Köszi, de idő közben megtörtént az utazás, volt szerencsém látni az alkotást, igaz, hogy regisztrálni esélytelen volt, ám mégis megoldódott a bejutás. :)
Milyen normàl belèpo??? Ott csak az utolso vacsoràèrt kell fizetni,màs nèznivalo nagyon nincs,szòval csak 1 fajta belèpo van. Viszont foglald le idoben,kulonben nem jutsz be. A heyszinen nem lehet venni.
Igen, èrvènyesiteni kell, mert belèptetos rendszer van, szoval nem jutsz le èrvènyesitès nèlkul. Ja, a linateig jo, a tobbi reptèrre nem...Bergamoba nyivàn nem megy milànobol vàrosi busz...oda van kulon 6-7 euroèrt
A Natale reptérre kikegy a 73-as busz, arra gondolom simán érvényes a napi bérlet. Ezeket a bérleteket érvényesítgetni kell minden utazáskor? Hogyan megy ez?
Tudom, hogy te nem vagy új, igazából nem is neked szántam, megbántani meg aztán végképp nem akartalak!
De az időjárás tényleg egy olyan dolog, ahogy deriva is mondja, hogy max azt lehet tudni biztosan (vagy nem biztosan), hogy május környékén talán nem kell hótaposó.
MagánOff
Múlt szombaton volt az esküvőm, egész héten ragyogott a nap, a legszebb idő volt a tengerparti fotózkodáshoz...ha egy héttel későbbre tűzzük ki, akkor valószínűleg rongyosra sírtam volna a fejem bánatomban, mert hétfőtől kezdve szünet nélkül zuhogott. Pedig január mind a kettő...
ON
A szállodakeresés...
Deriva max azt tudja megmondani, hogy HOL van az adott szálloda, ezt viszont az, aki le akarja foglalni, maga is látja egy netes térképen!
Egy topik nem attól él, virágzik, hogy akik újonnan érkezik, elmondja, megkérdezi UGYANAZT a dolgot, amit előtte már negyvenen megtettek, hanem attól, hogy ÚJ mondanivalóval, ÚJ ötletekkel stb gazdagítja a topikot!
Ha most jön valaki, és azt mondja XY szállodában voltam, ez és ez volt a tapasztalatom, ezt és ezt láttam a városban, ez tetszett, ez nem, esetleg szép képeket tesz fel - na EZ élteti a topikot!
Egyébként meg NEM kell visszolvasni, mert MIDNEN topikban MŰKÖDIK a KERESŐfunkció!
De az idojàràs meg egy olyan dolog amire nem lehet sose jol vàlaszolni. A baràtnom csutortokon èrkezik, ès neki se tudtam megmondani milyen ido lesz...ma pl. tèli kaàtban meleg volt, pulcsiban rohangàltak az emberek, kabàttal a kezukben, tegnap meg kesztyuben, sapkàban...vàltozo. De màjusban nagykabàt tui nem kell, de azèrt hozz magaddal vmi melegebb pulcsit.
Bár lehet nem csak rám vonatkozik, de nem vagyok új!Ez az egyik dolog. Másodszor, ha szeretnék vmi fontosat megtudni, akkor inkább megkérdezem,mert sajnos nincs annyi időm, hogy mind az 1285 hozzászólást visszaolvassam, ami cca 2-3 órát venni igénybe.Amikor elkezdtem irogatni ebbe a fórumba,akkor végigolvastam ezt a fórumot. Így inkább hagyatkozom arra, hogy megkérdezem olyantól, aki nap mint nap fenn van és biztos tudja a választ.Ezért élnek és virágzanak a topikok.Ha nem így lenne,akkor meg kellene szüntetni az összes topikot,mert a google-ben mindent megtalálunk. Nem hiszem, hogy ha Te pl Horvátországba szeretnél utazni, akkor elfogod olvasni mind a 22.000 hozzászólást itt a forum indexen(kb ennyi lehet mostanság). De ha mégis tudsz nekem mondani olyan embert, aki ilyen, isten bizony meghajolok előtte.De mivel mi magyarok, így a földön nem létezik ilyen.
Visszatérve az időjárásra.Engem nem az érdekel,hogy a neten egy soha nem frissített oldalon van egy 100 éves átlag, hanem az, hogy aki volt már ott és megtapasztalta,az mondja meg az igazat. Scusi,ma sono raggione piú...