Na, nézte valaki? Szerintem nem volt egy erős rész... "Susan befogad egy lotyót"-dolog elég izzadságszagú, pont most jött rá, hogy neki küldetése van... hááát. Ráadásul ez az erőltetett dolog a szelektív hulladékgyűjtéssel, újrafelhasználással olyan szájbarágós volt...
Igen, Susan jó volt. :DD Én az elejétől fogva őt bírom a legjobban, bár tudom, sokakat idegesít a hülye bénázása, de én jókat vinnyogok rajta. :-) Mike-ot viszont azért részesítettem sajnálatban, mert egyetlen lépést nem tehet az ő drága Susie-kája nélküle ezentúl?:D Orson és Bree közül én, megmondom őszintén, Bree-t utálom jobban, bár ezzel a véleményemmel szinte egyedül maradok, tudom. ;)
Csak most jutottam ahhoz, hogy kommentáljam... habár már hétfőn megnéztem, szóval... mi is volt benne? ;-P
A sztrip-klubot ellőtték spoilerben, nagy meglepetés nem ért, de Susan hozta a formáját, szegény Mike... :D Bree és Orson...* ásít* Gaby-ék... és a kiscsaj, nagy volt a Mi mexikóiak vagyunk? -és pofavágással... kész, hihetetlen. Lynette és Tom tovább nyüglődnek, mész messze nincs vége a gondoknak. Ez a rész már újra jó és színvonalas volt-számomra persze.
Engem meglepett Lynette visszavágyása a munkába bár értem az érveit. De akkor is úgy gondoltam volna erre, mint ahogy Tom.
Orson meg nagyon szemét, mert ő miatta volt minden vacakság a házasságban: gyilkossági kísérlet, lopkodás. Szerintem hülye Bree, hogy ezt bevállalta és ahogy néztem az arcát lehet nem is sokáig fogja csinálni. :)
Az egyik legjobb rész pedig, fullra töltve poénokkal, is.
Bree nem is érdemel szót sem, szerintem.
Lynette és Tom, mint mindig eddig is a leginkább hihetőbb házaspár, bár Tomot már dobtam volna rég, azok után, amiket tett, és még mindig nem képes felfogni, hogy Lynette mennyit ér neki.
Susie Q jelenetei vitték ma a pálmát egyértelműen. Már az elején a végrendelet felolvasásánál pl. :-) Aztán Gabyék tornácán McCluskey és a meleg srác.... :-)) LOL
Gaby annyira felszínes tud lenni, aztán mégis. Kiscsaj király volt a suliban a felvételin.
Szerintem nagyon ott volt a mostani rész, csak így tovább!!!
Nos, beigazolódiott, Karl, Mona és Lynette-ék egyik babája halt meg; Orson béna lesz- és ez a rész volt az egyik legrosszabb és legunalmasabba, amit valaha láttam...*ásít* Remélem, a folytatás marad az előzőek színvonalán.
Na de főszereplő az most úgy néz ki a Bree lehetne aki meghal, ezt meg nem hiszem. Akinek a keze kilógott az ablakon az szerintem Carl-é de ettől még meghallgat Orson is. Sztori szerint ő szerepe laposodott el a legjobban. Szívás lenne Bree-nek ha mindkét pasi meghalna. Mellékszereplő a Mona de ki volt az a karakter aki a kezdetek óta ott volt, Carl?
Egyébként az én szívem csak Orsonért vérzik., Karl nem érdekel, Mona (who is MOna?!) csak azért lett behozva... Orson (talán Kyle M. miatt) az elejétől az egyik kedvencem, és totálisan kiherélték, odadobták csócsálni a népnek, ellaposították az egykor izgalmas, őrült, bolond karakterét.
Ahogy korábban írtam, azt mondták, asszem Ausiello (remélem jól írtam a nevét :D)[ő általában eléggé szavahihető], hogy meg fog halni egy főszereplő, egy mellékszereplő és egy karakter aki a kezdetek óta jelen van.
Meg ha visszaemlékszel a legutolsó részre, akkor arra is emlékszel, hogy kisgép eléggé csúnyán letarolta a házat, ahol Bree, Orson és Karl voltak....
Ez vót a nagy zuhanás, igen. :-D - én is nagyobb gépre gondoltam, meg úgy tálalták az egészet... persze attól még a fene akarna egy Cessna elé ugrani... Az tetszett a részben, hogy bár tudtuk mi fog történni (maga a cselekmény csúcspontja), mégis jól építették fel, érezhető volt végig a tipikus feszült hangulat, aminek a végén óhatatlanul valami dráma van... baljós és feszült várakozással volt teli. És igen, Gabyék kimondottan picsáskodtak már pár rész óta. Voltaképpen Carlos rágott be, amiért Lynette hazudott, amikor elfogadta az állást. De ebből ekkora drámát kreálni... ez is csak a sorozatok végletekig kiélezett világában lehetséges (Meg Ámerikában...:P).
Hát megnéztem, Mona szerintem is tuti, az új családnak így nagy mákja lesz. De most akkor lezuhant ez a repülő, és ebben az évadban pedig le fog még zuhanni a lostos utasszállító gép is? Nem sok ez egy kicsit? Nekem az nem volt tiszta, hogy Gaby miért kezdet vitázni Lynette-el, szépen kibékültek volna, minden úgy lett volna mint régen, Scavoék visszavonják a pert, így jól jár Carlos is, Lynette meg újra dolgozhatott volna... De persze kellett egy kis kihagyhatatlan picsáskodás...