Keresés

Részletes keresés

tutetem11 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7033

Sziasztok!  Szükségem volna minden infóra a Trilogy dvd-vel kapcsolatban.

Számlista, mikor volt, melyik albumokra épül,képek, egyéb tudnivalók,stb,stb...

Köszi mindenkinek

dbky Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7032
Azt hiszem, hogy a Bloodflowers demókat, de ebben nem vagyok biztos, mert bár, ma jártam a Metro-nómban, de nem láttam ezt a lemezt.
Előzmény: NemethAnita (7031)
NemethAnita Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7031
A Metro-nomban kapható egy Bloodsession cd is. Az mit takar?
NemethAnita Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7030
Köszi szépen, holnap meg is veszem, még jó, hogy hétfőn jártam ott az uj cd miatt.:)
Előzmény: waters (7024)
dbky Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7029

A 12 számos , dvd-s lemez a Mediamarktban most 4390 Ft.

A hivatalos honlap "titkos oldaláról" nem lehet csak úgy letölteni a demókat, csak meghallgatni. A rögzítéshez más program is szükségeltetik.

Az új lemezről inkább nem írok, mert látom, hogy itt a fórumban már pattanásig feszültek az indulatok. (már megint.)

Szigi101 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7028

Mi az, hogy az első számok mind szarok?

Kettőt tudok, ami tényleg nem jó, a Kiss, meg a Lost.

A többi nagy istenség. Mindegyik!

Előzmény: chale (7027)
chale Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7027

..egy szimpatizáns prekoncepciói..

legyünk elfogultak:

lost - nem fog tetszeni, mert az első dalok mindig szarok

labyrinth - túl kommersz cím ahhoz, hogy jó legyen (david bowienál jó volt)
before three - rezeg a léc a közhely és a "nem tudom teccik-e között" WMS?

end of the world - áthallás ezerrel. bloodflowers folytatás(?)

anniversary - meglepi, 4

us or them - cut 2? akkor nem lesz jó...

alt.end - vannak elvárásaim vele szemben. tecceni fog :)

i dont know.. - ki kellett tölteni a lemezt? nem fogom szeretni(?) or i dont know
taking off - lassan vége az albumnak. már alszunk?
never - just like heaven? (ami a stílt illeti...)
promise - az elváráslista 2. helyezetje...

1 hét múlva visszatérek a töprengéseimre... (vagy nem?)

(persze volt, amiből már hallottunk, de így más lesz)

most látom, hogy kissé negatív az "elvárás"-listám, de hát a fórum formálja a közvéleményt. de engem is? :)))

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7026
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7025

hello chale! :)

még nincs meg a lemez. (örülök, ha az ágyamig eljutok, nemhogy a lemezboltba.) csak akkor fogok beírni, ha teccik.

(szvsz roberték már nem önkifejezni akarnak, csak beleragadtak ebbe a zenész-életformába. ez a dalszövegeken is látszik: semmi különös, smith valószínűleg robotpilótára kapcsolt. a "fiúk" már nem zseniálisak, sose lesznek többé azok – de még mindig elég jók.)

firts or follow or fly

f

Előzmény: chale (7021)
waters Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7024
Én a brüsszelit láttam a Metronóm lemezboltban...
Előzmény: NemethAnita (7023)
NemethAnita Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7023
Nem tudjátok véletlenül, a Trilogy nem szerezhető meg cd-n (most nem az eredeti albumokra gondolok, hanem erre a konkrét koncertanyagra)?
love cat Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7022
Hahó!Köszi! Megtaláltam ! :-) Csók
Előzmény: chale (7021)
chale Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7021

mire nem jó, ha az ember a hónap végére teljesen le van gatyásodva... még nem vettem meg az albumot, talán holnap összejön, de meg kell mondjam, abszolut kedvet csináltatok a dologhoz. A WMS és a Bloodflowers külön-külön tudta csak megosztani a véleményeket. Az új album egymaga képes ezt produkálni. Abból, amit eddig hallottam, semmi komoly véleményalkotásra nem nem tudom rászánni magam, de ami késik, nem múlik :)

flare: sehol egy vélemény?

