koszonok minden nyaklevest:)
o ize Azt akarom +?i,h van e valakinek EMIL RULEZE
es ha van akkor ki tudna ideadni?nagyon +köszönnem ...Légyszi legyszi FEHÉRÉK adjatok kölcsön mert tönkre akarom tenni a magyar zene ipart es le akarbám másolni...
Zolikám!
Kb. 15-20-an megyünk, de valszeg hozzátok csak a 10en mennénk ki, mivel a "felnőttek" Kézdin maradnak majd valszeg.
Van egy péntek és egy szombat szabad esténk, szerintem a péntek jobb lenne, mert vasárnap reggel indulnunk kell vissza.
Az alvóhelyekről annyit, hogy nem uszáj nekünk ágyban aludni, illetve többen is elférünk egyben, vagy viszünk hálózsákot stb, stb., az a fő, hogy közületek is minél többen ott legyetek!
Üdvi.
Zozo! szerény számításaim szerint péntek reggel érkezünk, és valamikor vasárnap indulunk vissza (gondolom reggeli után, mert hétfőn mindenki megy melóba...), tehát péntekre és szombatra kéne kaja. Meg pia... Meg csajok:) Pista azt mondta, csak 12 személyes buszt rendel... Ezekszerint annyian megyünk max.(?) Ez kérdés a többiekhez is... Aki biztos megy: Pista, Zoli, Nándi, én, András, Cibkat, ... Na most szóljon, aki még... Mert innentől jönnek, akik bizonytalankodtak már legalább egyszer:)
Na helo mindenkinek andras es feco nem kell izgulni mert kb max16 fiatalt!!!befogadokepes szallashely van csak az a baj hogy ez 24 kmrre kezditol de ezt is megoldjuk mit szerveztetek eddig?szeretnem latni a nevsort!!!!!!!ja es hozzatok melg cuccot elvegre a hegyekben vagyunk de erre meg visszaterek!!!!!!!!!!!a kaja is megoldhato csak a pontos datummal nem vagyok meg tisztaba!!!!!!!!!
András, rájöttem, zavar a neved, az and4! Azt hiszem, hogy egy Andi nevű csajt takar...:) Amúgy mindenki jöhet a buliba, nem csak a szüzek...!!!!
Végülis hányan megyünk??? Pista tegnap azt mondta, kisebb buszt rendel... Igaz ez??? Ennyien lemondták?? Zozó, neked annyival könnyebb a dolgod, hogy kevesebb szállást kell szerezni, de gondolom, ennek nem örülsz... Engem vajon ki fogad majd be??:)
Ziegler. Apropó Zsolti! Találtam egy szövegkönyvet, amin valami olyasmi áll, hogy "tudom, hogy úgyis elhagyom", aláírás. Alkalom adtán átadom - a nyaklevessel együtt.
Éljen Emese! Nélküled nem megyünk, ne izgulj a 6 óra miatt!!!
sziasztok mindenki! a suliból kaptam kimenőt úgyhogy most már tuti az út részemről is viszont andrás el kell hogy szomorítsalak mert anit nem te szerezted én beszéltem rá de azért ne csüggedj s gyertek elénk ma este a vonathoz ja igen pussz mindenkinek s boldog szülinapot a szűzeknek
Szintén jó hír, hogy a Lévay Zozi-Nagy Nándi sztárkettős pénteken és szombaton is megtalálható a Windsor Pubban, ahol egyben fogadóórát is tartunk.
Üdvi!
Szervusztok, Antal vo'ne'k, elo"tu"no"ben...
Ma alairta az igazgatoneni a szabadsagkero papirosomat, ugyhogy ha valami nyavaja utol nem er es nem esem villamos ala, megyek en is a csapattal. Mar csak azt kell kideritenem, hogy ha az ember lanya negyig dolgozik Nagykovacsiban, hogy lehet hatkor Hatvanban? No, de mindenre van megoldas...vagy majd lesz...
Hat ez nem lehet iga,ket napig nem jovok es mindenki ilyen rossz hirkkel var hogy:"nem jovok meg nincs idom meg nem tudom" En meg itthon probalom osszeszedni az egesz bandat,az se megy konnyen de ez van!!!!!
NE ADJATOK FEL ES CSOCS
Szept. 10-én leszünk a legokosabbak, mert az előleget ugyebár be kell fizetni! Amúgy kinél kell? Pistánál, vagy Zoli szedi? Oké András nagyon pozitív leszek! ÉN MEGYEK:) És aki nem jön, az gumihurka!:) Más: ráhangolódásképpen a nagy útra, szept. 19-én a KOLIBRIBEN zenélek idénynyitó jelleggel! Mindenkit nagyon sok szeretettel elvárok, és aki nem jön, az megintcsak egy nagy GUMIHURKA!:) UFF
Na a dolog megint jóirányba változott. Az Evelin nevű lány most megígérte, hogy jön, és ez biztos. Tehát biztos résztvevők: 12 darab,
függőben lévő résztvevők: 2 db.
Analitikusan: a jelenleg kialakult résztvevők: Emese, Cibkat, MarosvölgyiÁgi, Magdin, Lévay, Feco, VidraSzabó, Nagy, Kocsis, MesterB, BakosA. ez 11 db. Függőben: (Evelin, Ani, Zsuzsa) Nos ez valóban kevesebb a 17-nél de nem rossz. ja + a sofőr = na megint szereztem 1 embert (2p) úgyismegyünk