Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
No jó, jó, de Kútásóval, ki is szintén troll, te a politeista laposföldes nem vagy egy platformon.
Viszont örülök, hogy itt vagy, hiányoztál."
Politeista az, aki egynél több Istent imád.
Ha Mózes politeista volt, mert az egyik Istennek engedelmeskedett mindenben a másikat ellenben
imádta ,akkor én is az vagyok.
2. Mózes 23:20Ímé én Angyalt bocsátok el te előtted, hogy megőrízzen téged az útban, és bevigyen téged arra a helyre, amelyet elkészítettem.21Vigyázz magadra előtte, és hallgass az ő szavára; meg ne bosszantsd őt, mert nem szenvedi el a ti gonoszságaitokat; mert az én nevem van ő benne.
Ha Jákób politeista volt attól, hogy engedelmeskedett az Őt utasító Istennek, hogy építsen oltárt
AMAZ Istennek,aki megjelent néki, akkor én is az vagyok.
1.Mózes 35:1Monda pedig az IstenJákóbnak: Kelj fel, eredj fel Béthelbe és telepedjél le ott; és csinálj ott oltárt amaz Istennek, ki megjelenék néked, mikor a te bátyád Ézsaú előtt futsz vala.
Ha Józsué,aki elkísérte Mózest a hegyhez,amikor az Istentől a Törvényt vette politeista volt,
mert ISTENEK Istenének nevezte az Urat, akkor én is az vagyok.
Józsué 22:22Az Istenek Istene az Úr, az Istenek Istene az Úr: ő tudja, és az Izráel is megtudja. Ha pártütésből és ha az Úr ellen való vétekből van ez: ne tartson meg minket e napon!
Egy példázatban(!), Gerzson. Ám meg van írva: az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak nem tudnak semmit. Dávid is azt mondja, hogy a halottak nem dicsőítik Istent. Miért nem, ha öntudatoknál vannak? A példézatban Ibrahim részletesen ismeri a gazdag és Lázár életét, ám Ésaiás szerént nem tud rólunk Ibrahim, s nem ösmer minket...
A Pokolban van öntudat, bármennyire nem tetszik ez nektek Béla!
(Azért hívlak Bélának, mert ezen a néven hírhedtél el régebben. A neveiteket a másik jómadárral, Elérítővel olyan sűrűn váltjátok, mint más ember az alsónadrágját...)
A gazdag mindenre tisztán emlékezett, ami életében történt.
Lázár szintúgy.
Ne feledd a gyötrelem helyén nem változtat egy kicsit semmit, hogy mit gondolnak itt fent róla az emberek...