Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 2 278

:) Olvastam a hsz-t, igen. De nem volt benne kérdés. Megállapítás volt, ami igaz, amivel egyetértek. :)

-----------------------------

A "mi" tudat tudatosan nem hiányzik persze. Válás után legalább az egyik fél örül, h szabadul. Meglehet, rosszul fejeztem mi magam... És lehet, most sem leszek pontosan érthető. Attól függ, kik éltek együtt. Ha olaj és víz, akkor sosem volt "mi". De ha tej és kávé, akkor bizony problémás a válás. Ha nem is tudatosan. De ha tíz évig együtt alszol valakivel, majdhogynem lehetetlen, h egy kicsit te ne legyél ő, és viszont. Mint két kavics, akik egymást formálják a folyómederben, mert egymás mellé kerültek. Mindkettő egy kicsit olyanra csiszolja a másikat, ami pont az ő kiálló göbjébe simul bele. És hiába sodorja el őket a folyó, száz kilométerekkel arrébb a másiktól, akkor is ott lesz az egyik kavicsban az a göb, vagy mélyedés, amit a másik csiszolt belé. Vagy a fa is képes körbenőni az akadályt, és utána azzal együtt élni, míg az akadály is nem válik a fa részévé, amit már csak fűrésszel lehet eltávolítani mindkettőjük örök sérelmére... Ezek akkor is vannak, ha nem akarunk tudomást venni róla. Még mi is ahogy most beszélgetünk teszünk egymáshoz. Nyilván felületesebben, és még észrevehetetlenebbül, mint egy több évtizedes kapcsolatban, de hidd el, akikkel találkozol, érintkezésbe lépsz, mindenkitől kapsz, és adsz valamit, ami aztán te leszel, és te ő... Ha mondjuk kavicsok vagyunk, akkor ugye futólag összekoccantunk, és egy kis mikroszkóppal is alig látható mikronmilliméter levált belőlünk, és a másikból is megkaptuk ugyan, de nem ugyanazt, így egy kis részünk a másik lett... 

Ezt nem tudják az emberek, vagy nem akarják tudni, mert az egó nem engedi tudomásul venni... 

Előzmény: endrebá (266)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 -1 0 277

Köszönöm. Ez is jól hangzik

(bármit is takarjon számodra a partner-elme :)

Előzmény: endrebá (275)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 276

És még ez is...  igen.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (273)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 -1 0 275

Bölcsebb vagy. 

Már nem csak vidámságból játszol hanem komolyan.

A hatalomnak nemcsak a lehetőségeit látod hanem az árnyoldalait is. 

Veszítettél már annyit amire már nem lehet csak úgy rálegyinteni.

Szóval partner-elme vagy, nnna..

Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 274

Hümm, hümm. Hát, ha ez ilyen könnyű lenne...

De jól hangzik :)

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (273)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.07.28 0 1 273

Arra mindenképp, hogy vissza tudsz élni a szexuális vonzerőd férfiakra gyakorolt hatásával.

Mivel már tudod a korodból adódóan, hogy mi merre hány méter:)

Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 -1 0 272

Mire?

(szigorúan nőhatalmi szempontból, természetesen)

Előzmény: endrebá (271)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 271

inkább jobb   :-)

Előzmény: Törölt nick (270)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.28 0 0 270

Nem :) Ez baj?

Előzmény: endrebá (269)
endrebá Creative Commons License 2019.07.28 0 0 269

Hát jó..  akkor biztosan nem a harmincas korosztály vagy.   :-)))

Előzmény: Törölt nick (268)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 268

Írtam, h csak általános iskolában álmodoztam a szőke kékszeműről.

Tényleg nem mennék vele sehova.

Főleg, h az ilyenek nem tudnak olyat nyújtani, amit én szeretnék.

Lehet, megöregedtem, de én kitartanék amellett, akivel végre valaki lehettem

Előzmény: endrebá (265)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 267

helyrepluszolgattalak

Előzmény: Törölt nick (264)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 1 266

Kalamajka.. olvastad hogy a sokkettes hozzászólásban neked szólt egy új nick?  (és bölcs kérdést..)

Amúgy a "mi" tudat egy érdekes tudatállapot, de hogy hiányozna annak aki önállóan akar tovább élni... hm.. nem hiszem.

