Nagyvad nagyábol leirta az okot, máig megvan a tavalyi video. Akárhányszor nézzem meg annál jobban érzem hogy Big Bent több időre kellett volna eltiltani...na mind1. Nincs igazság sose
Toka: Made In China? :D ezt most komolyan kérdeztem, kiváncsi vagyok hogy az ID cipőket is ott gyártják-e. amugy penge ;)
A draft ideje vészesen közeleg, aki érez magában elég elhivatottságot :) hogy kipróbálja magát, ne habozzon, küldjön egy amailt ide: mattreeves_hun@yahoo.com és elküldöm a belépéshez szükséges információkat.
Wallace szerintem is többet érdemelt volna, ő is kanóc volt azon a bombán.
a dress code hülyeség. azaz ebben a formában az. nem a Ligának kéne megmondani, hogy ki mit hol hordjon, hanem a csapatnak, amely végül is a lovét adja a játékosnak. és a játékos a csapattól jobban el is fogadja ezt. tudomásom szerint nem egy csapatnál volt már ilyen belső szabály, persze nem ilyen szigorú.
az lett volna a jó megoldás, ha Stern az összes franchise-nak küld egy belső utasítást, hogy bizonyos keretek között szabályozzák a dolgot.
máig nem értem hogy Big Ben mért csak 5 v 6 meccset kapott, az meg pláne hogy bekellett volna záratni min. pár meccsre a AHt (tudom arrafelé ez nem szokásos, de ez nem mentség) Iszonyat unfairnek érzem azt a büntetést...ja és persze BIg Ben meg ilyenekkel jön hogy mekkora az ő csapatuk , "ennyi" sérülés meg eltiltás után is hogy össze tud állni...loál (tavaly volt is egy ilyen csapat és nem a Pistons volt kedves Ben...)
Nem értem ezt a dolgot. Igen mindenki tudja hogy business ez az egész, de miért kell még a játékosoknak az öltözetébe is beleszólni. Ez azért már kicsit túlzás. Ezek sportolók és nem hivatalnokok kérem szépen. Teljesen megértem a játékosok felháborodását, jogosnak tartom. Persze ettől még nem fog megváltozni a dolog. Stern egy f*sz, a tavalyi AHi incidens után kezdtem el szidni most még jobban...business man az egész ember UTÁLOMMMMM pfujjjjj
na, hát mégis csak lett dress code. AI otthonhagyhatja a láncait, meg a padlótsúroló bőnacit, és már senki nem viselhet napszemcsit, ha bent van vhol...
Allan Houston visszavonul, kár nagy kedvencem volt (nem kár, h egy sérült visszavonul, az a kár, h vissza kellett vonulnia....), a dobása iskolapélda
Szerintem ha nincs elég lóvé soha nem lesz jó csapat, mert akiből lehetne az elmegy máshova ahol van. Azzal pedíg, hogy egy egy évre leigazolgatunk, épp szerződés nélkül maradt, néha jó néha kevésbé jó játékosokat, csak arra jó, hogy az élmezőny után elvegetáljunk, de az elitbe jutni így nem lehet.
Most nézem a meccset, fel se tűnik, hogy a Maccabi nem NBAs csapat, nagyon jól alkalmazkodtak. Mondjuk ehez az is kell, hogy minimum 5 amcsi emberke kergeti ott is a lasztit, köztük az egyik kedvencem Maceo Baston. Pár év még a Koala bás raps érában játszott Torontoban, nagyon jó volt, csak ugye rookie volt így a bencsről is leszorult, pedig amolyan Keon Clark lehetett volna.
A cikkben az a mondat, hogy ...a Maccabi otthon érezhette magát, mert annyi volt a csapat, és az izraeli zászlóból.. nekem most már érthetővé teszi azt, hogy miért is fújtak ellenünk úgy a bírok az EB selejtezőn.
Soha nem fogom elfogadni és útálom az olyan bírókat akik ezt csinálják, de most legalább értem.
És a recept is ezek szerint megvan hogyan lehet nálunk ULEB, vagy Euriligás csapat.
Egy rakás pénzt kell belenyomni, hogy ne csak egy vidéki kisváros, sőt még az sem elég, hogy egy kétmilliós főváros, hanem az egész ország szurkoljon a csapatnak. Sok lóvé sok munka.... és a jelenlegi szomszég kisvárost anyázó, meg Budapestet együttesen anyázó magyar kosárlabdában pillanapnyilag még hajszálnyi esélyt sem látok erre. Majd talán ha felnövünk egyszer....