Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Honnan tudod? Lehet ő nem 2 sneciért üldögél egész nap a vízparton, hanem telerakja a kocsit... :-)
"a sebesség is tempós lehet"
Szerinted az elején az a 15 a piros körben a korhatár lehet? De ki tudja. Talán lapul az ülés alatt egy nitros palack és gombnyomásra úgy megtáltosodnak a motorban lévő lovak, hogy aztán csak győzzön kapaszkodni a vezető... :-))))
Isten éltessen, téged is, meg azokat is, akik idejárnak olvasgatni nagy népi bölcsességeket, sikereket, örömöket, ritkán bánatot, szomorú történeteket.
Respekt Kavicsosnak is, aki sok nyavalyája, ritkán fizető főnöke mellett mindig igyekszik a vízben fennmaradni.
Lehet 1 fórum sem tart itt , s ennyi éve töretlenül .
De szerintem ez az itlévő társaság miatt van így .
Van egy erős mag , és néha jön valaki aki még barkácsolni is akar esetleg .
Mondjuk ha most úgy bele olvasnék ismeretlenül ebbe a fórumba . Biztos nem az venném le ,hogy itt barkacsolásban jártas emberek vannak s nem is arról szól eme fórum . Viszont ha bátor valaki és a látszat ellenére mégis , kérdését felteszi akkor bizony választ is kap . Mert van köztünk minden területről szaki , akik tudnak és segítenek is .
Leltár? Igen, a végefelé sokat segítettem a növérkéknek, így mindig hívtak a nővérszobába de szigorúan csak süti csoki valamilyen pia mikor mit kaptak.