Vagy tizenöt éve egyszer kaptam kölcsön egy grillező tárcsát - valódi boronatárcsából. Azóta nekem kell egy ilyen tárcsa. De nem ám a "bóti" bádoglemez, vagy öntött vas... hanem az igazi, vastag, traktort-földet bíró acél!
És a minap sikerült szerezni egyet. Úgyhogy most Karácsony! :))))
A nagyobbik kisfiam, aki egyetemista. A vidéki házban meg egy dilinyós fideszes házibolondunk lakik, fizeti a rezsit, nyírja a füvet. Eredetileg ideiglenes lett volna, de szépen ott ragadt. Bérleti díjat nem kérünk érte, már az is nyereség, hogy a fűnyírásért nem kell fizetni a szomszéd fiának. :)
de ez csak egy pengefal (egy 1,6 méteres fal félig benyúlik a térbe, az ilyesmi jól néz ki sötét kontraszttal, nem teszi komorrá a lakást, mert csak pici falfelület marad szabadon, be szokták tévével meg képekkel/kandallóval takarni, a többi meg mind világos mellette)
ilyenkor ki használja a lakásotokat? ráér az szerintem jövőre! :)
igen, az már tavaly télen üzemelt is, nagyon hangulatos, és bár elsősorban a látvány miatt vettem, pillanatok alatt be tudja fűteni a helyiséget.
majd ha minden kész lesz, mutatok részletfotókat, de sok egyéb teendőm van emellett, illetve szeretek "lomizni" dolgokat, úgyhogy még soká lesz egészben.
jaj, dehogy! számomra nem volt kellemetlen ez az oldal, fura és meghökkentő talán igen, de természetesen tudtam, hogy nem vagy vele barátságban, csak mondom, első blikkre pislantottam egyet. inkább vicces, hogy ez már mindenhová követ engem. fatális véletlen?
:D
ne érezd magad feszélyezve emiatt egy pillanatra sem!
A kolléganőm megműttette a lábát, munkaképtelen augusztus végéig, aztán szeptemberben kezdődik a sulim, novemberben meg a kórházi gyakorlatom. :( Nem mondom, hogy nem lehetnek csodák, de szerintem én csak jövőre leszek taliképes.
Jópofa! Biztos szép lesz. Nekem a csokoládébarna kicsit sok lenne, de a visszafogottabb falszíneid bejönnének. :) A nagyszobát Pesten nekem is ki kéne festeni, meg újra a WC-t, mert összebarmolta a ház vizese, amikor kibontotta a stangot. De ehhez egy hétig ott kéne lennem, márpedig erre aligha kerül sor a közeljövőben.
arra céloztam, hogy keró csinált rólunk egy gúnyoldalt (amit azóta megszüntettek), amiben előszeretettel élesítette a nyelvét rajtam, meg az én bűnronda halfejemen. és ez azóta szállóige lett (amúgy még sosem látott, rejtély, hogy ez hogy jött neki, mindenesetre szórakoztatónak találtam).
te meg szinte szó szerint úgy írtad az előbb, ezért nevettem.
Ilyen részletekre nem szoktam figyelni. Talán az orra egy kicsit erős, de nem tudjuk, hogy ez mennyire a kamera bűne, mármint milyen messzire van tőle. A szelfiken is mindenkinek hatalmas orra van, szerintem ő is csinosabb lehet távolról felvéve. Meg hát, legyünk őszinték: nem szépségkirálynőnek jelentkezett, csak stand-upos csajnak. ;)
Muti a tükröt, majd jól megszakértjük! :D Vagy már találtál is jó színt?
Mindenesetre, ha te festesz, akkor figyelmesebben nézd végig a tutorialvideót, mert a csaj festése jó ronda lesz, ha megszárad, a kis területen össze-vissza kent festék (helytelen hengerezés) miatt. ;P