Most már tényleg jó lenne kitalálni a holnapot..de én is már vagy húszszor kérdeztem rá,hogy ki jön,meg kinek jó a holnap.
De úgy látom nagyon passzív ez a kerület:((
Senki nem mond semmit.
Fel is hagyok a szervezkedéssel:((
Hát igen. Ha az ember legjobb barátja ilyen megjegyzéseket tesz, mely szerint: "Drága, unalmas a HUSZ nélküled, nincs semmi botrány", akkor azért meggondolja már, hogy miket ir. :-))
nem új frizura, mindig csak igazíttatom. Meg talán beszínezem setétbarnára, majd meglátom. :-))
A Zsülnek teccett! Egyébként kb. annyiban érdekli a dolog, hogy nem nyaggatom többé, hogy "jól néz ki hátulról a hajam? nem áll ki itt? és ott?" :-))
most viszont engedelmeddel távozom, hogy Bátyusunk is megnézegethesse a dolgait :-)
arrol nem beszelve hogy ha megnezzuk a hozzzaszolasaitok szamat akkor inkabb az valoszinubb hogy o uldoz teged...ebbol is latszik milyen kezdo itt...:o)))))
Na majd mindjart elkezdem en ot uldozni.... csak jarjon a szaja...
HA nekem nem sikerul atkuldeni akkor te sem fogsz tobb sikerrel jarni mert az o levelezo rendszere nem lesz alkalmas a fogadasara... Az enyem el tudja kuldeni es fogadni is tudja mint a mellekelt abra is bizonyitotta vasarnap...
Szoval csak elore es nem hatra...
Mi ujsag van egyebkent?
aha akkor szerintem maga a necckep ami kliens es ez kikuszoboli a freemail hujje hibajat.. mindenesetre ez most elment majd meglatjuk visszajon-e.. en attol tartok igen de azert remenykedjunk :o))) Ha nem akkor ugykodok majd valmait...
Hja kepzeled el egyik topikban rabukkantam Bee-re.. Eppen allasinterjura jar es ugy tunik lesz egy jo allasa...:o) Ez jo hir nem?