"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Valamikor kaptam dícséretet rendesen.. aztán kevesebbet.. aztán csak elfogadtak - aztán máshonnan megint kaptam dícséreteket. Aztán volt a gödör.. aztán most megint dícsérnek.
Ha ismerkedésre váltanám..
Én az első INDEXes ismerkedésem eredményeként kaptam azt a segítséget amitől nem mentem tönkre a válásba. A második ismerkedésem újra megtanított rá hogy mi a szerelem, és utána arra hogy hogyan lehet túlélni ha annak a másiknak sem kellek. A harmadik ismerkedésem.. hm.. ő most éppen dühöngve próbál aludni, merthogy tőled is biztosan AZT akarom..
Soha semmi nemolyan mint ahogy képzeled. Minimum egy kicsit.. de inkább nagyon másmilyen. Én is, te is, ő is.
Ehh.. tanulom hogy nem ábrándozom. (de még nemnagyon megy)
Muszáj volt, mert nem tudok elég nőhatalommal kapcsolatos lényegi kérdést.. viszont a tegnapi ebédnél eszembe jutott hogy tegnapelőtt éjjel hiányoltál egy jó kérdést. És a kaja mint téma csak ritkán rejteget mély gödröket.
Dícséret.. hiány.. :-(
Te leány.. miért nem alszol?
Én még csak-csak tudom igazolni, mert nullakettő harminckor kell leváltanom egy érkező kollégát - de te?
Bár ilyen egyszerű lenne.. de nem. :-( Szerezni.. hiszen az erőszaknak minősíthető.
Látod, ez lényegi változás most hogy csak nagyon kevesen szereznek maguknak nőt - és nekik meg van engedve. Sőt el van várva.. (de lehet hogy ezt meg én látom rosszul)
több a női özvegy.. persze hogy tudtam. A férfiak előbb halnak.
És ha igen akkor aprószeműt, vagy rendes nagy harapásnyi méretűt?
Ma az volt a pörkölt mellé ebédre, és kérdeztem édesanyámat hogy erre mifelénk nem is csinálták-e sose nokedliszaggatóval.. és az mesélte hogy a legjobb barátom nagyanyja (pedig helyi születésű volt) a környékben egyedüliként olyan aprónokedlit szokott főzni a családnak. De slussz és pássz..
Ez nagyon jó meglátás, de te mint ember akár hátat is fordíthatsz ennek. Nem kell mindenáron megfelelni a fogyasztzói társadalomnak. Vannak nagyszerű vívmányai, melyek jobbá, kényelmesebbé teszik az életet, de attól még nem kell lemondani a családról.