volt EZ az autó.
A próbaút is szuper volt, már alig várom, hogy mehessek Apukám elé Ferihegyre a kicsikével. Legyetek szivesek jelezni nekem, ha megláttok!!! Nem fogtok eltéveszteni, mert bukaresti rendszámom lesz három évig a liesing miatt :P
Egy szó mint száz, a Peugeot 406 egy TÖKÉLETES konstrukció. Ez már igaz!
Üdv mindenkinek!
A nagyon boldog Beautyblanc :)))))
Beautyblanc,én is gratulálok a gépeshez,remélem,sok örömöd leled majd benne!
Strasszer,Break: a képeket elnézegetve esz a sárga irígység.Már csak a képek alapján is kedvet kaptam az eddig soha nem próbált gokarthoz.Nem tudom,hogy lett volna-e kedvem gokart által helyrerázott üleppel még kocsikázni egy métert is..
Nem akarom elkiabálni,de eddig a San Remo Rally-n a két vezető Pug 206.
Nagyon gyors voltál!
Tehát:
Először tesztvezettünk: 307, 406, 206 volt a lehetőség, sajnos 706-ot csak nézni lehetett. Utána beültünk egy-egy gokartba, jól kipróbáltuk úgy is a pályát. Először bizony nehéz volt, az első köröm feletébb lassúra sikeredett, aztán belejöttem. A sült malac (nagyon finom volt, de tényleg) elfogyasztása után tettünk még egy gokartos kört, aztán átmentünk egy másik, fedettpályás pályára. Na ott aztán nyomtuk ezerrel. Négyszer ~7 percet tettünk meg. Én végig nagyon élveztem, és egyre jobban ment a vezetés. Aztán visszamentünk az első pályára. Már kevesen voltak, és elkeztünk időmérő edzést tartani. Nekem nem ment túl jól (Break, a részletes adatokat légyszíves tedd közzé, különös tekintettel a tulaj 9 éves fiának időadataira :(((. Én hozzájárulok az adataim közléséhez :))) )
Meg kell jegyeznem két dolgot.
1. Kib.tt jó gokartozni. Jókat versenyeztünk, a kezem és az oldalam is fájt rendesen. És utána beülni újra a 406-ba...
2. Felül kell vizsgálnom a női vezetőkről alkotott véleményemet.
Rég nem jelentkeztem,és mint látom,lecsúsztam a talit is..:( Mondjuk,mint tiszántúlinak,kicsit messzebb van Szlovákia.
Volt egy pici zűr az auspuffal,amit Kunszenten a szervízben helyrepofoztak-ingyen.A középső dobnál leszakadt a felfogatás(köszönhető egy kis figyelmetlenségnek meg egy 30 centis,dudvával benőtt ároknak),és a belógástól berepedt a dob.
Nemrég vehettem volna hozzá alufelnit(7*15)gumival(Conti,205/55) egy ismerőstől,viszont zavart a felni ET száma.Nem sokkal tér el(18 helyett 35),de kicsit félek,hogy hosszabb távon lerendezi a futóművemet.Valami tapasztalat ezügyben?
A talizóknak jó bulit utóLAGosan is!