Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Tudom mert reggel meghibásodott, ezt javították így próbajárat és tanuló volt egyben :) Ma 486 501 helyett volt, de jövőhéten vége kell lennie a tanulózásnak, így 502 is vissza tud állni a forgalomba ( 501 reggel műszaki hibás lett délutánra javították tett próba köröket tanulóként) 489-->502 így ez megvan oldva 509 meg lesz tartalék meg még van 500as ennyi amúgy is 1es vonalra 8-9 kocsi kell sztem márc. 1-től ez is ritkulni fog elégl esz 6-7
Ma ezek voltak kint: 503,504,505,506,507,508,510,489,486 na most n86 501 elyett volt 489 meg 502 helyett akkor még van egy 509es meg 500as mi nem elég?
Akkor ezek szerint járatritkítás lesz az 1-esen? Sosem volt elég a kcsv-k száma, mindig benga volt a tartalék. Ha azokat kivonják, akkor mi lesz a tartalék, kcsv? Vagy majd járatkimaradások lesznek? Lesz itt még jó pár elégedetlen utas úgy érzem. :)
Most nem fogok újdonságot mondani, de a héten nagyon álljatok rá a benga fotózására mert a DKV már nem tervezi, h a jövő héten ki adja, de már a héten se szerette volna csak nincs elég jármű. ----- Más: Reggel a Nagyállomsáon 7:15-7:30 között 3db CAf mindig volt bent, de hatalmas fennakadást okozott a 7:20as járat 7:23kor tudott csak kimenni és mindegyik csúszott 2-3 percet
Nádor utcán nincs sárga háromszög a villamosoknak. Gondolom a Füredi út forgalmát nem akarják akadályozni a villamosokkal. 70 másodperc egy piros ahogy néztem ennyivel nő a menetidő ha elkapja a pirosat.
Amiatt gondolom, hogy direkt szedték ki, mert nem új menetrendeket csinálnak, hanem a régit írják át, lásd az 5-ösnek a menetidőnél 2-es volt írva, illetve a 11-esnél a 11A megállói is szerepelnek, valamint 15-ösnél a régi útvonal szerepel.