Lost, Labyrinth, Fascination Street, Before Three, The End of the World, Lovesong, Inbetween Days, Pictures of You, Closedown, The Figurehead, A Strange Day, Us or Them, Maybe Someday, From the Edge of the Deep Green Sea, One Hundred Years, Never, The Promise
Plainsong, Shake Dog Shake, Fascination Street, Before 3, High?, The End of the World, Lovesong, Just Like Heaven, Jupiter Crash, Lullaby, alt.end, A Night Like This, Push, Inbetween Days, From the Edge of the Deep Green Sea, Us or Them, Disintegration
waters!
Nápoly és Köln érdekelt volna leginkább (mivel a fesztiválokért nem vagyok annyira oda), de nincs most annyi pénzem, így nem jutottam ki. Majd az őszi/téli EU turnén, remélem.
Lost, Labyrinth, Fascination Street, High, The End of the World, Anniversary, Jupiter Crash, Pictures of You,
Closedown, Maybe Someday, A Night Like This, (I Don't Know What's Going) On, Push, Inbetween Days,
From the Edge of the Deep Green Sea, One Hundred Years, The Promise
1st encore: Taking Off, Friday I'm in Love, Just Like Heaven, Boys Don't Cry
2nd encore: Plainsong, Disintegration
3rd encore: Going Nowhere
The show was 2 hours and 5 minutes.
Ez egyébként nem etikai kérdés, hanem elsősorban jogi. Nyilvánosan nem terjesztheti (pl. letölthetővé tétellel), de azt hirdetheti nyilvánosan, hogy magáncélú másolás érdekében szívesen rendelkezésre bocsátja más, konkrétan meghatározott személyeknek. Egyébként a Metro-nómban már lehet kapni az új lemezt. (A DVD-s változatot is.)
Robert Smith leszólta a The Darkness-t, mondván a rockerek arra emlékeztetik őt, hogy mennyire utálta a Queen-t. A The Cure frontembere „komédia rock”-nak titulálta a Hawkinsék által képviselt stílust, és szerinte egyáltalán nem lehet és nem is szabad őket komolyan venni. „Ki nem állhattam a Queent, és amikor a The Darkness-t meghallottam, azok az idők jutottak az eszembe, amikor Mercury-ék a csúcson voltak, és azzal kínoztak, hogy még a csapból is az ő dalaik folytak. Furcsa érzés volt, és bevallom, egyáltalán nem szeretem a Darkness-t sem.” – mondta.
Most várhatjuk, hogy Justin Hawkins is bejelenti, hogy ő neki meg a The Cure-tól fordul fel a gyomra…
June 23rd, 2004 - Milan, Italy (Coca-Cola Live)
Before Three, Fascination Street, alt.end, The End Of The World, Play For Today, A Forest
Encore: Boys Don't Cry (not broadcast on MTV)
Show was 33 minutes.
én elég sok embert ismerek pedig, akik szeretik, főleg akik már a JD-t is ismerték/szerették....sőt NO buliba is voltam már, nem tartom kizártnak h eccer csinálunk még 1 NO bulit a Marco Poloban