Nyomul itt valaki Netscape böngészővel? Csak azért kérdem, mert érdekelne, hogy hogyan látja a honlap menü rendszerét? Mert ugye MS Explorer alatt az adott menüpont fölé tolva az egeret, az "megvastagszik". Csak nem tudom, hogy Netscape alatt műxik-e rendesen?!
Egy kedves típustárs érdeklődött nálam emailban, hogy a 406-osán szeretne ajtókárpitot javíttatni ill. cserélni, mivel az előző tulaj trehány módon valszeg cigarettával kiégette pár helyen. Az lenne a kérdés, hogy tudunk-e ajánlani egy jó kárpitost, esetleg gyári kárpitot beszerezni valahonnan (gondolom szalonban rendelhető), de esetleg más lehetőség van-e?
Köszönöm, köszönöm...!:-) Igyexem még jobbá tenni, hamarosan még egy kis változtatást eszközlök majd rajta. A 205-ös hiányt pedig, mielőbb pótlom, csak sajna a hivatalos, két utolsó évi kiskatalógusban nem volt benne.:-(
Holna megyek Nagykamarásra és lehet hogy átugrom Aradra (tankolni:-)) 130Ft/L miatt lehet, hogy megéri...
beautyblanc: Melyik kútnál érdemes tankolni, ahol a gázolaj is jó minőségű, és kártyával is lehet fizetni? Reggel 6-kor még felnézek mielőtt elindulnák, ha addig tudtok valami infót adni azt köszönöm.
Nálam 114 e körül mocorog a mutató.Volt róla szó, de megkérdezném én is,hogy milyen olajat használtok hozzá? Nekem most Valvoline van benne.Picit zörög az egyik hidrotőke, és javasolják,hogy próbálkozzak egy olajcserével-lehetőleg olyannal, amit ajánl az autóhoz a gyártó. Remélem, elmúlik a csörgés,és nem kell semmit megbontatni.
Megtörtént, nekem most vhol. 270 és 280 közt állna a számláló, ha az eredeti (pontosítok: megvételkor benne levő) km-óra bírta volna, de kénytelen voltam kicserélni :-)
Hát így utólag biztos nem lehet kinyerni, de minek is, hiszen minden rendben volt nem?:-) Én egyszer egy 607-esben ültem, amiben menet közben rá volt dugva és úgy ellenőrizték a dolgokat. Na az elég látványos volt.
Van pár új Taxi(s) kép a honlapon az EXTRA menüpont alatt, akit esetleg érdekel.:-)
ma reggel voltam a fel eves atvizsgalason, meg csak 7.5k van a szekerben. igaz, nincs is tulhajtva a jargany, arra van masik ketto offos :)
radugtak azt a komputert, de nem sokat lattam belole, ui. a szaki eleg gyorsan haladt a menukben. ki lehet ezeket az ertekeket valahogy csalni a szekerbol? jo lett volna kinyomtatva elhozni, de keson jutott az eszembe, es addigra mar kikapcsolta.
Épp a hétvégén voltan Jászfényszarun és tényleg úgy tűnik, hogy arrafelé elfelejtették hogy hova is rakták a hókotrók kulcsait :-)
Bár mellesleg jegyzem meg, hogy marhára élveztem a 20cm lataposott havon a száguldozást....
Ma Szombathelyre menet (egy kis Veszprémi kerülővel) teljes erőbedobással zuhogott a HÓ! Lehet hogy még elővesszük a hólapátot?
San szerettem volna telecsörögni, hogy a CD-t eljuttathassam hozzád, de sajna vhol elkavarodott a NameCard-od így a telefonszámhiány miatt ez nem jött létre. Bocsi. Valszeg még kell mennem Veszprémbe, ha gondolod találkozhatunk, csak légyszi küld el a telszámod a mail címemre.
Gy, akinek 982KM húzós utazás (értsd: ahol lehetett, mentem mint a meszes...) után elfogyott az üzemanyagja, így az M1-en egy 5l kannából pótolhatta nedűt kedvenc járgányába.....
A hó ellapátolása nem lenne gond, ha tudnám még hova hordani..Mivel ez pillanatnyilag megoldhatatlan,így az autó is kénytelen téli álmát aludni.
A múlt héten voltam Sopronban busszal, és hazafele jövet mindenhol el volt takarítva a hó, csak ebben a megyében nem (JNSz), sőt, bárhol is voltunk, láttunk hókotrókat, csak itt nem. Lehet, nem gondolta senki a környéken,hogy esni fog az idén hó?