3. Ez rendben van, de az ember azt gondolná, hogy az a dolog, ami év közben megy (ATP Tour) az a vébé, mint ahogy általában van a sportágakban. Mig a teniszben valaki vagy elindul a vébén vagy nem. Máshol meg az a csúcs.
1. A WTA a női körverseny.
2. Az ATP a férfi körverseny.
3. A vb az év legjobb teljesítményt nyújtó teniszezőié.
4. Ez a férfiak hivatalos világranglistája, az adott évben szerzett pontok szerint.
5. A világranglistát a férfi ill. női szervezet csinálja.
Pedig szerintem semmi nőies nincs az irásaimban, csakhát ezzel a névvel senki nem feltételezi, hogy pasi lennék:)
mondjuk a motoros és egyéb technikai sport-fórumokban ismertebb vagyok:)
Az, "pasi" :)
De nem változtatok mostmár nevet, mert van ,ajdnem 4000 hozzászólásom, és ezt tovább akarom növelni:)
a nevemnek történelmi okai vannak:)
Ja.
Ha van egy kis időtök, magyarázzátok már el, hogy is van ez a dolog a teniszben
1. WTA? (asszem ezek a nők)
2. ATP? (ezek meg a pasik?)
3. Mi az a vébé? ki rendezi?
4. Mi az az ATP Champions' Race?
5. Ki csinálja a világranglistát (azt asszem tudom, mi alapján)
stb.
Szóval, szervezetileg hogy néz ki a dolog.
Ja, ki rendezi a Grand Slameket?
tudod, pénteken van adás...na, mindegy, azért délelőtt még telefonálok, hogy kell -e mennem tényleg.
Csak a második félidő közepétől láttam, de nem volt annyira jó. A Juve-mccset nem merték adni, annyira sz*r volt a múltkori.
Anyus, Te pasi vagy???
Na látod, ez ABSZOLÚT igaz. Inkább úgy fogalmaznék: rossz helyre. Ha most nem itt lennék (és ez nem az ország hibája), hanem Olasz- vagy Spanyolországban, akkor ez nem lenne probléma, mert ott annyira népszerű az egész dolog, és annyi pénz van benne, hogy mindenki kp lehetőséget. Magyarul: nálunk még gyerekcipőben jár az egész. De mondom, megértem, és erről nem az ország vagy a politika tehet. Csak még ez van. Sjanos.
DE NEM VAGYOK HAJLANDÓ FÖLADNI! :) Úgyse nyugszom a hülye fejemmel, ammig meg nem tettem mindent...csakhát...mit? :)))))
dolgozom, képzeld...nem tom, milyen hangulatban leszek majd. Persze, írok, amint tudok, bár nem leszek a következő napokban itthon. De majd mindent megteszek, okés???
Meccset néztétek?
Nagyon is értem. Ezek szerint elég kétségbeejtő a helyzeted. Úgy látom, rossz családba születtél, és ezt most úgy értem, hogy mondjuk az anyagiak miatt.