Keresés

Részletes keresés

levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3292
10 even keresztul azt kellett hallgatnom hogy sosem jovok haza. Most azon mennek a fogadasok hogy meddig fogom birni. Neha kiuti par dolog a biztositekot. Multkor lebasztak a zebran mert at akartam engedni a keresztezodesben ragadt autot (akire 20an dudaltak mert gyakorlatilag megbenitotta a forgalmat.) Majd ha megtanul a Magyar ember magaval foglalkozni, masokra figyelni es segiteni akkor midnen jo lesz. Azt nem tudom hogy megerem-e, de hogy engem errol az utrol nem lehet leteriteni az biztos. Addig nepnevelek (de minek, CSAK. Talan van ertelme. :) Szerencsere eddig (kb) sikeresen veszem magam korul olyan emberekkel akik hasonloan gondolkodnak. (Bar uton a Ricky Skaggs fele a Dr. Ur szentul azt magyarazta hogy soha senkinek ne segitsunk, mert azt tilos. Szerencsere lattam hogy ez azert az Inchnel is kiverte a biztositekot. Ot sem ezert szeretjuk. Van ilyen is.)
Előzmény: Kero (3290)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3291
Beszédben barmikor, nekem kilog a szalonna a számbol, neked meg 0 akszented van.:-) Nem erdem, hisz itt nottel fel..
Előzmény: levil (3288)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3290
Jo atyam szokta volt mondani, jol megmondta, de minek?

Neveljen teged a hoher vazz, mar keso :-)
Előzmény: levil (3288)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3289
Ja. Szerintem a metaluket annyira ne setaltasd meg, ha nem volt tervezve a szinpadi hasznalata. Majd megszemleljuk itthon valahol. Viszont Aug 2 este lesz bazsevalas valahol ott Kaszasdulo magassagaban. Oda nincs kedved jonni? (Ott akar a hangszerrel is szivesen latnank.)

Viszont nem szabad tulzottan elazni. Masnap Abaliget.
Előzmény: Atteeharp (3286)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3288
beszallnank (ezt jol irtam.)

Beszolni? Nem arrol hires az a forum. Azt mar sokan mondtak hogy nem az oszinte velemeny kinyilvanitasaimert szeretnek (illetve van meg STMS, de vele tulzottan hasonlitunk egymasra.)

Azt meg nekem ne magyarazza senki hogy nem tudok irni. *Ezt en tudom.* :) Ezt teszi a emberrel ha a 2es nyelvtan eretsegi ota 10 even at max emailt es forum posztot ir magyarul ekezet nelkul. Ez van. Angolbol megverek mindenkit. (Na jo, a Kerot lehet hogy nem.)
Előzmény: Atteeharp (3286)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3287
Fearing egy kibaszott jo zenesz.
Előzmény: TheRover (3285)
Atteeharp Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3286
Mehetünk együtt, ha még nem szóltam be eléggé :D

Még nem tudom, hogy hogyan megyek. Nem terveztem hogy vigyem az ukulelét, de látom, úgyis szülinapod lesz ;-)
bassadam, hánytól játszol? Hányra kell hogy odaérjek? Lehetne közelebb ez az Abaliget. (Ráadásul hajnalban tuti jönnöm kell vissza, mert másnap az ország másik végén játszom. Meddig fog tartani a páré?)

