Keresés

Részletes keresés

Szigi101 Creative Commons License 2003.09.01 0 0 30
Mi ez a bráner topic?
Ööööö, hello MARiO! :-)

CHemBros rulez, főleg ugye a Sunshine Underground, az OUt Of Control, a Music: Response és ugye úgy általában a Surrender.

"...sleep on, dream on..."

MARiO Creative Commons License 2003.08.31 0 0 29
Hát, méltó zárása a Dig your own Hole-nak, az biztos! 9 és fél perc tömény rollercoster!!!

De még van nála jobb is, amit ha meghallok, szétszakadok tőle. Személyes favoritom perpillanat a Music response, bár néhányan a Sunshine Underground-os orgazmusra esküsznek!!

Előzmény: minifeka (28)
minifeka Creative Commons License 2003.08.31 0 0 28
én nemtom ti hogy vagytok vele, de ha meghallom a Private Psychedelic Reel cimü számuk kezdö hangjait, mindig gyors űrutázban veszek részt, és pillanatok allat átjárom a galaxist.
MARiO Creative Commons License 2003.08.30 0 0 27
És így még látni is lehet talán:

Előzmény: MARiO (26)
MARiO Creative Commons License 2003.08.30 0 0 26
Ez pedig az új maxi, a The golden path:

MARiO Creative Commons License 2003.08.30 0 0 25
Hú, akkor még nem ismered az igazán jó oldalukat. Persze, amiket felsoroltál, az is mind ott van, de ha tetszik a stílusuk, mindenképp érdemes beszerezned az albumokat is!!

Az a Here to stay pedig nem is olyan "chemical-os", de az is állat lett!

Nézz körül, ha érdekel az official-ön (www.thechemicalbrothers.com) vagy a www.virgin.de-n keress rájuk!

Előzmény: B-side (24)
B-side Creative Commons License 2003.08.29 0 0 24
Én csak felületesen ismerem őket.

Az Out of Control tetszett meg tőlük. A New Order-es Bernhard Summer énekel benne.Cserébe a Chemical srácok közreműködtek egy New Order számban (Here to stay)
A Star Guitar-t is sokat hallgattam.
Ja és a Hey boy, hey girl klippje nagyon állat szerintem.

MARiO Creative Commons License 2003.08.29 0 0 23
Mondjuk, nem tudom, hogy a 2. cd-t is le lehet-e tölteni, mivel limited edition, a biztonság kedvéért én előrendeltem az amazonon. 6900 Ft. átszámítva mindennel együtt, tök megéri, mivel boltban nem hiszem, hogy el tudnám csípni az első 10ezer darab valamelyikét.
Előzmény: tioman (21)
MARiO Creative Commons License 2003.08.28 0 0 22
Én is letölteneém, de ennyit már tudok várni, az első Cd már úgyis megvan össze-vissza. Mióta ismered őket? Maxikat is gyűjtesz?
Előzmény: tioman (21)
tioman Creative Commons License 2003.08.28 0 0 21
a lemezt már egy csomó helyről le lehet tölteni.
most, hogy a tracklistet látom, azt hiszem nekem is meg kell gyorsan szereznem.
MARiO Creative Commons License 2003.08.28 0 0 20
A best of borítója:

MARiO Creative Commons License 2003.08.27 0 0 19
The Chemical Brothers: >>Singles 93-03<<

The Chemical Brothers have announced full details of their singles and rarities album and DVD set for release on September 10th (Japan) / September 22nd (Rest of World except U.S.) / September 30th (U.S.). The package will consist of singles released from the hugely successful albums Exit Planet Dust, Dig Your Own Hole, Surrender and Come With Us as well as various EP's over the last ten years. Two brand new tracks will be included on the collection, collaboration with The Flaming Lips called The Golden Path and a track with Canadian rapper K-OS called Get Yourself High.

A second disk will accompany the collection for a limited period, consisting of rare tracks and previously unreleased tracks.

