Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.03 0 0 244
Ja, és MJ jól hozta a formáját!!! :P
Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.03 0 0 243
Na, nézte valaki? Szerintem nem volt egy erős rész... "Susan befogad egy lotyót"-dolog elég izzadságszagú, pont most jött rá, hogy neki küldetése van... hááát. Ráadásul ez az erőltetett dolog a szelektív hulladékgyűjtéssel, újrafelhasználással olyan szájbarágós volt...
*Fleur* Creative Commons License 2010.01.19 0 0 242
Ez így van! >Chipmunk-fanclub gyülekező > :D
Előzmény: Törölt nick (241)
*Fleur* Creative Commons License 2010.01.18 0 0 240
Zsiráf vagy leopárd? :DD
... and Katherine is back...
*Fleur* Creative Commons License 2010.01.16 0 0 239
Igen, Susan jó volt. :DD Én az elejétől fogva őt bírom a legjobban, bár tudom, sokakat idegesít a hülye bénázása, de én jókat vinnyogok rajta. :-) Mike-ot viszont azért részesítettem sajnálatban, mert egyetlen lépést nem tehet az ő drága Susie-kája nélküle ezentúl?:D
Orson és Bree közül én, megmondom őszintén, Bree-t utálom jobban, bár ezzel a véleményemmel szinte egyedül maradok, tudom. ;)
Előzmény: derek (238)
derek Creative Commons License 2010.01.16 0 0 238

Nekem legjobban Susan tetszett az epizódban. Az elején a végrendelet felolvasásnál is csúcs volt. Meg , mint Mrs Szerelő! :-D

Orsont már ki kellett volna írni. Most majd állandóan ugráltatni fogja Bree-t , mert annak meg bűntudata van?

Előzmény: *Fleur* (237)
*Fleur* Creative Commons License 2010.01.15 0 0 237
Csak most jutottam ahhoz, hogy kommentáljam... habár már hétfőn megnéztem, szóval... mi is volt benne? ;-P

A sztrip-klubot ellőtték spoilerben, nagy meglepetés nem ért, de Susan hozta a formáját, szegény Mike... :D
Bree és Orson...* ásít*
Gaby-ék... és a kiscsaj, nagy volt a Mi mexikóiak vagyunk? -és pofavágással... kész, hihetetlen.
Lynette és Tom tovább nyüglődnek, mész messze nincs vége a gondoknak.
Ez a rész már újra jó és színvonalas volt-számomra persze.
Aragorn83 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 236
Ami a TV2-n megy az igen, ismétlés.

De ez a topic az amerikai vetítést követőknek lett létrehozva...
Előzmény: gombóc63 (235)
gombóc63 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 235
Ezek nem ismételt részek?
csibie Creative Commons License 2010.01.15 0 0 234
Engem meglepett Lynette visszavágyása a munkába bár értem az érveit. De akkor is úgy gondoltam volna erre, mint ahogy Tom.

Orson meg nagyon szemét, mert ő miatta volt minden vacakság a házasságban: gyilkossági kísérlet, lopkodás. Szerintem hülye Bree, hogy ezt bevállalta és ahogy néztem az arcát lehet nem is sokáig fogja csinálni. :)
Előzmény: creatie (232)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.01.13 0 0 233
természtesen néztem. :)

Már előre fáj az Orson féle kicsinyes bosszúhadjárat...

oké Bree hibázott, de mégis ki miatt romlott meg a házasságuk? Bingo! Orson...
Előzmény: creatie (232)
creatie Creative Commons License 2010.01.12 0 0 232
Halló!

Nem nézte meg még senki az ehetit?!

Az egyik legjobb rész pedig, fullra töltve poénokkal, is.

Bree nem is érdemel szót sem, szerintem.

Lynette és Tom, mint mindig eddig is a leginkább hihetőbb házaspár, bár Tomot már dobtam volna rég, azok után, amiket tett, és még mindig nem képes felfogni, hogy Lynette mennyit ér neki.

Susie Q jelenetei vitték ma a pálmát egyértelműen. Már az elején a végrendelet felolvasásánál pl. :-)
Aztán Gabyék tornácán McCluskey és a meleg srác.... :-)) LOL

Gaby annyira felszínes tud lenni, aztán mégis. Kiscsaj király volt a suliban a felvételin.

Szerintem nagyon ott volt a mostani rész, csak így tovább!!!