Ha autóba beférek/nénk, annak azért marhára tudnék örülni, gondolom úgy kicsit rövidebb az út, benzinbe szívesen beszállok :)
Előzmény: levil (3281)
TheRover Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3285
zannya, ez komoly... de mér egy ilyen liedermacher játszik rajta? Don Ross-nak adnám inkább, ő lezavarna rajta valami kellően fajsúlyos témát
Előzmény: Kero (3280)
Atteeharp Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3284
Ilyen jellegű dolgokban nem nagyon szeretek forumokon (de leginbkább sehol) állást foglalni, úgyhogy most sem teszem. (Egyébként elgondolkodtató az, amit írtál)
Ne vedd sértésnek viszont, ha már igy odamondtál, azért, azt hiszem nem nagy elvárás, hogy mondjuk a "valyon"-t helyesen írd le (vajon)
Előzmény: levil (3279)
TheRover Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3283
Atteeharp vonatozik péntek délután Pestről, vele egyeztess. Útközben metál-ukulelézhettek :-) 
Előzmény: levil (3281)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3282
Dolgozz is. Tapintattal...
Előzmény: levil (3277)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3281
Arrol van valami terv hogy ki mikor, mivel es hoagyn megy abaligetre? Inch, gondolom hozzad nem fer be senki. Rover es Peti gondolom nem Pestrol megy. Mas? Beferek valahova? Vagy nekem jo a tomegkozlekedes is csak nem szivesen mennek egyedul.
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3280
Zenesztarsak emlegetik Kodalyt is Belat is. Bela ugyben nem szoktam oket kijavitani, max megrobalom oket az é-re megtanitani, igen keves sikerrel.

Ez a rizsanyi ember csinalta kanada gitarjat is, tobbek kozott benne van Trudeau evezoje is..buszkek vagyunk ra mert kanadai, oszt annyi. marmint a gitarra..:-)

George:

http://www.cbc.ca/arts/story/2006/06/30/guitar-canada.html
Előzmény: TheRover (3278)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3279
Ezzel csak azt akartam mondani hogy a cel az hogy ezek az emberek akik mashol talaltak meg a lehetoseget a munkajukhoz buszkek legyenek rank es nem forditva. S ezert a celert kell dolgozni, mert ha elerjuk, akkor lesznek itthon dolgozo es krealo emberek akikre ugyancsak buszkek lehetunk. (Kihagytad a lefontosabbat. C vitamin.)
Előzmény: TheRover (3278)
TheRover Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3278

"Ez az urge is itt hagyta az orszagot mert menekultek a szulei aztan utolag most mi persze buszkek lehetunk ra, de amit o kint elert azt itthon nem tudta volna elerni."

na itt nem tudtam követni gondolataid fonalát, hol itt az összefüggés??

Én azért csak büszke vagyok rá... asszem, '56 nem arról szólt, hogy a hülye magyarok elzavarták az okos magyarokat, de szólj, ha tévedek ;-)

csak úgy hirtelen, a Kárpát-medencén belül találták fel a gyufát, a szódavizet, a léghajót, a kocsit, meg miegymást (főleg a legutóbbit :-P ).

Persze egyiket sem '45 után.

Előzmény: levil (3277)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3277
Buszkek? Mint a 721 nobel dijasunkra akik addig semmit nem tudtak elerni amig itthon voltak? (Tisztelet a kivetelnek persze.) Ez az urge is itt hagyta az orszagot mert menekultek a szulei aztan utolag most mi persze buszkek lehetunk ra, de amit o kint elert azt itthon nem tudta volna elerni.

Talan majd egyszer eljutunk odaig hogy itthon is el lehessen valamit erni. De ez mar a mi generacink feladata. Mondjuk en ezen dolgozom.

Bocsi kicsit off volt.
Előzmény: TheRover (3276)
TheRover Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3276
"

George Rizsanyi
Master Luthier

George Rizsanyi arrived at Pier 21 in Halifax at the age of 2 in 1956 with his
parents George and Elizabeth, who were fleeing the Soviet crackdown of the
Hungarian Revolution.

He built his first guitar in 1976. As he honed his craft, Rizsanyi soon developed
his own style marked by a rich, full-bodied sound with great playability and sound
projection.

George Rizsanyi’s client list includes such eminent players as Keith Richards,
Sting, Peter Gabriel, James Taylor, Rick Fines, Willie P. Bennett, the late Noel
Redding and even actor Donald Sutherland.

After many years in Ontario, Rizsanyi now lives and works in rural Nova Scotia."

szép, megint valaki, akire büszkék lehetünk.