Full tracklisting:
DISC 1
Song To The Siren
Chemical Beats
Leave Home
Setting Sun
Block Rockin' Beats
Private Psychedelic Reel
Hey Boy Hey Girl
Let Forever Be
Out Of Control
Star Guitar
The Test
Get Yourself High
The Golden Path

DISC 2 (Limited Edition)
Not Another Drugstore (Planet Nine Mix)
The Duke
If You Kling To Me I'll Klong to You
Otter Rock
Morning Lemon
Galaxy Bounce (Original Version)
Loops Of Fury
Delik
Elektrobank(Live From The Roxy, NYC, Nov 96)
Under the Influence (Mix 2)
Piku Playground (Live)

The DVD will consist of The Chemical Brothers videos, made by renowned directors such as Spike Jonze, Michel Gondry, WIZ and Dom & Nic. It will also feature live and rare unreleased footage.

The Chemical Brothers are currently in the studio working on a brand new studio album, which is due in 2004. Tom and Ed will be playing a special DJ set at Creamfields on August 23rd.

The Golden Path will be released as a single on September 8th 2003.

Tehát új kislemez is várható!!!

Előzmény: MARiO (18)
MARiO Creative Commons License 2003.08.27 0 0 18
Itt az ideje, hogy külön topicot szenteljünk az elektronikus tánczene szerintem méltán egyik legelismertebb együttesének. Sajátos stílusuk, melyben az old-skool hip-hop, az acid, elektro és rockzene elemeit gyúrják egybe, nem hiába lett műfajteremtővé. Első számuk, melyet kedvenc lemezeik alapjaiból raktak össze, a Song to the siren talán a valaha írt első big beat zene. Bár erről a műfajról lassan már 4 éve csak múlt időben beszélhetünk, a fiúk még ma is igen aktívak, ezt támasztja alá tavaly megjelent Come with us című albumuk is, mely viszont az előző lemezek igen magas nívója miatt talán a leggyengébbre is sikeredett, és amelyben a house alapú zenék kerültek túlsúlyba. Különös technikai megoldásaik, váratlan zenei fordulataik és végletekig kimunkált effektjeik sok más, mára már sztárrá avanzsált zenészt ihlettek meg. A topic megnyitásának még külön aprópója is lehet szeptemberben megjelenő válogatás albumuk, melynek első cd-jén az eddig megjelent kislemezek, míg a másodikon a rajongók által összeállított legkedvesebb számok sajátos mixei ill. élő változatai lesznek hallhatók. Várok ide tehát mindenkit, akit valamilyen szinten megérintett Ed és Tom zenei világa!
ReVeNGeR Creative Commons License 2003.08.19 0 0 17
Cső!

Látom ledeglett ez a topik, de hát nem baj. A lényeg, hogy a Chemical az rulez, viszont érdemes beszerezni a "Kick out the jams" c. remixalbumot is.

Azé nagyon jó ez a zene: emellett simán el lehet szállni, méghozzá mindenféle drog nélkül!! :-)

NiCHTMA Creative Commons License 2002.02.07 0 0 16
szevasztok

en mar regota chem fan vagyok, de csak most tevedtem ide... jobb keson mint soha :)

eppen aktualis, hiszen megjelent az uj album, a lent emlitett Come with us... rettenet :)))

es az uj klib, a Star guitar is beallt a kemikus fiverek jellemzoen eros klipjei koze... szerintem az eddigi legjobb (meg is vettem dvdn, hehe). az is megtekintheto a lenti honlapon, ahol bele lehet hallgatni (eleg szar minosegben) az uj szamokba.

az uj lemezrol nehez lenne kedvencet kiemelni, talan a Hoops most az eppen. ;-)

a regiek kozul... az It doesn't matter a legdurvabb zenei elszallas amit valaha hallottam, de a lassu szamok is izgalmasak... nincs olyan track, ami ne lenne valamiert kedvenc :)

na, vegyetek/hallgasatok az uj albumot, aztan irjatok! :)

nichtma

Előzmény: alric (15)
alric Creative Commons License 2001.12.29 0 0 15
A minap az Mp3 Marketen nézelődtem, és felfedeztem egy számomra ismeretlen albumot a Chemical Brotherstől, Chemical Four(Advance) címmel. Alaposabban megnézve kiderült, hogy ez valószinűleg a legújabb CB album, az érdekesség az, hogy a hivatalos megjelenése 2002. január 29-én lesz, a címe Come With Us.

Én letöltöttem, meghallgattam és szerintem nagyon jó!

