Sió-Agárd nevű faluban van a bontó és a hapi is ott lakik. Még soha nem voltam ott, csak a papám szokott nála vásárolni a Citroenjhez. De beszéltem vele telcsin. Rendes csókának tünt!
dreco2: Szerintem ha a Grószt megkérded biztos tud segíteni. Az elérhetősége valahol az oldanol megtalálható. Ma voltam megnézni egy másik autót amiben 64589Km volt és ez is ugyancsak vállasra volt koptatva a tárcs, de itt elől és hátul is. Remélem a héten meg is tudom nézetni szakemberrel is, mert igen megtetszett....
SQS: A héten mi is meg fogjuk tekinteni, természetesen családostól!:-))
Mihaszna: Nincs meg a gyorsulás valahol a neten? Igencsak sajnálom, hogy lemaradtam róla.
Kérdés: Hogyan lehet új kódot adni a számítógépnek? most állanbdóan ki van kapcsolva és nem merek hozzányúlni. Pedig itt pesten nyugodtabb lennék, ha be lenne kapcsolva. A kézikönyvben le van írva, de sajna nem beszélek francul. Köszi
El lehet koptatni. A két elsőnek semmi baja, a hátsó tárcsák teljesen hullámosra vannak kopva. De a honlapon a tesztben le is van írva mint típushiba. Jut eszembe a honlapot csak én nem tudom elérni? Ja: Km:92.000
Láttam a filmet! :) Méghozzá a Lurdyban, úgyhogy el is mondom a tapasztalataimat.
Egy mondtatban: a must see!!!!
Többen:
Kezdem a mozin kívül: a kiállított 406ost nem érdemes lefényképezni. Nekem csalódás volt, mert ugyan a spoilerezés szép munka rajta, a taxilámpa és a két tetőbeömlő eléggé igénytelen munka. Szemben van a Pug-centrál, biztos tőlük van kölcsön :)
A film maga nagyon jó:) Stallonénak van az elején egy kis entré-ja, nagyon ott van. A főcím olyan, mint egy Bond-filmé, detto cool. Nagyon jó gegek vannak a filmben, egyik se erőltetett szertintem. Olyan durva túlzás, mint a szárnyak, most is van, de más. Vannak nagyon szép felvételek, főleg az Alpokban. Mindenki nézze meg! :)
Egyébként valami gáz van a géppel, mivel "állítólag" 3x sikerült rossz kódot beütni és a számítógép leblokkolta az egészet... Igazából az volt érdekes számomra ahogy a problémát megoldani akarták, mégpediglen a billentyűzet kioperálása után elvitték (csak a billentyűzetet!!!!) egy "emberhez" aki mára állítólag visszaállította a cuccot és már megy is. Nem rég hívott, hogy mehetek megtekineteni. Grósz Úrral beszéltem vagy 30 percet, és Ő csak szította a tüzet, hogy itt valami nincs rendben....
Másik gondom, hogy hogy lehet a hátsó(!!!!) tárcsát 93.000 Km alatt elkoptatni?!?!?! Mondjuk 193.000 Km alatt igen.
Igazából nem vagyok elkeseredve, mivel van egy másik induló is a csomagban Vasárnap megyek megtekinteni..... motorikusan az előbbi típusba tartozik.
Ja értem már mire gondoltál!:-) Te hogy írtad, előtte beszéltem fél órával telefonon én is az egyik barátommal, ő is mondta, hogy kint van az a 406-os. Mivel én is előtte hallottam róla, kvázi megerősítettem az általad mondottakat, ezért idéztem be a mondatodat.:-) Meg is ígérte, hogy lefényképezik és küldenek róla fotót, amit majd kiteszek az oldalra.
Én is mindig szurkolok magamnak. De nem mindig megy! Most ilyen lakáshitel project van, aztán ez leterhel. Ha kell, akkor nekem vannak bontó címeim az oldalra. Az adás-vétel nem rossz ötlet!!!
Persze, hogy van. Csak mindig elvisz a gépszíj, aztán nincs időm befejezni a dolgokat. Majd hétvégén megpróbálkozom vele.
Bontó:
A Soroksári úti drága hely, de legalább közel van. A papámnak is francia kocsija van és ő egy pasitól szokott rendelni. Az urat Lottler Tibornak hívják és Sió-Agárdon van bontja, de postai utánvéttel szinte bármit elküld. Az árai olcsóbbak, mint a pestiek és házhoz jön a cucc. A száma: 06-30-929-5613
A belvárosi autóbontot ismered??? Csak Francia autókkal foglalkoznak. Ha van bent autó akkor oda mehetsz és azt kérsz róla amit csak akarsz. Csak nem te hanem ők szerelik le neked. Álltalába szokott lenni nekik 405-ösük. Én 605-öshöz nem találok semmit szinte. Aki tudna nekem segíteni azt megköszönném!
BELVÁROSI BONTÓ
Szabó Instván /Solymi/ ő a tulaj
1095 Bp, Soroksári út 46 / Tóth Kálmán utca sarok
06-20-931-7313, 06-30-215-1516