Előzmény: levil (3275)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3275
Ez valyon magyar?

http://www.mandolincafe.com/cgi-bin/classifieds/classifieds.cgi?search_and_display_db_button=on&db_id=24431&query=retrieval
http://www.rizsanyiguitars.com/
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3274
Jo. Ebbe tuti benne volt az is hogy egy honapig konyorogtek a faszinak hogy hozza mar be a Loarjat. Meg egy honapig konyorogtek a faszinak hogy jojjon be megnezni mit alkottak.
Előzmény: ptolgyes (3269)
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3273
http://www.mandolincafe.com/cgi-bin/classifieds/classifieds.cgi?search_and_display_db_button=on&db_id=24307&query=retrieval
http://www.musiciansfriend.com/product/Gibson-F5-Distressed-Master-Model-Mandolin?sku=517396

Gondolom ha custom rendeled akkor ki kell fizetni a gyarnak a lista arat,d e nem hinnem hogy tobb lenne.

Itt a szoke amirol beszeltem:

http://www.mandolincafe.com/cgi-bin/classifieds/classifieds.cgi?search_and_display_db_button=on&db_id=24356&query=retrieval
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3272
Betettem es nem rosszul emlekszel. Tenyleg nagyon megjott a hangja. Mar akkor is lehetett erezni mikor raraktad a Brekke hidat, azota megint javult.

A CDt bele raktam a tokba.

Weber Fern $1400 CND? Az tuti lopott colt vagy valami szopas van vele. Ezeket most ilyen 3000-4000 US-ert szoktam latni.

Azt nem teljesen latom at hogy ez miben kulonbozik a sima DMMtol. Az hogy 3 szeria szammal odebirol masoljak? (Az eredeti DMM meg a gondolom az etalon Monroerol van masolva ami ugyanaz nap keszult el mint Ricky-e es 2-3 szeriszammal van arrebb.)

Apropo. Fent volt megint a szoke mando hirdetese. Ez nem DMM hanem sima MM (DMM aron). Szerintem nincs szoke DMM bar Derrington abban a hosszu interjuban mondta hogy akarmit megcsinalnak, csak azt ne kerjek hogy maskep gradualja a fedlapot. S ha megnezed az uj DMMek ara %os aranyban nem is sokkal dragabb a hasznaltaknal. (Igaz a kulonbseg az a listan szereplo tagok hangszerparkjanak ara osszesen, de ez mas kerdes :)
Előzmény: TheRover (3271)
TheRover Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3271

Inch, jól beérett a Furch-od! Vagy csak rosszul emlékeztem rá, de most nagyon bejött, kényelmes volt. Nekem a nyaka vastag egy kicsit.

Hagytunk egy cédét a tokodban, legalábbis azt hiszem, hogy levil betette. 

Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3270
arult itt ottawaban valaki egy weber fernt, 1400-ert, lemaradtam rola..:-(

viszont a kis fullertonomnak kezd megjonni a hangja..:-)
Előzmény: levil (3265)
ptolgyes Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3269
Egy évig fejlesztenek egy hangszert, amiből csak 30-at készítenek? Jóléti társadalom... :)
Előzmény: inch (3266)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3268
ha riki aszongya hogy they are ALL good, akkor az ugyis vala :-))
Előzmény: inch (3266)
Kero Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3267
koszi a tanacsot, majd ovom magam valahogy a tapintatlanokkal...:P
Előzmény: levil (3258)
inch Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3266
levil Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3265
http://www.mandolincafe.net/cgi-bin/ikonboard.cgi?act=ST&f=15&t=45756
bassadam Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3264

színpadon lesz, a 3 húros mandolint fogja kiszricsárdolni.

táncban nem túl jó a gyerek, de hátha kedvet kap.

Előzmény: TheRover (3262)
Stms Creative Commons License 2007.07.30 0 0 3263
Benne vagyok. G-től felfelé mehetünk. :)
Előzmény: bassadam (3261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!