Sajnos ezek a pici, apró jelek is mutatják, hogy egy ideje nem kerek minden a csapat körül. Pánikolni nem kell, jöttünk már vissza hasonló helyzetből, idén is megvan erre minden lehetőségünk.
Csak azért sajnálom a kupát, mert jó lett volna minél több trófeát nyerni ebben az időszakban, amíg a csúcson vagyunk.
De azoknál a csapatoknál valószínűleg optimális a szerkezet 1 posztra van 2 nagyjából azonos képességű játékos. Nyilván ott is vannak különbségek a játszott percekben, de komolyabb bajnokságok, bl meccsek stb... ott nem is lenne egészséges hogy 35 perceket játszanak valakik a másik játékos kárára. Nálunk sincsenek ilyenek, de pont a mostani gyengébb bajnokságban lehetne többet játszatni az eddig kevesebbet játszókat stb..
Mármint ezt nem nekünk írod, hanem az anyukának, ugye? Mert gondolom azt le lehet írni, ha egy nyílt oldalon lájkol valaki egy hozzászólást és azt megemlítem, mert megdöbbentem. Nem struccpolitikát akarsz folytatni, ugye?
A durva az, hogy ezt az egyik (következő évre már aláírt szerződéssel rendelkező) játékos anyukája is lájkolta. Ezt mégis hogy kell érteni? A fia aláírt úgy, hogy nyilván azzal számol Milos marad az edző, az anyuka meg nem örülne neki?
Ha BCL-re kellett ez a keret, de utána sokan vagyunk és azt az edző nem tudja kezelni, akkor szezon közben szűkíteni kell a keretet. A csapat érdeke a fontos és nem az, hogy szegény játékost nem akarjuk "kidobni". A sportolói karrier már csak ilyen, ez benne van a pakliban, hogy elküldenek valakit. Tavaly 3 embert forgattunk 1-2 poszton, most meg 5-öt, ez szerintem nem normális.
A legfontosabb pedig az, hogy olyan játékosokat kell majd igazolni, akikben komoly motiváció van, akik még nem voltak bajnokok máshol (hogy egy magyar bajnoki címre is éhesek legyenek) és többségüknek még a karrierjük nagyobb része álljon előttük.
Egyetértek! Holnap azért kint leszünk! Mert ugye még nincs vége a vesszőfutásunknak.. Ebből a szempontból jobb volt a 8 között kapni egy KO erejű ütést. Holnapra össze kell szednünk magunkat, elbábozni, hogy bárkit is érdekel ez a meccs, amit amúgy illene megnyerni, mert ha ott is kikapnánk, akkor még mélyebbre lökne minket.
Majd utána végignézhetjük, hogy a Szolnok nagy eséllyel bemutatja, hogy simán meglehet verni ezt a - holnap màr téglákat dobàló - Szegedet..
Hajrá Falco! Most kell mindenkinek összeszednie magát, mert 1 hét múlva rájátszás! Mutassuk meg, hogy ugyanaz a Csapat vagyunk, aki 30-cal küldött haza mindenkit..
Nem tud belenyúlni, mert ha huzamosabb ideig valakit parkoló pályára tesz, akkor azonnal
elkezdi verni az asztalt, hogy nem errol volt szó, kevés a játékidő stb.
A kialakított rotacio egy kompromisszumnak tűnik nekem, meg egy is, hogy Beni alig, Krivi meg egyáltalán nem játszott.
Ugye amíg volt a 6 meccs BL és az utána kifutott időszak addig ment is a dolog, de miután vége lett a nemzetkozi sorozatnak és itthon az alapszakasz is kihívás nélkül telt, mindenki többet akart játszani és most ezért tart itt a csapat.
A lényeg, hogy látjuk a problémát, tudjuk a megoldást, már csak meg kell a nyáron valósítani. Mert ha mi látjuk, akkot Konakovek is látják.
Mindenki csalódott ilyenkor. Én is. Holnap döntőre készültünk, de most a bronzmeccsen kell szurkolni. Szerintem, aki valóban szereti a csapatot, az ott lesz. A sport már csak ilyen, nem lehet mindig nyerni. Pláne egy meccsen. Nyerjük meg a bajnokságot, és minden újra szép, sárga-fekete lesz, Milossal az èlen! De ehhez egysèget kell alkotni szurkolónak, játékosnak, stábtagnak. Talàn nem is jött rosszkor ez a mai pofon… Hajrà Falco!