érsekdóra: hajrá! :)))

szigi: ejnye ;)

másrészt: LoveCat, Heaven: valahol van valami kis meglepi...

üdv

e_dora Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7020
Én szeretem a Cure-t nem kell már itt ovis sértődést csinálni. Nem minden daluk tetszik. A legjobb albumokon is van olyan, amit átskippelek. Egyszerűen mást vártam. Az meg, ha egy-egy részét szarnak élem meg, ugyanmár kinek rossz rajtam kívül?! :)
love cat Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7019
Hahó! Ne idegeskedj, árt a szépségnek :-) Szerintem ma már megkapod.... De a többiek véleménye után azt hiszem összesen öten vagyunk akiknek bejött az album, lehet, hogy nekünk van ízlésficamunk? ... Szóval lehet , hogy Te is csalódni fogsz... Mindegy NEKEM AKKOR IS TETSZIK :-))) Csók
Előzmény: Vilmos Borisz (7018)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7018
Szétvisz az ideg, se empéháromban, se sehogy nem hallottam még. Szegeden a hét elején se volt még, megrendeltem a metronómban, de hát az elsőbbségikirájimagyarpósta meg b.....ssza meg olyan lassú, szétvisz
Szigi101 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7017

Az a gáz, hogy tegnap meghallgattam kicsit pityókásan és ráadásul éjszaka is volt és így sem jött be egy kicsivel sem jobban

A még nagyobb gáz meg az, hogy most már nincs kedvem meghallgatni.

De azért megfogom, hátha, hátha, hátha... ... ... :-(((((

(ez eddig messze a legszarabb :-((((  )

Előzmény: Szigi101 (7008)
plainsong2 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7016
Szívemből szóltál (és ersekdora is). A Fórum címe nem az, hogy "Magasztaljuk a Cure-t, mert bármit csinálnak az nagyon fasza!". Kellenek az ellenkező oldalról is vélemények... ennek ki így, ki úgy ad hangot. Ez így van jól! Mindezektől függetlenül maximálisan becsülendő, hogy számomra nincs az albumnak olyan savanyú hatása, hogy "Derohadtulnincsmárpénzünkadjunkkivalamit", mert hasonló elveket (még ha nem is nyíltan) már "vallott" ez a zenekar (gondolok itt arra, hogy az elmúlt 15 évben a 10 megjelent CD-ből csak 5 volt nagylemez -ha a Mixed Up ennek nevezhető) és ebben még nincs benne a Trilogy DVD és a '96-os Five Swing Live -igaz, ez csak promóció volt)! Egyébként Dave a Mode-ból valami hasonlót sugall nekem: befuccsolt nagy- és kislemez(ek), közel sem teltházas turné... azért csak kijött a Live Monsters DVD :-) Miért is???
Előzmény: denever333 (7015)
denever333 Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7015

Na ez baj szerintem meg senki ne halgasson zenét aki azért hallgat mert az a neve ami akár legyen az a Depeche Mode vagy a The Cure, vagy Vivaldi, én a Cure a zene miatt szerettem meg még 89 -ben s csak utánna jött a háttér. Ezért ezútán is a zenéje miatt szeretek egy zenekart. Annyi tiszteletet adok nekik, hogy nem írom le, hogy szar viszont ez a Cure album semmivel sem kiugróbb mint az előző 2 SŐT...

Nincs számomra benne eredetiség az összes szám visszaköszönt valahonnan mintha egy Best of albumot adtak volna ki. 

Előzmény: Sinking (7014)
Sinking Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7014
100%-ban egyetértek Veled! Akinek nem tetszik, ne hallgassa! Én imádom, úgy mint eddig mindent, szimplán csak azért, mert CURE!
Előzmény: Kriikraksz (7013)
Kriikraksz Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7013
Szerintem te nem tudod miről szól az egész Cure jelenség, hallgass akkor ezentúl mást, nem a lelkialkatodhoz való zenét választottál! Ez is egy nagyszerű lemez, mint a többi. Schiele, vagy Gulácsy Lajos világa jut eszembe, ha a képzőművészetben keresek hasonlót. Minek ennyire fikázni valamit?
inyourroom Creative Commons License 2004.07.01 0 0 7012

Paris, Olympia 2004.06.30.

