Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban: - Manifesztáció - Innovatív - Prejudikáció Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban: - Dezoxiribonukleinsav - Individualizmus - Cogito ergo sum - Termékspecifikáció Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban: - Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled. - Nem kérek több italt, köszönöm. - Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim. - Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde? - Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek
Hello Sracok!A megrendeleseket meg csütörtökig letudjatok adni mert penteken mar jövök Magyarorszagra.Ezen kivül meg hozok magammal egy par dolgot(kesztyüket,cipöket,vedöket,stb.,stb.)Üdv.:Csaba www.american-footballshop. www.american-footballshop.de/Massenverkauf
Hát kevesen voltunk szóval ezért nem tudtunk valami sok gyakorlatot végre hajtani...Volt egy kis Hand-Off gyakorlás...field goal gyakorlás...meg egy kis passzjáték...
Sajnos mivel kevesen voltunk ezért nem volt valami nagy a harci kedv az elején,a létszám láttán úgy mindenkinek elment a kedve,de azért utána jó hangulat volt az edzésen.
Gondolom nekem nem kellett volna külön jeleznem, hogy miért nem tudok menni... én lettem volna a legboldogabb, ha mehetek. :(
Mindenesetre én kedden lassan elkezdek vele kocorászni, terhelgetni, de ha nem lesz feltétlenül rám szükség a vasárnapi meccsen, akkor csak tartalék és vizesfiú leszek, amint azt javasoltad. Még most kezdett el igazán fájni ez a szar... a felgyűlt vér nyomja a szöveteket, és ez nem esik olyan jól. :(