Tudom, hogy a letöltéssel kvázi meglopom kedvenc zenészeinket, de majd eredetiben is megveszem, mikor megjelenik.

evibly Creative Commons License 2001.10.03 0 0 14
Nem tudom miért, de én a Piku c. számuktol tudok teljesen elszállni, teljesen kész van az a szám!!
grafitcerka Creative Commons License 2001.09.14 0 0 13
senki sem szereti igazán a savtesókat?

attól kellene izzania a fórumnak, hogy az új szxámot, ami teljesen szétcsavarja az agyadat már jó ideje meg lehet hallgatni a honlapon!
sőt egy interaktív flash-pszichedelia kíséri.
az új albumon az ilyen ritmusközpontú dolgok dominálnak. előre acetát!
no irány a www.thechemicalbrothers.com !!

sallustius Creative Commons License 2001.03.06 0 0 11
Tél ellen nagyon jó a Dig your own hole-ról az utolsó három szám (Lost in the K-hole, Where do I begin?, Private Psychedelic Reel) és főleg a középső. Mostanában elég sokat is hallgatom őket.
Előzmény: móriczka (10)
móriczka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 10
Hát skacok töredelmesen bevallom mostanában szinte kizárólag az ő zenéjüket hallgatom, annak ellenére, hogy nem őket kedvelem a legjobban. Valószínű a tél megtette hatását a lelki állapotomra.
Dennis Moore Creative Commons License 2000.09.04 0 0 9
Hi!

Az It doesn't matter nagyon jó, egyik kedvenc, és a remixalbumuk is nagyon tetszett (Brothers gonna work it out a címe, ha jól emlékszem...), 70 percre totál kikapcsolja az embert....

Dennis

móriczka Creative Commons License 2000.09.04 0 0 8
Ha már így mindenki bemondja a kedvenc számát, akkor én is. Nekem az első albumukról az "Exit planet dust"-ról a chemical beats teccik a legjobban. Mostanában viszont a voodoo people remixüket hallgatom leginkább, ami szerintem kúlabb, mint az eredeti.
Lookretia Creative Commons License 2000.09.04 0 0 7
Nekem a Setting Sun a kedvencem, ha lehet ilyet mondani, mert az elso lemezt inkább úgy a maga egészében érdemes hallgatmi - vagy legalábbis három, valamennyire elkülönítheto blokkban. A dalok többsége hangulatilag ugyanis sokkal többet nyújt együtt, mint kiragadva oket egyenként.
Ez különösen nagyon pozitív vonása a Dig Your Own Hole-nak, a másodikról még sajna nem tudok nyilatkozni...
GarneTT Creative Commons License 2000.09.04 0 0 6
Hát Oasis bácsi vinnyogta fel a dalt, ő meg köztudottan nagy beatles-fan. De nem tudom, hogy beatles szám-é vagy sé...
Előzmény: Bloodflower (5)
Bloodflower Creative Commons License 2000.09.04 0 0 5
nekem sincs semmi bajom az új albummal... naná, mert nekem csak az van meg.:-)
Let forever be klippje tényleg hihetetlenül jó, csak a szám emlékeztet NAGYON egy Beatles számra. Ez persze lehet, hogy fel van tüntetve a cdn, csak nekem nem eredetiben van meg....
Szóval az a szám hivatalos lopás?
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.09.03 0 0 4
Nekem semmi bajom az új albummal. Szerintem sokkal "rockosabb" - nem is tudom milyen értelemben, de valahogy nagyon messze van szerintem azoktól a tipikus kommersz tucc-tucc zenéktol (leszámítva hey fiúk, lányok, Dj-k).
Előzmény: atus69 (3)
atus69 Creative Commons License 2000.09.03 0 0 3
Ja, az utolso lemez tenyleg eleg gaz.... A Dig Your Own Hole viszont rules! Azok a hangok........
Előzmény: móriczka (2)
móriczka Creative Commons License 2000.09.02 0 0 2
Két isten a ködös Albionból. Habár az új lemezükkel elkezdtek behódolni a Kommersz nagy istenasszonyának. Ugyan mit várhatnánk két csóró bölcsész gyerektől? (IMHO, ezt hozzáteszem.) Köszi a topicot.
Larel Anorien Creative Commons License 2000.09.02 0 0 1
Out of control...huuuuuuu....

Egyébként gyakran a Prodigyre emlékeztetnek engem...persze ez nem baj:).

GarneTT Creative Commons License 2000.09.02 0 0 0
istenkirályak a klippek! főleg a Let forever Be na és persze -nulla-
Előzmény: SATURNEMBRYO (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!