World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát, ez is olyan, hogy gyakorolni kell :p Ha bénázol, meghaltok, nincs gond, fél perc múlva már keltek is fel full manával, hp-vel. Legrosszabb esetben vesztitek a játékot, na bumm, honor akkor is jár valamennyi. Feltámadás után pár másodpercig ingyen kasztolhatsz, ezt használd ki, hogy felrakd a buffjaidat.
Azt is lehet, hogy ellenséget jelölsz ki, megnézed, hogy áll a célpontja, és ha szarul, a célpontot kezded gyógyítani.
Hogy dps vagy healer legyél, BG-ken pugokban (azaz nem összeszokott csapatokban) kevés szokott lenni a healer mindig, és amíg nem vagy rendesen kigearelve, addig úgysem okozol óriási sebzést. Entangling rootsolni, ciklonozni healerként is lehet (preventív gyógyítás ugye, nem hagyod, hogy sebződjenek a tieid :p). Healerként nem leszel a tűzvonalban, ezért több időt tölthetsz honorokat kapdosva a fronton, mint pihenve a graveyardon, arról nem is beszélve, hogy a csapatodat is nagyon segíted.
Másrészt a druida ilyen szempontból előnyös, ha a két csapat találkozik, az elöl szaladóakat máris kezdheted felHoT-olni, akkor is, ha full healthen vannak.
Más: sok új WotLK infó van a wowinsideren most, ha érdekel valakit.
Hátő asszem a V gomb alapban az, amivel az emberek névtábláját kiteszi a program, arra könnyebb kattintani. Hacsak nem 20asával állnak egyhelyen, mert akkor a névtábla se segít sokat, összevissza ugrál az is. Ha az akciót nézve akarod kiválasztani a célpontodat, akkor okosabbat nem tudok.
Honort meg akkor kapsz, ha a közelben vagy egy ellenséges játékos halálakor. Ez független attól, hogy healelsz vagy csépelsz. Meg persze jutalom honor jár különféle dolgokért, mint a BG megnyerése, vagy tornyok elfoglalása, egyes NPCk leölése. A legjobb taktika tehát, ha a BG megnyerésére törekszel :)
A bg-n való híleléssel a következő a problémám: Látom, hogy kit ütnek, gyógyítani is akarom, de nem tudok rányomni, mert akkora a kavarodás. Nincs erre valami addon vagy valami, hogy könnyen ki tudjam jelölni?
Az meg a másik kérdés, hogy a híleléssel tényleg több honor pontot lehet összeszedni, mint a csihipuhival? Mert én a druidommal kétszer voltam bg-n, és kaptam vagy 300 honort, és a gildből az egyik faszi meg azt mondta, hogy őneki vagy 4x kell mennie, hogy ennyit kapjon. Szóval hogy dps-ként menjek, vagy hílerként?
UUUuuuuuu na akkor erre rárajtolok! :-DD Remélem bírni fogom szuflával. Tényleg kivi vagyok, hogy mennyi honort lehet összeszedni ha játszom látástól mikulásig.
jelzem AV hétvége van, mától vasárnapig, hajrá az S2 mace-ért :) (remélhetőleg jön hamar a season 4, és akkor season 1-es eltűnik, helyette a season2 vehető lesz honorból)
Lehet mondani, hogy nem tetszik Zka stílusa, de nem mond hülyeséget: pve és pvp nem keverendő
Nem véletlenszerűségből választottam azt a speccet, amit választottam, hanem azért, mert kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni belőle, és eddig azt láttam, hogy (ha van mangles druida, márpedig a másodtankunk/dpsünk az) messze nem olyan rossz, mint gondolni szokták. Nem azért nem követem a full feral / full resto utat, mert fasz fogalmam sincs a játékról, hanem mert számomra az az unalom netovábbja, egy kitaposott, feltérképezett út, tutorialokkal, guide-kkel meg kb. egymillió így játszó playerrel.
Ezzel szember a ferals swiftness szokatlan, érdekes, fun, és igen, lehet, hogy a rugalmasságért cserébe 5-10%-kal kisebb damaget tol. De játsszuk mondjuk úgy, hogy ha megmentek egy dps-t a haláltól egy instaheallel / instaciklonnal, akkor onnantól az ő dps-e hozzám számolódik, jó? :p
Én úgy gondolom, hogy attól, hogy esetleg sosem fogom leölni Illidant, még adhatok tanácsot egy karát épp kezdő druidának arról, hogy honnan szerezzen geart, meg mikre figyeljen moroes-nél.
Na ez kurva jó kis infó, köszi. Ezt azonnal megosztom a többiekkel, ha megyünk. Remélem, most már jobbat fogunk alkotni, mint eddig, mert az eléggé szánalmas volt. Majd hétfőn beszámolok. :-D
Nézd, Vashjon 4 vagy 5 estét töltöttünk, ezek közül 2 full este volt, összesen meg sem merem mondani mennyi try volt, de bőven többtucat :) Szóval ennél sokkal rosszabb nem lehet :D
Hát mi Twineken olyan 120 körülit wipeoltunk, Murun most vagyunk kb. ezen a szinten és a fight vége még távolról sem látszik. :) A tegnapi után amikor megint csak nem sikerült egy fél centit sem haladni, kezdem azt hinni hogy ezt a bosst majd csak nerf után. ^^
Maggi soha nem ment anélkül, hogy valaki ne mondogatta volna, Blast Nova 20 sec... 10 sec.. 5 sec... kattints. Tapasztalat szerint a népek sokkal gyorsabban reagálnak, ha hallják is a dolgokat.