*Fleur* Creative Commons License 2010.01.05 0 0 231
Hát, örülök,hogy nektek tetszett. ;)
Fafara Creative Commons License 2010.01.05 0 0 230
baromi jó rész volt...
Aragorn83 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 229
Nekem tetszett pedig. :)
Előzmény: *Fleur* (228)
*Fleur* Creative Commons License 2010.01.04 0 0 228
Nos, beigazolódiott, Karl, Mona és Lynette-ék egyik babája halt meg; Orson béna lesz- és ez a rész volt az egyik legrosszabb és legunalmasabba, amit valaha láttam...*ásít*
Remélem, a folytatás marad az előzőek színvonalán.
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.18 0 0 226
Mona az tuti. Bolenék így most meg tudják őrizni egy időre a kis titkukat... :)
Előzmény: mzsperx (224)
csibie Creative Commons License 2009.12.18 0 0 225
Ekkora ütéstől szerintem nemhogy a lába szakadhat le, hanem az esés is halálos lehet. De minimum kómás. :)
Előzmény: mzsperx (224)
mzsperx Creative Commons License 2009.12.18 0 0 224
szia RO :)
és mi van, ha mona sem hal meg? végül is "csak" a lábát kaszálta le a gép :) és a DH-ban minden megtörténhet.
Előzmény: csibie (217)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.17 0 0 223
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 222
Én Orsont soha nem kedveltem. Ellenben Karl karakterét nagyon is.
Előzmény: *Fleur* (220)
csibie Creative Commons License 2009.12.13 0 0 221
Köszi a választ!

Na de főszereplő az most úgy néz ki a Bree lehetne aki meghal, ezt meg nem hiszem.
Akinek a keze kilógott az ablakon az szerintem Carl-é de ettől még meghallgat Orson is. Sztori szerint ő szerepe laposodott el a legjobban. Szívás lenne Bree-nek ha mindkét pasi meghalna. Mellékszereplő a Mona de ki volt az a karakter aki a kezdetek óta ott volt, Carl?
Előzmény: Aragorn83 (218)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.13 0 0 220
Egyébként az én szívem csak Orsonért vérzik., Karl nem érdekel, Mona (who is MOna?!) csak azért lett behozva... Orson (talán Kyle M. miatt) az elejétől az egyik kedvencem, és totálisan kiherélték, odadobták csócsálni a népnek, ellaposították az egykor izgalmas, őrült, bolond karakterét.
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.13 0 0 219
Hát, biztosra ugye a folytatásig nem nagyon tudhatunk semmit, de 99%-ban adom a voksomat rájuk.
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 218
Ahogy korábban írtam, azt mondták, asszem Ausiello (remélem jól írtam a nevét :D)[ő általában eléggé szavahihető], hogy meg fog halni egy főszereplő, egy mellékszereplő és egy karakter aki a kezdetek óta jelen van.

Meg ha visszaemlékszel a legutolsó részre, akkor arra is emlékszel, hogy kisgép eléggé csúnyán letarolta a házat, ahol Bree, Orson és Karl voltak....
csibie Creative Commons License 2009.12.12 0 0 217
Sziasztok!

Eddig RO voltam de most kérdeznék ha nem baj?!
Biztosan tudjátok, hogy meghal Carl és Orson vagy ez csak tipp?
Nem elég ha csak Mona hal meg? :)
Előzmény: creatie (209)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.09 0 0 216
Meg az is tipikusan sorozatos fogás, hogy a mohó Mona nem hallja meg a közeledő gépet, annyira rá van állva arra a 67000$-ra. :D
Előzmény: *Fleur* (215)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.08 0 0 215
Ez vót a nagy zuhanás, igen. :-D - én is nagyobb gépre gondoltam, meg úgy tálalták az egészet... persze attól még a fene akarna egy Cessna elé ugrani...
Az tetszett a részben, hogy bár tudtuk mi fog történni (maga a cselekmény csúcspontja), mégis jól építették fel, érezhető volt végig a tipikus feszült hangulat, aminek a végén óhatatlanul valami dráma van... baljós és feszült várakozással volt teli. És igen, Gabyék kimondottan picsáskodtak már pár rész óta.
Voltaképpen Carlos rágott be, amiért Lynette hazudott, amikor elfogadta az állást. De ebből ekkora drámát kreálni... ez is csak a sorozatok végletekig kiélezett világában lehetséges (Meg Ámerikában...:P).
Előzmény: Aragorn83 (214)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.08 0 0 214
Nem lesz még egy zuhanás. (Legalábbis szerintem.) Ez volt az. Az a LOST-os dolog úgy látszik csak beetetés volt.
Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 213
Hát megnéztem, Mona szerintem is tuti, az új családnak így nagy mákja lesz. De most akkor lezuhant ez a repülő, és ebben az évadban pedig le fog még zuhanni a lostos utasszállító gép is? Nem sok ez egy kicsit? Nekem az nem volt tiszta, hogy Gaby miért kezdet vitázni Lynette-el, szépen kibékültek volna, minden úgy lett volna mint régen, Scavoék visszavonják a pert, így jól jár Carlos is, Lynette meg újra dolgozhatott volna... De persze kellett egy kis kihagyhatatlan picsáskodás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!