Nem lehet, hogy a klíma csinálja ezt, amikor bekapcsol? Ti. kattan egyet - persze nem olyan hangosat -, aztán meg egy pillanatra leesik a ford. szám, majd kompenzál a rsz., és visszaáll az eredeti (vagy egy kicsit magasabb) ford. szám.
Üdvözlök mindenkit újdonsült 406 tulajdonosként. Egy ideje már olvasom a topikotr, ezért gonoltam rákérdezek valamire. A kocsi 96 decemberi 2.0 SV. A motortérből, bal oldalról időnként érdekes kattogó hang jön. van amikor folyamatos, de van, hogy csak időnként kattan egyet.Ilyenkor, ha alapjáraton megy a kocsi, a fordulat egy pillanatra leesik, és a műszerfal világítás is elhalványodik. Ismétlem, egy pillnatara. Szerintetek mi lehet ez? Köszönöm a válszokat.
A hang egyébként olyasmi, mintha valami relé kapcsolgatna. Az eladó azt mondta, hogy a borulásgátló állítja ilyenkor a futóművet, de szerintem fogalma sem volt róla, például az ABS visszajelző lámpájáról nem tudta, hogy mi az.
Köszönöm a segítséget.
Annyi jót hallottam tőletek a Peugeot Grósz-ról, hogy megkérdezném, hogy drágán dolgozik-e, mert a márkaszervízek eszméletlen drágák! Ez is az? Mert, ha nem, akkor elviszem oda az én kis 405-ömet! :)
Kicsit már réhen jártam erre, de szeretnék elmenni. Remélem össze fog jönni. Bár elvileg hivatalosan nálunk is munkanap lesz, de még nem tudom mi a hivatalos álláspont. Pont jókor mert rá egy hétre lakásfelújításba kezdek így akkor már végkép nem tudnék menni
SQS! Ha nem küldesz emailt, akkor is természetesnek vesszem, hogy jössz!:-)
Strasszer, sajnálám ha nem jönnétek, de hát ha nem lesztek itthon, akkor nem lehet mit tenni.:-( Esetleg a nyári talira majd. Egyszer már mondtam, azt a bizonyos francia utat a Pug múzeumba, amit meg kéne ejteni, de közben felmerült egy Pininfarina gyári látogatás lehetősége is - hol is gyártják a 406 Coupe-t ugye.:-) Az elsőre lehet hogy közelebb lenne, ráadásul anyagilag is kisebb ficcenés, ugyanis ez is fontos szempont sokaknál. Úgy néz ki, ha ezt választanánk, még várnának is minket ott. Na de majd a talin beszélünk róla.
üdv!
vissszahoztuk a 405-t a szervizből!
a Peugeot Grósznál volt...a Kolozsvári utcában.
Egy kis,idős emberke van ott...és nagyon jó melót végzet...bár elfelejtett egy,két dolgot :)de nem olyan lényegesek...szerintem ezentúl idevisszük a kocsit,ajánlom mindenkinek.
Csak sajna a 505-sel nem foglalkozik :( Nem tud valaki egy szervizet,ahol foglalkoznak ilyen régi konstrukcióval?
2. Valakinek van valami adata a 405-ös fűtési rendszeréről?Mert a haynesban nem sok minden van. Az a probléma,hogy a fűtés,hűtés csak a "turbo" fokozatban indul be.
Előre is köszi az infokat
San: elkészültek az igért videók, ha gondolod elküldöm mail-ben, vagy hétfőn megyek Veszprémbe valszeg délután szabadulok és ott tudunk egy röpke talit csinálni!
Hát ezt is megértük? "Szélhámos KOVÁCS.." még sajnos nem olvastam a fórumot, de valszeg átfutom, hogy okuljak, sajnos....
Hát elég baj ez, hogy ilyen van. De had mondjam, hogy ez a csapat már régen is a lehúzóst játszotta. Egy negatív tapasztalat nekem is van. De résen voltunk, úgyhogy nem jött be nekik. A lényeg, hogy az internet óriási lehetőség ilyen dolgok egy pillanat alatti elterjedéséhez. Ezzel is szűkítve a szélhámosok mozgási körét.