Bocsánat, nem akarom a Fórum jól megszokott működését felborítani: ha valami kérdésetek van a honlapomról való letöltésekkel kapcsolatban, azt légyszi' az oldal Fórumában jelezzétek. Köszönöm! Na jó: én WinCommanderrel szoktam átnevezni őket. Ha több INFO kell, akkor azt tényleg "nálam" beszéljük meg. Persze, ha senkit nem zavar, tőlem...
Nekem nagyon tetszik!!!
Sajnos, nagyon könnyen le tudtam tölteni.
A xls átnevezésekkel azonban nem boldogulok, nem tudom átnevezni rar-ra.:(
Hogy tudnám megcsinálni?
Azért ez egész érdekes: fél hónapja még az élvezhetelen minőségű chainoflovers-es verziót nyúztuk, ami tényleg élvezhetelen volt, mégis hallgattuk, mert az új dalokra voltunk kiváncsiak... Most, hogy van a koncertről jó minőségű anyag, az a legnagyobb baj, hogy a Forest "vágva" van. Próbáljon itt valaki igazságot tenni :-) Egyébként meghallgattam én is, de nem vagyok elájulva. A turné neve lehetne ez is: Greatest Hits 1978-2004 Tour.
Sziasztok! Meghallgattam ezt a bizonyos koncertfelvételt a Coachella fesztiválról.
Nekem nagyon bejött:-))) Egy dolgot furcsálltam: nekem az egyik legnagyobb kedvencem a Forest. Eleve csodálkoztam mert a szám csak 4:12 van irva.
Általában pont a forest az a szám amit mindig elhúznak 7-11 percesre. A dolog ott hibádzik hogy a szám rendesen megy egészen 01:42-ig aztán egy pár perc kimarad és csak a szám legvégével folytatódik. Na mindegy, majd meghallgatom a hosszabb verziót Imolában:-))))
Ja, a The Mission fórumon majd tartom a frontot (bár önmagammal beszélni nem túl egészséges, na mindegy a The Cult együttes fórumán már úgyis megszoktam).
Na ezért! :-)
Majd mindent részletesen elmesélek Neked, ha hazajöttünk, milyen volt a tenger, a napfény, az eső, az igazi nápolyi pizza ja és a Cure :-)
Pénteken megyünk fel vonattal BP-re,kb. du.5-re vagyunk ott és valamikor utána indulunk Watersékkel el.
Ha minden igaz, akkor Olaszországban, egész június hónapban eső, vihar (és egyéb természeti katasztrófa) lesz. Szóval vigyetek esőkabátot, esernyőt és gumicsónakot is.:))
A Bajcsy-Zsilinszky úti Daily Price-ban most épp kapható az X-Files soundtrack-je CD-n, és rajta van a More Than This.
Úgy emlékszem 1990,- Ft és a filmzenéknél van, külön. Ott találtam anno a Blair Witch Project filmzene cédéjét is, és azon is nagyon jó kis zenék vannak.
Nekem bejön a minösége, kár a forest-es vágásért, és a 17-es Crowd Noiset sem értem. A Barfly-s anyag jobban szól, viszek ki MD-t Imolába, kiváncsi leszek mit alkotok majd.