Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
A következő tuning mi lesz vajon: Pannónia személykocsiból GANZ Cavill motorkocsi, ELŐRE mozdony alapjára pedig MOT347 felsővezetékes "plafontapasztó" munkagép?
Padláson talált régi pénzverdés vasútmodell eladó. -P.v.1. vasútmozdony 1db -P.V.2. postakocsi 1db -P.v.3. személykocsi 2 db -egyenes sín 8 db -íves sín 12 db -hiányos szemafor 3 db
Nekem egyszer azt mondták, hogy a régebbi dolgok ( pl. korabeli asztali lámpák stb. ) ilyen kapcsolókkal működtek és a bolhapiacokról fillérekért pótolható ezek az alkatrészek.
Sajnos nekem külön nincsen. Csak egy működő doboz, amitől megválnék...
Nem tudom tesztelni, soha nem is nyúltam hozzá, egy komplett készletet vettem annak idején és most apránként eladom, mert csak a helyet foglalja. A feleségem Ábrók MIklósmé, dekoratőr Zsuzsa.
Köszönöm szépen, ez nekem teljesen jó megoldás, a héten 15 óra körül tudok menni arra, lehet, hogy már holnap. Tiszteletteljes kérésem - ha megoldható - , hogy a kedves felesége vigye el magával oda holnap.
Ezzel csak annyi a "gondom", hogy személyesen nem találkozunk, de remélem arra is lesz majd lehetőség ! :-)
Van lehetősége tesztelnie előtte valamilyen formában a szerkezetet ?
Én szentendrei vagyok, de a feleségem a fővárosban dolgozik a Terézvárosi Textiláruházban. 1068. Budapest, Király utca 56-60. Amikor jónak látod, beviszi, és átveheted tőle. Bízom benne, hogy a segítségedre leszek.