saját magam kicsivel írása viszont nevezhető kishitűségnek is,hogyha nem lenne a háttérben arra utaló ok,mely szerint háttérbe szorítom magam másokkal szemben. Ez tán csak megint udvariasság,nemde?
Én nagyonis kiváló módszernek tartom,hogy a személytelen csetekben,levelekben, meg egyáltalán ahol nem LÁTNI a tiszteletnek semmilyen jelét sem, ily módon fejezzem ki az illetőnek,akivel éppen eszmét cserélek. S mint ahogy a tulajdonneveket nagybetűvel ILLIK írni,utalva arra,hogy egyedi valaki (vagy valami),íly módon róvám le tiszteletem más felé én is.
De ez én vagyok,vannak máshogy gondolkodó egyének is,kik nem feltétlen tiszteletlenek,ám bizonyára lusták:)))
smile Te szerencsétlen, Te azt hiszed, hogy attól jobban Tisztel téged valaki, ha a Veled való beszélgetéskor vagy a Rád való hivatkozáskor nagybetűvel írja a Te pici névmásaidat? Akkor te csak egy színlelő udvariaskodó világot akarsz magad körül, egy hazugot, amiben élni szeretnél. Nehogy már a hit alapját a shift gomb használata adja! Nem kishitű vagy akkor, hanem caput natium. Ha rosszul ragoztam volna, aVi majd ugyis korrizélni fog.
Nem nagyon él ez a láda, mióta megint hit, remény, szeretet, isten, haza, család, deszeretekmindenkitTégedisszmájl zajlik itten.
Nos egyelore ennyi van meg a chat-bol: http://nasa.nextra.ro/~medical/chat Az onarckepek meg nincsenek meg. FIGYELEM: Az egesz meg nem stabil, meg nem lehet hasznalni, csak megnezni! :-)
hm,látjátok,Angliában a padka bal oldalába csúszunk,és akkor retix száll ki elsőként,s Smithi fejét díszítené bibircsók. Nézőpont kérdése minden,meg is halhattunk volna! :)))
Kosz Zorro, megkaptam. Valoszinu elso talalkozasunkig mar fel tudok mutatni valamit. Da azt most kijelentem, hogy a nepszabi logot el lehet felejteni a bal sarokbol (ha jol emlekszem ott volt) :-) Tig-nek uzenem, hogy szamitok a Zsolti segitsegere is! :-)
Ott voltam én is elöl, csak a másik oldalon mint ti... nekem egyébként csak a hosszával volt bajom... az a ráadással együtt 84 perc kicsit rosszul esett... de aztán egyesek ugye elkezdték bömböltetni a Tubular Bells III-at a kocsijukban ;-) Ha nem te voltál, bocs, de úgy emlékszem...
Tomiiiiiiiii,szasz
hát perszehogy szójjá,én benne vagyok. :)
03.23-án nem jó,de egyébként igen.
Nopersze arról tudsz,hogy Tiggel kint voltam a M.O koncerten (meg Zorro is ottan volt valahol..)
és mitnemondjak,nem volt egy nagy szám.
Bezzeg a 93-as Jarre-koncert,na ammá valami vót.