Miért hiszed azt állandóan, hogy rosszindulatból beszélek?
Akármit mondok, mindig van valami gúnyos megjegyzésed :P
Amúgy meg egy 114-et ne hasonlítsunk már egy SLC-hez. Nem egy kor, de még csak nem egy kategória sem.
vrossi-é fullos enyém olyan középfelszereltségű, szerintem. ez a 280 SLC a típustársaihoz képest viszont szériafelszereltésgű. De ez számomra nem vezs el semmit az értékéből, csak megjegyeztem, hogy ritka az ilyen, legalábbis, amiket én láttam eddig mindenféle autókereskedő oldalon.
Előre is köszönöm a karburátor szerelő kérdésemre a segítséget, időrendben haladva az elsőt megpróbálom, ha nem megy ,akkor kérem a a segítségedet. Előre is köszönöm. 108fan
Gondolom csak azért ilyen olcsó, mert tényleg nagyon fapad a típushoz képest. Mindenből a legalapabb van benne. Legkisebb motor, sima, nem metálfény, lemezfelni, szövetkárpit, tekerősablakok. Viszont ezekben a fapados autókban az a jó, hogy régen, még youngtimer korukban nem voltak olyan keresettek, vés így megkímélték őket. Ha jól emlékszem 1 vagy 2 tulaja volt eddig a kocsinak összesen, ami elég durva egy 30 éves kocsitól.
A foncsorozó a Veteránban is hirdető Csomó Tibor, 1162 Budapest, Szénás u. 50 Tel.: 06-1-405-22-48. Nekem közel volt, de nem biztos, hogy a legolcsóbb a városban, viszont legalább jól is dolgozott. De ott van pl. a Garancia autólámpabolt, ahol meg lehet még kérdezni, illetve egy ismerős állítólag valahol Csepelen jóval olcsóbban foncsoroztatott.
Ez az autó valóban gyönyörű. Mindig meglepődöm, hogy miket rejt ez a kis nyomorult ország...ez is E-s rendszámú, tehát nem most hozták be. Méterszámláló az utasülés előtt, nyilván indultak vele valami classic kupán.
Kicsit nekem furcsa, hogy volt ez a duplatengelyes motor a másfeles szériában? Nagyon ritka.