Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sansalvador Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3506
Peera! Köszönöm a segítséget, meg foglak keresni.
Előzmény: peera (3493)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3505
Őket ismeritek????

http://www.ewl.hu/peugeot/index.htm

Előzmény: Baggio605 (3504)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3504
Sziasztok!

Találtam érdekes linket Ha már ismeritek akkor bocsi!

http://hometown.aol.com/gsmall1835/newfolder/geraldsmall604.htm

http://604exp.tripod.com/html/homemain.htm

http://www.geocities.com/nzst/Peugeot_604.html

Előzmény: Baggio605 (3503)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3503
Szia Uhly!

Ha már elviszed és átnézeted ezeket akkor szinte a szerelő mindent megnézhetne szerintem. De a lényeg ez. lehetőleg próbáld úgy intézni hogy hideg motorral indítózzál vele és ha lehet akkor te és ne az eladó! Ilyenkor mi ketten szoktunk menni és az egyik nézi a kipufógót hogy mi az első füst jel ami kijön hátul. VAgy nem jönn ki semmi az nagyon jó! Alapvetően ejtókat illesztéseket küszöböt ha lehet akkor szönyeg alá benézni! 406-ost nem láttam még belülről nem tudom ott hogy van kialakítva a kárpítózás. Ajtó csukódások mennyire érzékenyek. Alapvetően a belső főleg a gázpedál. Azon is a gumi milyen állapotban van. Ha nagyon nagyon le van strapálva akkor a gazdája nem nagyon kimélte. A váltó hogyan mozog. Berakni sebeségekbe. Hirtelen ennyi. de ha szerelőhöz viszed és ha ismerős akkor átnézi neked szerintem.

Én mindenképpen kiraknék valamit az autóra amivel a klubbot tudjuk hiresztelni hátha több oroszlánost is érdekelné a dolog. Vagy nagyon elvetél ötlet???

Baggio

Előzmény: uhly (3499)
fernin Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3502
Sziasztok!

Lehet, többen tudtok róla,hogy volt tavaly/idén Peugeot pályázat, ahol egy magyar srác bejutott az első tízbe is.
Ezen a lapon van pár kép a győztes tervekről.Majdnem mind a 400-as szériára rajtolt rá-elég formás autókat létrehozva.
A német győztes formatervét megvalósítják életnagyságban is.Pár percet megér végignézni őket:)

fernin

dreco2 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3501
Break: Köszönöm a segítséget a kódolással kapcsolatban. Az a baj, hogy nem tudom a régi kódot. Úgy néz ki service lesz belőle. Már most fáj a pénztárcám. Megkérdeztem az eladót, azt kérdezte, " van benne ilyen?" Ennyi.

Gyuszkó: Elküldtem emilben az "extrá"-t kinagyítva. Majd utána nézek, hogy lehet-e még csináltatni.

tomlaker Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3500
Sansalvador!
dobtam egy pözsos képet az itteni cimedre
Tom
Előzmény: sansalvador (3490)
uhly Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3499
Sziasztok !

Szerintetek mit kell nezni egy hasznalt 406-on ?
Valahol kiolvastatom az esetleges hibakodokat, kipufgaz elemzesre elviszem, futomuvet atnezetem. Ezen kivul van valami amire erdemes figyelni ?

uhly

SumQuiSum Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3498
Yo ötlet! Vagy csak a honlap URL-jét a pözsós betűkkel. Én vállaom, hogy az általam használt buszokra és villamosokra kirakom :))))

SQS

Előzmény: Baggio605 (3497)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3497
Lenne kedvetek olyanhoz hogy kitalálunk valami logót megcsináltatni matricába és kirakni az autóra??? Csak egy ötlet??!!!
Előzmény: peera (3496)
peera Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3496
Baggio!
Most egyenlőre semmenyit, de nyár felé szeretnék egy másikat. De az attól is függ, hogy a mostani mennyiért megy el, illetve hogy mennyi pénzünk lesz a költözés után. Egyszóval egyenlőre passz!

San!
A Fix.tv főszerkesztője jó ismerősöm, sőt a Lazac szerkesztőit is nagyon jól ismerem. Ha kell felhívhatom őket!