Ha valaki mellől meghal a társa.. az énjének a másik fele, akkor bizonyosan hiányzik.  Azt az élethelyzetet lehet méltósággal élni, gyászolni és emlékezni és beszélni róla és megértést találni rá.. és emelt fejjel visszagondolni.

A teljes szakítás után muszáj elfelejteni azt a "mi" tudatállapotot - különben hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (263)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 265

Ne érdekeljen hogy mínuszolgatnak.. én dícsérem a meglátásaidat.

neeem.. nem csak a nő lesz vonzóbb. De a férfiszemnek a nő látványa ha tetszik, akkor a csata meg van kezdve -  a női szemnek meg attól hogy tetszik a férfi látványa, még képes meg sem rezdülni.

Illetve nem általánosságben meséltem hanem rólad.  Ha ott lennél és azok után lennél - akkor teljesen természetes lenne hogy a vízválasztónak az élvetegebbik oldalán maradnál.  És mint teljesen természetes ügyet, úgy kezelnéd.

Neeem.. nem az első arrajáróval, hanem egy pont OLYAN szőke kéxemű kétméteres herceggel (lófarokkal, négy herével..)  teljesen fel lennél mentve a saját szemedben, hiszen egész életedben pont őrá vártál.

Szerintem meg lennél fogva ebben a csapdában te is..

Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 1 264

Nem lehet, h a kapcsolatod nem kedvel? A féltékenység írásom óta valaki minuszokat ad :)

Előzmény: endrebá (259)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 1 263

Érdekes dolgokról beszélgettek, és örülök, h hasonlóan gondoljuk. 

Én is azt gondolom, h amikor már az együttélés eléri az 5-10 évet, akkor már egy kicsit egyik fél a másikká válik, és fordítva. Ezt nevezik "mi tudatnak", amikor már az illető csak "mi"-ben tud gondolkodni, illetve zömében abban tud gondolkodni. Ezért hülyeség a teljes szakítás, mert olyankor az ember magából is levág egy darabot, és észre sem veszi... Vagy nem tudatosul benne...

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 262

Most nézem az utolsó mondatod végét. Csak nő lesz vonzóbb a párja miatt?

Mi van a férfiakkal?

Persze, tudom :( Ha egy nemszép nő mellett úgy érzik, megy nekik (dícsérve vannak), és kihúzhatják magukat, önbecsülésük lesz... hát lelépnek egy fiatalabbal, csinosabbnak kinézővel. (Nem számít, h házisárkány, nem számít, h féltékeny, hisztizik, a férfiak megvakulnak.) Az, aki meg őt valakivé tette... á, inkább hagyom ezt a gondolatot :( 

Előzmény: endrebá (258)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 261

Mivel nagyon régóta figyelem és hallgatom az embereket, biztos lehet abban igazság, amit látok

Előzmény: endrebá (259)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 260

Úgy gondolom, h a figyelmességet, ami a kivirulást okozza, nagyon tudom /tudnám becsülni. Mert tudom, h mennyit ér. Mert ÉRTÉKE van. A múlandó dolgoknak meg, mint a szépség, nem annyira.

Tetszik ez a mondatod: “mert beismerni, h az otthoni szeretettől lettél szebb és érdekesebb”

Folytattam a gondolatmenetet. Ha ettől valaki elbizakodottá válik, és az első arrajáróval elhagyja a párját, az... nem akarok nagy szavakat írni, de a szememben megvetendő. Aki nem érti, h pont azt dobja el, ami/aki őt valakivé tette (de hát leginkább ezt lehet most látni a világban).

Férfiak és nők élnek az eldobható kapcsolatok világában és rettenetesen szenvednek. Ettől még ”embertelenebbek” lesznek. Ördögi kör

Nekem az tetszik, tetszene, h a dícséretek mellett a féfi vagy nő büszkén kihúzná magát a PÁRJA MELLETT. Ketten együtt örülnének annak, amit EGYÜTT elértek.

(álmodik a nyomor :( )

Előzmény: endrebá (258)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 259

..sajnos..

Jól látsz és jól is fogalmazol.

Hm..  :-(

Előzmény: Törölt nick (257)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 258

Pedig nem iiis..

A siker - na az sikeressé tesz.  És a sikeres ember nem másra figyel (magára sem) hanem a sikerre.

