Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
A Simicska TV-ben a vitaműsorok úgy néztek ki, hogy elborult ellenzékiek versenyeztek abban, hogy ki tudja jobban gyalázni a kormányoldalt. Még Puzsért is cenzúrázták, pedig nehezen vádolható kormánypártisággal...
A régi-újban meg különböző oldalakról szednek össze szereplőket, nézetek ütköznek.
Elég jól mutatja, mi a különbség a ballib meg a jobboldali elképzelés között vitáról, nézetek megjelenítéséről, cenzúráról.
Akkor cáfolni kell. Könnyű, elég annyit mondani: semmi bajom azzal, ha valaki zsidó.
Én ezt bármikor szívesen leírom. Tudod, a szó elszáll...
Azt viszont nem fogom leírni, hogy "sőt, vannak zsidó barátaim is!", ugyanis az a balliberális demokraták szerint annak a bizonyítéka, hogy antiszemita vagyok.
Az meg nem hiányzik nekem, épp elég balliberális antiszemita meg balliberális cigánygyűlölő van a fórumon.
Ez egy fórum öreg. Hozzám szóltál, válaszolok. HA nem szólsz és olvasok valamit tőled, akkor arra is írok ha kedvem tartja.
Ha tisztességről beszélsz, akkor szóba hozom, hogy gyalázod a magyar embereket, mindenféle szarnak elhordod őket, meg Magyarországot putrinak nevezed. Igen.
He-he...na igen, t.i. ők a libsik, komcsik, bolsik, prolik, cigányok, zsidók, szegények, ( a mocskos jelzőiteket most kihagyom) ellen hoznak agyament törvényeket. Nemde ?!
Gy. Fecó azért megmagyarázta, hogy milyen fokú tudathasadása van a minálnoknak, amikor feljelentette a magyar kormányt, és elmarasztaltatta 2003-ban Lisszabon magasságában a Keresztény Demokrata Internacionálé gyülevészetén. Most, hogy kicsit késve de az EP beleállt a magyar kormányba, most meg hisztizik és veri a nyálát. A hazai S-jelentés megszavazókat hazaárulózza burkoltan, a többi meg nyomorult megbízhatatlan labanc. :-)))))
Ja, hát, hogy szerinte ez a tisztesség, az egy dolog. Te meg a magyarokat gyalázod, a magyar embereket állandóan, putrinak nevezve Magyarországot. s te is tisztességesnek érzed saját magad.