Előzmény: Baggio605 (3495)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3495
Peera: Mennyit szánnál autóra??? Vayg most teljesen érvényét vesztette a dolog???
Előzmény: peera (3493)
Baggio605 Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3494
Sziasztok!

San sok sikert kívánok neked az interjúhoz. Esetleg a FIX TV-ben ismerek egy srácot aki műsorvezető, hogy nem-e lehetne valahogy oda is bekerülni valamilyen úton módon vagy a találkozóra elcsábítani őket. Nem igérek semmit de megkérdezem hátha mond valami használhatót.

Baggio

Előzmény: sansalvador (3487)
peera Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3493
Hello San!

Azt a szép 605-öst már én is láttam, csak egy kicsit drágálom. Azért kösz a segítséget!

Ha kell, akkor szívesen segítek sajtóügyben, mert ez a szakmám. PR-esként dolgozom egy online cégnél!

Üdv
Ákos

Előzmény: sansalvador (3488)
deepak Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3492
Ez a hirdetés elég régi, mert kb. egy éve már eladták ezt az autót... no hiába, nem minden oldalt frissítenek gyakran:))
Előzmény: sansalvador (3488)
stdtiván Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3491
Szia,15-ös aluk 75000-től,újak.Üdv.Tomi
Előzmény: sansalvador (3486)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.07 0 0 3490
De csak azért, mert többen toljuk!:-)

Egyébként majd nézzétek meg, a legújabbat, egy 402 Darl'Mat cikket (4 oldal szkennelve). Nagyon jó!

Előzmény: SumQuiSum (3489)
SumQuiSum Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3489
Wow :) Mindenféleképp kérj róla egy felvételt, tuti, hogy adnak, ha szépen nézel:) aztán mp3-ba' fel a netre vele! :)
Hogy megindult a klub szekere az utóbbi hónapban :))))

SQS

Előzmény: sansalvador (3487)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3488
Peera!

Rosszul emlékeztem, csak benzines voltak. Egy régi dízelt találtam itt!

Előzmény: peera (3484)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3487
Ja és még annyi, hogy holnap megyek Info Rádióba Klub ügyben riportra. Azt még nem tudom mikor adják majd le, de az biztos, hogy megemlítem, várjuk az ilyen exclusive gépeket előszerettel, mint a T16, vagy a régebbi Pözsókat, már akinek ilyesmi van ugye. Hátha talira még el lehet csábítani valami egészen különlegeset. Ha van esetleg ötletetek, amit Pug ügyben érdemes mondani, akkor holnap délig írjátok ide.

San

sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3486
és még valami:

emailban jött:

"406-ra keresek 7x15 -től 8 x15 -ös könnyűfémfelnit. 4 nagyon megkíméltet, vagy újat. Köszönettel: M.Laci"

Ha tudtok eladót, vagy van eladó, akkor ide, vagy az info@406klub.hu-ra jöhet a válasz.

Thx

sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3485
Szia!

Ha elvitték, hát elvitték, végül is meg lett örökítve, kint van a honlapon 3 kép róla. Többet meg úgy sem lett volna érdemes csinálni róla, mert azt mondtátok randa volt a hátsó spoiler!:-)

Dupla csöves Remus, vagy mifenét egyszer ráraktunk a turbos 605-ösömre az öcsémmel. Nagyon jól nézett ki, de nem volt Peugeot-hoz méltó, túl elcseszte azt a tipikus Peugeot-os morgó hangot. Egy szolíd egycsöves króm még elmegy, de ez a nagy dupla szvsz nem illik rá. Ez inkább olyan Subarura illik, amit egy acélfelnis T16 reggelire megeszik.:-))

Átlapozom az újságot és beírom majd, ugyanis emlékeim szerint volt benne dízel járgány, csak most per pillanat nincs kezeim között a lap.

Előzmény: peera (3484)
peera Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3484
Sziasztok!

Sajnos a Taxit elvitték már a Lurdyból. Ma jártam ott, pedig fényképezőgép is volt nálam.

A Lurdyban lévő autósboltot én is ismerem, de soha többé nem akarok duplakrómcsöves kipufogót. Ugyan is,amikor megvettem a mostani 405-öst az volt rajta. Szőrnyű volt!

