Nem tudja valaki a Peugeot 307 x-design reklám zenéjét?
(Az a reklám, amikor a csajért érkezik a macho csávó egy chopperrel, majd amikor meglátja, hogy terhes, akkor elviharzik - de később jön egy Peugeot 307-tel, majd boldogan élnek, míg meg nem halnak9
en ket reklamzenet hajtok mar egy ideje, es egyre jobban szorit az ido. az egyik a Snickers rekláma lenne (amikor a srác szorfozik a szokokuton/ba, meg versenyfut a cipofuzokotogetos hapsival)
a másik meg SONY reklám.. igazabol nem tudom hogy mit reklamoznak pontosan benne, mert csak egyszer lattam, de ha jol emlexem nem igazan volt benne semmi konkret.pls heelp! :D
Kacuska!Az új Dreher reklám zenéjét a The Skulls cimű filmből kölcsönözték.A szám: Lorna Vallings-Taste.De nem igérem neked hogy meg fogod találni.Ha ez a probléma adódik irj egy mailt..
Sziasztok! Nagyon örülnék,ha meg tudnátok mondani az új Dreher-reklámnak a zenéjét! (3 pasi sörözik a kocsmában aztán az egyiknek egy kis "afférja" van a pincérlányzóval) Előre is köszi!
A Sony CyberShot reklám amikor a fényképezőgépet reklámozzák, nagyon sok kép váltja egymást, illetve rövid mozgó képsor :) minenhol fotózik vki. irodában egymást, utcán a vasútállomáson, vki a póloja alatt magát :), meg mittomén :) és közben egy dinamikus klassz zene megy... végén "Sony CyberShot" és "valami szlogen, hogy ne..., fotózz." vagy nem tudom... Sajna nem értem mi a refrén a számban...
Ha már itt vok megkérdem azt is, hogy nem e tudjátok mi a cime a samsung szétcsúsztathatós mobil reklám zenéjének amiben az emberek olyan mátrixosan mozognak. :D
Hi nem tudja véletlenül valaki hogy mi az uj mercedes reklám zenéjének cime? Olyan hangja van a nőnek mint Christina Aguilerának most hogy ő-e az vagy na azt szeretném megtudni ja meg a szám cimét előre is thx
sziasztok! ismeri vki annak az axe reklám zenéjét, amiben izzadt férfiak rohangálnak, táncolnak?(girls, girls all i see...) az bizos,h nem beastie boys: girls, bár mindenki ezt mondja. lécci segítsetek