Jupiter Crash

Shake Dog Shake

Before Three

M

alt.end

The End Of The World

Inbetween Days

Just Like Heaven

From The Edge Of The Deep Green Sea

Going Nowhere

Boys Don't Cry

NemethAnita Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7011

Nekem is vegyes érzéseim vannak az albummal kapcsolatban, néha tetszik, néha nem. Nálam a Disintegration/Bloodflowers a csúcs, ez nem érte el ezt a szintet.

Én ugy tudom, h Roger együtt van ezzel a lánnyal, az előző barátnőjével, Lesley-vel kb. 12 évig élt együtt, valszinuleg emiatt a topmodell miatt dobta (legalábbis ezt olvastam vhol). Bár azóta lehet, h lecserélte egy újabb modellre.... :)

Előzmény: Sinking (7007)
waters Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7010
hát ez szánalmas
Előzmény: e_dora (7009)
e_dora Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7009

lost - közepes. jó lenne, ha nem lehetne olyan rohadtul megunni. jól hangzik
labyrinth - hangulatos, tetszik, semmi különös
before three - idétlen halálunalmas semmitmondó
end of the world - elsőre idegesített, hogy ilyen buta sláger, de kezd bejönni
anniversary - na ez tetszik, végig ilyet szerettem volna, lehetne akkor jó kis bloodfl.2 bár azért ez a szám elég depeche mode
us or them - először bejött, de már herótot kapok az üvöltözéstől; jól szól
alt.end - jellegtelen unalom (nincs benne semmi cure, lehetne kispál is)
i dont know.. - faszság
taking off - bugyuta fos
never - közepes. ez is olyan, hogy 99 másik zenekar dala is lehetne
promise - na, ez legalább cure. tényleg vontatott. megfelelő hangulatban üt.

tipikusan olyan lemez, amiről kb 2 dalt kimásolok mp3-ba a "vegyesek" közé, és a többit elfelejtem, s még háttérzenének se hiányzik.. mindezt rajongói elfogultsággal.

nincs benne lélek, üres, az egész egy technikai szarás, egy nyugdíjas fogcsikorgatás, értelmetlen

Szigi101 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7008

Első hallás utáni, egyelőre annyira nem komolyan veendő vélemény:

Az új album gyalázatosan rossz.

Talán az End Of The World és az Alt.End jön be egy kicsit jobban.

Meghallgatom még sokszor, de hogy ennyire elfelejtsék a dallamokat és hogy Robert ennyit üvöltözzön öncélúan, azt azért nem vártam volna még egy Bloodflowers után sem :-(

Sinking Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7007
Nekem - mint régi Cure rajongónak - tetszik az új album, bár lehet, hogy elfogult vagyok. Egyébként nem tudjátok, Roger együtt van még az izlandi topmodell barátnőjével?
elyse Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7006

Többszöri meghallgatás után:

a Lost-ot azért szeretem, mert fokozatos

a labyrinth-ot azért, mert fanatikus; mint egy esőtánc

a before three-t azért, mert olyan, mint tavaszi eső után

a the end of the world-öt azért, mert sematikus

az anniversary-t azért, mert lágyan ringat

az us or them-et azért, mert "üt"; tökéletes a harmónia a zene és a szöveg között

az alt.end-et azért, mert táncolható, ugrálható, szerethető, és mert tökéletes a ritmusa a mindennapi sétáimhoz

a never-t a refrénért

a going nowhere-t a billentyűk miatt, és mert olyan lehangoló

Amik nem annyira tetszenek, mert nem fogott meg bennük igazán semmi:
- i don't know what's going on
- taking off

A the promise-t azért nem szeretem, mert nekem hihetetlenül vontatott.

A DVD nagyon tetszett, kicsit kár, hogy csak aláfestő zene, és semmi duma. Igen, és lehetne hosszabb, úgy 1 óra.

Szigi101 Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7005
Black Celebration? Fly On The Windscreen? Behind The Wheel?
Előzmény: zseti (7004)
zseti Creative Commons License 2004.06.30 0 0 7004
Nemnem, asszem valami Depeche szám rémlik. Az All I want azé komorabb...De többet nem tudok:))
Előzmény: Törölt nick (7002)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!