Igazából, ha továbbjutottunk volna a BL-ben, akkor szerintem ez fele ekkora gondot se okozott volna, de így gyakorlatilag nem volt plusz terhelés ami miatt kellett ennyi játékos..
Én erről már írtam korábban (talán a szezon előtt, amikor már láttuk a kialakult keretet), hogy ha csak eggyel (nem beszélve kettőről) több játékost kell forgatni, mint korábban az már egy új szakmai tudást igénylő kihívás egy edző részéről. És nem biztos, hogy egy általunk tisztelt és komoly tudással rendelkező edző képes erre és az sem biztos, hogy hazánkba lehetne olyan szintű edzőt hozni, aki tud 10-11 játékost forgatni.
Milosnál én egy problémát látok, mégpedig azt, hogy a kényelmi faktort el kellene tudnia engednie és ez alatt azt értem, hogy ha kell szezon közben, akkor bizony változtatni kell a csapaton. Persze idén agyonnyertük magunkat a válogatott szünetig, szóval nem volt ez indokolt, de összességében én azt látom, hogy tök mindegy ki milyen teljesítményt nyújt, akkor sem változtat inkább, mert egy kialakított egységbe nem akar belenyúlni, magyarán mondva újra beletolni a melót. Én nagyon kedvelem Milost, de ezt így látom.
Év elején a tavalyi sérülések,a fiatalszabály miatt túlbiztosítottuk magunkat, aztán beesett Szili is akit nem lett volna épeszű edző aki elküldte volna, hogy bocs megvagyunk menj másik magyar csapathoz, de ezzel ugye a szerkezet még rosszabb lett akik tavaly a végére sokat hozzá tettek Beni, Krivi azok jóval kevesebb lehetőséget kaptak, ez frusztráló nekik is. Jordanot nem használjuk, mert lehet nem a legjobb védő, de fontos triplákat tudna szerezni, ha többet játszanának rá stb.. Ma Szili egész jól kezdett, koncentrált volt, de 3.hiba után Milos leültette pedig Szili könyörgött neki, hogy ne, lehet nyerő ember lett volna, végén sem Marci, sem Jordano nincs a pályán mikor tripla kell stb, ezek azért edzői hibák is,olyan mintha Milos mindig a tutira játszana, semmi kockázat, majd meglesz valahogy, mert a keret erős stb. Zolikát is le lehet hozni, bár tudjuk, hogy ha nem megy neki akkor is dob 20 körül mert van annyira jó, de levédekezik aztán cseszhetjük, olyan Lacikás volt sokszor, hogy majd ő megoldja , a többiek semmi mozgás stb.... Csapatként nem funkcionálunk, de jó lenne, ha a játékosok kicsit odatennék magukat sértődés ide vagy oda,mert a mait csak 1 bajnoki címmel tudják jóvá tenni.
Edzőkérdés nálam sincs, bárhogy végződik az idei, mindenképp Konakovval terveznek jövőre. Ezt a keretet szerintem senki sem tudna jobban menedzselni, mert túl sokan vagyunk, hasonló szintű játékosok akarnak nagy szerepet, az idő meg véges és abból is le volt kötve 20 perc folyamatosan. Ahogy írtam, nyáron hibázott, de ezt a hibát nem tudod kijavítani, mert ahhoz embert kellett volna elküldeni.
Nincs ezzel baj, meg neki is tanulni kell a szakmát, ez a harmadik idénye vezetőedzőként és eddig mindig fejlődött.
Ha viszont ragaszkodna ehhez a rendszerhez és az embereihez, nem akarna változást, akkor már más a helyzet, de én nem hinném, hogy ez így lenne.
Egy politikusnak miért dolga egy csapatnak szponzort intézni, (ez nem csak Szombathelyre vonatkozik), az nem like gyűjtés? Akkor mint "politikus" döntött !!
Pozícióban volt, tette a dolgát. Amióta meg nincs, azóta eltűnt a csapat mellől is, most meg beköszön egy ilyennel, hogy szintén gyűjtse a választás előtt a lájkokat.. :)