Magtheridont én már azért utálom, mert baromi unalmas fight, ergo valaki mindig bealszik akinek klikkelni kéne. Nem is emlékszem, mikor öltük utoljára úgy, hogy ne lett volna legalább egy wipe. Folyamatosan fenn kell tartani az emberek figyelmét, bíztatni, előre szólni stb, különben tuti, hogy valaki benézi.
Kivéve amikor épp rossz helyen, időben sikerül lehálózni :-)
Még az is lehet valamelyik nap visszanézünk SSC/TK-ba pár embernek jól jönn e a shadowres gearjébe a BT kulcs. De az maximum Karatés és A'lar lesz, annyi még belefér, hoyg ne legyen kiütésem a két instától :-)
Azért, mert ti HC guildben játszotok, még nem kéne lenézni egy másfajta játékstílust, ahol a world first helyett a funon van a hangsúly.
Hát erősen nem a world first, hogy két hete lenyomtuk Illidant (na jó a guild nemrég volt egy éves.) Azért mert Te az előző guildedben nem talentelhettél furyra, az nem azt jelenti, hoyg a sök köcsög, aki látni akarja a játék "végét" is, mindenféle olyan dolgokat csinál/csináltat, ami nem fun. Nekünk ez a fun. Akinek nem ez volt, az elment, vagy nem is jelentkezett. Maradjunk annyiban, hoyg nem a HC és a fun között van a különbség, hanem aközött, hoyg kinek mi a fun.
Az alaptémára visszatérve mint írtam is, ha neki jó arra amire használja ám tegye, de az én véleményem szerint lótütty az a talent, ha komolyabb dolgokat akar valaki csinálni. Ha ez oltás, akkor legyen belőle frissen ojtott eperfa és szüreteljék le a guildtársai két lifebloom között :-P
Nézd, Vashjon 4 vagy 5 estét töltöttünk, ezek közül 2 full este volt, összesen meg sem merem mondani mennyi try volt, de bőven többtucat :) Szóval ennél sokkal rosszabb nem lehet :D
Spore batokat érdemes lövöldözni? Pár hunter csinálta p3 elején aztán elkezdtek panaszkodni hogy nehéz elérni őket meg fasság az egész, elrendeltem h nuke boss, ez így jó vagy érdemes rajta tartani embereket a batokon? A zöld trutyiból elég kényelmesen kisétáltattam a bosst, bár voltak necces helyzetek, pl aoe root a trutyiban, miközben valamelyik meleen static van, a boss meg elhúz egy nagy adag trutyi közepére lövöldözni. Tiszta öröm az a fázis :D De tényleg nagyon élvezetes volt!
Nem tudom mennyire tudnánk megismételni a killt (NAGYON könnyű elrontani), szerintem mostmár mindenki nagyon jól képben van és nemsok random faktort véltünk látni benne. Egyedül azzal tud szívás lenni amikor egy striderhez túl közel popol a naga, de igazán ezzel se volt sok bajunk. Engineerként amikor nem volt tankolandó nagám akkor dobáltam a gránátot a striderekre (stun!), szerintem érdemes mindent bevetni.
Én csak szervezett káosznak nevezem:))) Szerintem sok múlik azon, hogy az elején hol öltétek le az embereit. Nálunk rendszeres probléma volt a betanulásnál a Thaladred kite. Az első fázisban ugye izi mód, mert akkor csak arra kellett figyelni, de a 4. fázisban amikor felkel és ott van a többi is, akkor már nem annyira egyszerű, azaz nem tudsz ráfókuszálni annyira. a kill soorendetek gondolom adott, rugóként én a mekendzsinyért gyepáltam, leste a koponyát a fejemfelett, mert ha az megjelent akkor futi volt (persze kikerülve a többi stacioner harcolókat). Ha az ellen megdöglend, akkor futottunk at Sangira, menetközben a távoli DPS tolja először a kukkolót, a lock marad meg utóljára, a fázisváltásnál néha a lock még életben van, de az nem jelent megoldhatatlan problémát... Gondolom ti is hasonlóan csináljátok:)
A RL-nek rendszeresen elment a hangja:) annyit kiabált a társasággal. Amikor csendben beszélt a raidhez, akkor nem ment valahogy olyan nagyon jól, gyakoribbak voltak a hibázások... A RL halál jó fej volt, a "-50DKP" animációból szedte a "motivációs" szakkifejezéseit, amin néha könnyesre röhögtem magam:DDD
Ha az a jó, ami szórakoztat, egyedi, ÉS mellette tud valami hasznosat is kezdeni, jól teljesít egy raid groupban, jó játék mellett átlagosnál nem rosszabbul teljesít, akkor meg jó.
Egy idő után szembesülni fogtok azzal, hogy ennyi, nincs tovább. Ugyanis a legtöbb harc DPS-check BC-ben, és ha funoltok (talentben/gearben/stb.), akkor jön az enrage, és szétb*ssza a raidet a boss. Pl. a korai bossok közül Gruul ilyen (DPS-check + WASD-skill), és vagy a healerek manája fog elfogyni, vagy oneshotolja a tankot.
Lehet mondani, hogy nem tetszik Zka stílusa, de nem mond hülyeséget: pve és pvp nem keverendő.