Reggel beindítom, várom hogy olvassza le a jeget az ablakokról. Beszélgetek a szomszéddal. Egyszer csak bekapcsolódnak a fényszórók, és az ablaktörlő. Mondom, mi van, szenzoros? Beülők. A műszerfalon világit az ABS, az AIR BAG, és az utasoldali légzsák kikapcsolva lámpa. Az infó panel írja, hogy economy mode aktív, és hogy az utasoldali légzsák kikapcsolva, breaking fault, air bag fault. Na mondom ez gyönyörű. :( Leállítom a motort. kiveszem a kulcsot. A lámpa világít, az ablaktörlő töröl. Újraindítom. Vagyis csak szeretném. nem indul. Az önindító köszörül, de semmi. Próbálkozok háromszor, de semmi. Csúnyákat mondok. majd leveszem az akku sarut, hogy ne világítson, hívom a szervizt hogy ma nem viszem vezérlés cserére, beülők a saját autómba és elindulok dolgozni.
Tudom hogy nincsen távgyógyítás, és távolból szerelés, de mégis mi a franc lehet vele??
Egy kis érdekesség, már amennyiben érdekel valakit :)
7,5 éve van meg a kocsi. 167598 km-t tettem meg vele, ez idő alatt elfogyasztott 11698 liter gázolajat, 100km-es átlagban ez gyenge 7 liter, és ezért kifizettem 4.489.329,- Forintot!
JENA KÖSZÖNÖM SZÉPEN A GYORS ÉS FŐKÉPPEN A SZAKSZERÜ MUNKÁD!!!!!!A mai nap végre már megkapta az oroszlán a tuningot és az Egr is lefalazásra került MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
Lehet csak a hangerő szabályozo érintkezö hibája okozza a zavart mert ha villogás közben be kapcsol és hangositani akarom akkor recsegegyet sipol es kikapcsol majd magától ismét bekapcsol és utána már rendesen müködik! Hétvégén lehet kikapom azt meglesem:)
Akkor ki kell cserélnem, ha kicserélem egy pioneer e akkor utána hogyan tudom a belső kijelzőn az orát átállitani? Müködik igy is h másik rádio van benne nem eredeti peugeotos? Vagy még egy kérdés h ha eredetileg CDs rádiom van de szerzek 2007 utáni autobol amibe esetleg már van usbs az kompatibilis?
206-os 1,4-es 2000-es évjáratú peugeotommal az a baj,hogy a fűtésventillátor csak 4-es fokozatban hajlandó működni,más fokozatban a venti nem működik!A kapcsolót leszedtem,megtisztítottam,de nem ez a hiba.Mi lehet ,és hogyan csináljam meg,mert én szeretnék a végére járni:-)
Hali mindenkinek nekem egy 2002 es 307sw-m van abból is a 107lovas 2.0HDI. A gondom az volna hogy nálam főként városban megy az autó(tudom városba nem kell diesel de nekem örök szerelem) és a fogyasztásom olyan 8-9 liter között van(pályán fix 130nál is 7liter) amit picit még ennyi városozástol is sokallok. Esetleg valakinek ötelte véleménye ezzel kapcsolatban? Úgy tudom városban ésszel is elégnek kéne lennie -6-7 liternek.
Na majd jelentem hogy sikerült-e megoldani a lámpa problémát. Majd lesznek még kérdéseim, ez az első francia autó a családban.
Megmondom őszintén és mindig rettegtem a francia autóktól. Annyi mindent olvas az ember a neten. Én eddig két céges autót használtam, ami francia volt, egy Renault Kangoot, és egy Renault Trafficot. Mind a kettőt szalonból vette a cég. A Kangoo egy kis "igénytelen" autó volt. Semmi extra csak a klíma. Azzal az autóval nem is volt gond. Kétszer hagyott csak ott. Egyszer valami elpukkant a motorban, és megállt, egyszer meg elnéztem egy stop táblát, és leteszteltem a gyűrődési zónákat, meg a légzsákokat. Mivel kiszálltam belőle, jól vizsgázott. Igaz utána ment a kukába, mert eltűnt az eleje. De erről ne Ó tehetett.
A Traffic, viszont tele volt extrával, amiből egyszerre sose működött mindegyik. Valami mindig rossz volt benne. Ezért is tartok, tartottam a francia autóktól. De a gyereknek ez tetszett , ezt kellett vennem. Remélem nem fogom megbánni. :)
Bár emlékszem amikor gyerek voltam a szomszédomnak volt egy Peugeotja, és abban ültem. Kényelmes volt, és nagyon tetszett az oroszlán az elején. :)
Általában igen,de van amikor kétnapos kihagyás is van.De ez a fórum aktív ettől függetlenül.
Ja és sok sikert,hiba és balesetmentest az oroszlánhoz :) Ha valami probi van,csak kérdezz és nézelődj a 307-es oldalunkon is a linkje felül van a piros !!!!!!!!!!!!!!!!! felett. Majd írd meg megtaláltad-e a hibát
Szia. Testhibás a lámpatest azon az oldalon és valamelik fogyasztón izzón próbál testet / - / "szerezni magának a bekapcsolt ,működtetett izzó. Vedd ki a lámpát vagy kontakt sprével fujd be a csatiját,csomagtartó felől. ha úgy sem jó akkor az izzókat is meg kell tisztítani mert lehet oxidálódtak a fém részei.Ha ugy sem akkor test vezeték szakadás lehet valahol,megette a "zőld szőrnyeteg".Remélem tudod mi az :))))