Ja, én is jönnék a találkozóra. Egyenlőre egyedül, de lehet hogy még a feleségem is eljön!

Ma este parkoltam a Moszkván. Amikor belenéztem a visszapillantóba, mit látnak szemeim, egy szép fehér 305-öst. Teljesen betöltötte a visszapillantót. Öröm volt nézni!

San
Sajna mostanában nem lesz elég many, hogy vegyek egy újabb oroszlános autót. De ami késik nem múlik. Mennyiért adtak egyébként egy turbó diesel 605-öst?

Előzmény: sansalvador (3470)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3483
Ezt nem mondod komolyan, hogy még nem tudod?:-)

A tavaszi Peugeot találkozóról, a Balatonon. Részletek a 406 Klub honlapján:

www.406klub.hu

San

Előzmény: capa (3482)
capa Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3482
Milyen találkozóról van szó?
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3481
Hát nem tudom, talán azért mert a dízelnél nagyobb a nyomás a kipuffogórendszerben és hogy a kiáramló korom az örvénylés miatt ne koszolja össze a karosszériát? Gőzöm sincs igazándiból...
Előzmény: Csekoladespalacsinta (3479)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3480
Igen, ez biztos így van, mert már többen is jelezték, hogy nem sikerült valami jól annak a 406-os taxinak a spojlerezése.
Talira felírtalak, örülök, hogy jössz!
Előzmény: Baggio605 (3478)
Csekoladespalacsinta Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3479
csoki,

az miert van, hogy a hdi-s 406-oknak lefele all a kipufogoja, mig a benzineseke hatrafele egyenesen?
cso

Baggio605 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3478
Sziasztok!

San nagy vagy a nyomozás miatt!!! Köszönjük már alíg várom, hogy olvashassam azt az interjút!

Tegnap megint bent voltam a Lurdy házban. Méhg mindig kint van a Peugeot. Legközelebb viszek fényképezőgépet és lefotozom. De most kicsit közelebbről szemügyre vettem és a spoilerezés nagyon gyatra munka rajta. Főleg a hátsó szárny. Szerintem szörnyű. Össze gányolt valami!

Nem tudom mennyire ismeritek a Lurdyt ahogy a külső parkolóból bejöttök egyből balra van egy kis autós bolt ami autó tunning és HI-FI-vel foglalkozik. Bementem oda és megakartam kérdezni, hogy mennyiért csinálnák meg nekem a fa borítást az autómba a möszerfal egyes részeire. Kicsit várnom kellett mert voltak elöttem. Közbe nézelődtem meg figyeltem, hogy miket vesznek ott az emberek. Volt egy srác aki vett külső tükröt az autójára krómozotatt valami spéci áramvonalasat 30 ezer forintért. Közbe még ott kérdezgette az eladót majd arra lettem figyelmes hogy sport kipufogókat nézegette és kérdezgette. Amikor az eladó vissza kérdezte, hogy mégis mire gondolt mit szeretne a srác válasza ennyi volt " Nem tudom valami nagyon nagy legyen és brutál hangot szeretnék". Mondtam magamba jól van ezt is valahonnan vidékről szalajtották. Aztán kiderült mert kérdezte az eladó hogy milyen autóra lesz, hogy BMW-s a gyerek. Az autót nem láttam de akkor innentől kezdve eltudom képzelni. De gondolom ti is.

Engem is felírtok a listára én is jövök a találkozóra. Nem érdekel a főnőköm.
Szóval lennék én meg az én kis oroszlánom.

Baggio

Előzmény: sansalvador (3471)
sansalvador Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3477
Fekete kakast!:-))) Ez jó volt! Majd gyere el a talira és elvágjuk a nyakát az egyik Pug motorháztetején és ha eljön a T16, akkor megpörköljük a turbo fölött!:-)
No de komolyan. Nem szeretném learatni itt a dicsőséget, hanem B.Pali igaz Peugeot-szerető barátomnak köszönöm a "nyomozást", amivel segített megtalálni a T16-ot. Innen is thx mégegyszer!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!