Bazzeg émmég ilyet nem láttam... valami hatvan szavazattal utolsóelőtti a Blair, este má közelítettük a háromszázat pedig, valami hiba lehet a programba, kéne szólni.
251-nél jár a blairwitch, csak így tovább malcsiki, bár igazság szerint úgy érzem, sokkal nagyobb poén lenne, ha a Patyomkin-t vetítenék Kult-Filmként, esküszöm elmennék, már csak a bevezető szöveg miatt is, asszondja:
"Eizenstein, ez a bakunyin-léptű anarcho-szindikalista moszkvai terror-filmes az odesszai lépcsősor jelenetét snuffban forgatta le, gyerek tényleg végiggurul a lépcsőn, diákot szembelőtték húsz centiről légpuskával a segédoperatőrök, húsz halott maradt, a túlélők meg mentek murmanszki ólombányákba, azóta csak Deodato forgatott ekkora véráldozattal, fogadjátok sok szeretettel kultfilmes barátaim, íme a Patyomkin páncélos."
megyek és szavazok is rá vagy százat, hú de megmámorosodtam.
egérrel belekettyintesz a radio gombba, aztán megnyomod az okét. már 131, pesig én csak kettőt szavaztam (egyet a Patyomkinra is, mert abban van az a tök jó részlet, mikor zsizseregnek a kukacok a vacsiban)
Előre leszögezem, hogy nem nagyon értek a filmművészethez, meg a Jancsóhoz se, de azért ez a Blair Witch elég gázosnak hangzik. Remélem csak szivatni akartad a "kultmozirajongókat"... Monjuk nem mintha többi filmet nagyon ismerném. De mindegy mostmá.
Az indexes szaron most Jancsó lesz a vendég, Patyomkin páncélosra lehet szavazni, Igazi Maóra, satöbbi.. Blair Witch az utolsó volt, na de tettem róla, hogy ez változzon... most az első, mer nehogy má a Julet és Jimet vetítsék má.
Én is kérdem, mi van a klubotokkal, izgatottan várom, mikor sikerül összehoznotok! Már azon gondolkoztam, hogy ha sikerül, én is mennék, dehát ha esate 8 után kezditek én már nem tudok Érdre hazamenni
olvasom epp ezt a vetitest. Nos, Yarner, k3y a megmondhatoja, hogy milyen volt amit csinaltunk, de szerintem nem tul rossz. Nos, nem BME de ELTE reszen tudok lefoglalni egy termet 15-20 fo reszere vetites celjabol. A Vetites szigoruan este 8 utan lehetne csak (addig melozok) viszont utana ejfelig lazan. Kozlekedesben nem segitek. Video, PC projektor meg minden van, a hangositasban produkalok kicsit gyenge eredmenyt, de valaki hoz erositot, hangfalat, azt is megoldjuk.
a kepmeretrol annyit, hogy kb 5x3.5m lenne.
Igy hirtelen felindulasbol ennyi.
bye!
Einon
(762-es hozzászólás)
Most vmi moderátori alapelvekbe ütközőt csináltam.
Vad is mondta ezt, de állítólag elég homályos még minden, nem is találtam a vonatkozó hozzászólásokat, mondjuk kereshettem volna kitartóbban is, az igaz.
Asszittem egyedül vagyok.
De hello.
Egy másik topicban, a Manga és animében elhangzott vkitől, hogy az ELTén van egy nagyon jó projektoros kapcsolata teremmel együtt. Vetíteni is lehet, 8 után.
Ezen a héten lesznek súlyos igazgatói vetítések, utána mondom, mi van.