A file-ok WinRar-ral lettek becsomagolva (sajnos azt nem tudom melyik verzióval). Szóval, ha nincs ilyened, nem tudsz mit kezdeni a letöltött file-lal. Este, ha hazaértem, feltöltöm ezt a programot és ki is linkelem, onnantól kezdve nem okozhat gondot az UnRar (kicsomagolás). Jó lesz így??? Egyébként (aki már hallotta) mi a véleményetek?
A koncert teljes. A Forest, hogy "vágott"-e, azt sajnos nem tudom, mert még nem hallgattam végig... Este, ha hazamegyek, lecsekkelem és majd jól beírom a tapasztalataimat!
Ha valakit érdekel (és miért is ne érdekelne), feltöltöttem a honlapomra (http://plainsong.uw.hu) a 2004-05-02-ei Coachella festvál zenei anyagát. Jó minőség - legalábbis jobb, mint a korábban már napvilágot látottak. Ugye a múltkori nem tetszésünket azzal magyaráztuk, hogy a minőség a szar, nem az új dalok. Sajnos a jó minőség sem változtat azon véleményemen, miszerint ez az új album nem AZ AZ ALBUM lesz :-(
Esetleg ha valaki belefutna a net-en egy korrekt minôségű copy-ba, akkor nagyon szívesen felajánlanám az FTP-men egy kisebb tárhelyett, ahonnan mindenkinek elérhetôvé válna....
Valóban szokatlan, hogy az album után jön ki az első kislemez, de utánanéztem és pl. Robbie Williams is csinált ilyet pár éve.
Egyébként a COF-on olvastam, hogy az album promó CD-it a jövő héten kezdik szétküldözgetni Franciaországban, tehát van esélye, hogy a hivatalos megjelenés előtt letölthetővé válik.
Tisztában vagyok a dologgal, csak gondoltam, belinkelem a dolgot. Viszont azon én is elcsodálkoztam, hogy a maxi az album után jön csak ki. De NAGYON várom már.......
tojas76 Nem tudom, hogy csak viccelsz-e, vagy tényleg nem vagy tisztában a dolgokkal, de tegyük fel, hogy az utóbbi. Az, amit belinkeltél, egy pár hete forgalomban lévő p r o m ó c i ó s CD. (Ebből és egy eltérő borítós változatból is volt már fenn néhány.) Az ilyesmit hetekkel vagy akár hónapokkal az album megjelenése előtt küldik el pl. rádióknak és a sajtónak, de kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. Hogy itt-ott mégis kaphatóak, annak az az oka, hogy sokan azok közül, akik az ilyesmihez hozzáférnek, szeretnek hasznot húzni a dologból. Ez illegális, de (a rajongók szerencséjére) gyakori.
Tehát kislemezmegjelenés (a jelenlegi állás szerint) > 2004/07/12
Még hogy 2 héttel az album után...:-))
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=307&item=4017123358&rd=1
Érdemes megnézni, miket lehet MÁR kapni !
Régebben az ilyesmihez kizárólag maszek lemezboltokban lehetett hozzájutni, ma már többnyire CD-R-en + szélessávú netkapcsolat útján terjed. Magyarországon is viszonylag sokan foglalkoznak bootlegek csereberéjével, terjesztésével. A többit majd Lovecat… :)
tutetem11 A Curiosity a "Concert - The Cure Live" című album kazettaváltozatának B-oldalán jelent meg, 1984-ben. A többi kivételével nélkül mind kalózlemez.
Hali! Most találtam a neten egy pár cure albumot. Azt hittem hogy mindet ismerem, de itt van olyan, amiről sosem hallottam...
Difficoult to cure
cure carnival bootleg
cure curiosity 77-84
forever
More then rare
Dr Robert Mr Smith
Ezekről tudtok esetleg valamit??? Ezek válogatások? Hol jelentek meg??