Ahogyan megtetszik a szemeknek.  Nem csak "annak az egyetlen szempárnak", hiszen mindenkinek van kíváncsian tekintgető szeme.  És ezt úgy írtam hogy a sikeres nők is magukraegymásra ismerhessenek, mert a sikeres emberek hasonlóan "egyenlők", ha nők - ha férfiak.

A sikertelenek előtt két út áll : vagy magukon akarnak változtatni, vagy mindenki máson.  A nőhatalom mindenki máson akar változtatni.. és változnak is az emberek.

Amit a többre becsült tulajdonságokról írsz, az mindaddíg szép és jó, amíg egy nemszép figyelmessége mellett kivirulsz, és mosolygósan és csillogósan meg nem tetszel egy szépnek.

Mert beismerni (vagy letagadni) hogy az otthoni szeretettől lettél szebb és érdekesebb - ez az igazán nagy vízválasztó egy fiatalasszony életében.

Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 257

Azt látom, hogy sok idős néni nagyon csúnyán beszél a mellette levő bácsival. Tényleg nagyon sok ilyet láttam :(

Ritka a kedves idős házaspár kézenfogva.

Előzmény: endrebá (255)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 256

Én csak gyerekkoromban hittem, hogy a külső a fontos. Aztán láttam, hogy a “szépfiúk” buták és/vagy beképzeltek és/vagy elviselhetetlenek.

Többre becsülöm az odafigyelést, törődést, beszélgetést, stb, vagyis azokat a dolgokat, amik ma már nem “menők”.

Nem tetszik a világ folyása

Előzmény: endrebá (254)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 255

Látod.. ez nem jutott eszembe.  Mármint a kifejezés.  (miértnemjutott..?)  :-(

Én nemrég tértem magamhoz, most már majd nem ébresztem föl a fél falut a motorkerékpárral dübörögve..  aztán majd délután szunyok mert este jövök vissza a "nagyhalál" -t csinálni.

Nőhatalmi kérdések..  persze, értem én hogy az elé tett lehetőségekkel mindenki élni próbál mielőtt megcsömörlik tőlük, de a szomorú tapasztalatok hogyhogy nem adódnak tovább?  Sok olyan képet látok ahol nők tartanak egy-egy lapot maguk elé, hogy kell nekik a feminizmus, mert.. és nem látok olyan időskori fényképet ahol visszavonnák azt.  Pedig kíváncsi lennék az idősödő arcukra és véleményükre is.  

Pedig a hatalom az hasonlóan veszélyes méreg mint az alkohol.

..kis mértékben orvosság, nagymértékben óvszer.

Előzmény: Törölt nick (253)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 254

A szőke kékszemű srác se ritkább mint a szőke zöld szemű eeeekkora vastagra izmozott combú kétdiplomás tanárnő..  :-)   Aztán minden megváltozik.  Jó, a tanárság az marad, meg a két diplomából hat lesz - de mára már se szőke se zöld szemű.

A szőke herceg és a fehér lova is csak egy emléked lenne.  (és csak lehet hogy szép emlék)

Előzmény: Törölt nick (252)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 -1 1 253

Lehet, hogy fél, de ezt a megnyilvánulást (dühöngés) féltékenységnek hívják. A szótő is a fél.

Aludni...jó lenne. Most túl sok mindenen jár az agyam, és ez nem enged. Nappal meg majd aludnék :(

Te mondtad, hogy a nőhatalommal kapcsolatban vannak kérdeseid. Vajon mik?

Előzmény: endrebá (250)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 252

Akkor tényleg csalódhatsz.

Ez olyan, mint mikor kislányként a szőke kékszemű fiút képzeltem el. Sosem volt szőke kékszeműm

Előzmény: endrebá (251)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 251

igen

Igen

IGEN

I G E N

Előzmény: Törölt nick (249)
endrebá Creative Commons License 2019.07.27 0 0 250

Dehogyiiiis..  nem okozol gondot.  Csak túl kell lépnie az első gyanúján.

féltékeny..  Nem.  Fél.

Bocsex, már most megérkezett Fonyódról a kolléga, mennem kell ki az állomásba.. ha leváltanak négy óra után akkor még írok (ha kérdezel) - de addíg kint a helyem a gépen.

Aludj egyet.

Előzmény: Törölt nick (248)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.27 0 0 249

Nőkről ábrándozol? Elképzeled, milyenek?

Előzmény: endrebá (246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!