Annyiban helyesbíteném paulinát, hogy a Lubban igenis nem szeret mindenki mindenkit, pölö itt van mingyár a megátalkodott, velejéig gonosz, szívtelen Sunshine Sally, aki engemet kifejezetten nem kedvel, én persze szokásos nemesmarhalelkületemmel, -irtóztató negativizmusa ellenére- kegyeimbe fogadnám szívesen, dehát micsinyájjak, ha eccer nem engedi a feszes dramaturgia...
Sokáig törtem a fejem, míg rájöttem forest hozzászólásainak titkára. Be köll kapcsolni a brózeren az "Always load images" opciót!!! Azóta sokkal jobban élvezem...
nori, ha jól tom, egy szerény, mindazonáltal ekkte kőbányai illetékességű öreglány (bókolni tunni kell), a korszakhatárt kijelölő sós tejbegrízes topikját jólmagam süppesztettem el anno decibel egy féldecivel áztatott tündökletes hozzászólással, szal üdv nori, várjuk a noriflame-t !
csak régen, már megkomolyodott, különben meg írtam egyszer, ő volt Gazdagrét legjobb basszusgitárosa :-))), viszont sose volt punk, azt csak a húga tette, de mostmár ő is egy konszolidált hölgy
Nagggyon átlátszó, getom...
Már hogyne teccene, a masodik verzijo maj'nem olyan, minta Laeticia Kasztanyetta lepel nélkül, ó getom, mér' akarnál átverni bennunket? Ismét.
Tul mohó vagy, mindig mindent magadnak akarsz. Ez itten nem megy, merezitt egy kuglóf klab.
Meg lub....
Jajj, gyermekem, hisz akkot te még süldő teremtmény vagy, hozzánk, öreg rókákhoz képest, hajajajj, mud, látod ezt?, azt hiszem én akkor kiszállok, és szabad utat engedek neked, emlékezve viszonyulásodra a ...
De azért annyit még hozzátennék, hogy a promiszkuitás hosszú távon nem kifizetődő. Persze ezt nem mudnak mondom már, hanem paulinának.
Öröm dolgozni olyanokkal, akik adnak a finom részletekre...
Nekem mindig mas szín jott ki, ezér' volt a fruszt. Rácijó.
A barackrol csak annyit, hogy en meg voltam győződve a körtéről, megaztan szeretem heccelni a norit...
Maradok ennél a renyhe homokos színnél, legalább nem árulja el alkatom csodáit...
melyik topikban is találkoztunk mi már? valami vonzó férfisztárok volt asszem. és én ott rajongtam a gyurikáért, te meg mondtad, hogy nemtom kinek a nemtom kije volt :)
azért figyeled milyen jó a memóriám????
szex baby?-t mindenki úgy értelmezi, ahogy neki teccik...azért biztos van néhány épkézláb ötleted, nem? ;)))
hexameter/szonett rulez.
csók érte!
az aláírásod is jó, végülis nem annyira hivalkodó....:)
továbbá elmondanám, hogy én nem 30-40 éves sorozatfüggő háziasszony, hanem 19 éves sorozatfüggő főiskolás csajszi vagyok. na, ez már jobban hangzik, nem??????? :))))))))
libi, asszem megyek az önimádó lubodba :))
kornélnak meg üzenem, hogy dehogynem! de nem kell félnie, én semmiképp se bántom. csak megszeretgetem egy kicsit :)