hát én is még csak 23. héten, de ez a meleg kiborít. Panelban lakunk, egyoldali, nincs kereszthuzat. Ma csak pihegtem egész nap. Hát a sreklábakkal meg nagyobb hassal augusztusban tuti kidőlök teljesen....
Enyém normális, bár biztos nem örülne neki, ha szólnék, hogy másnaptól nem megyek. Mindenesetre holnap várhatóan elkezdem pedzegetni neki, hogy nem biztos, hogy bírni fogom július végéig, egyszerűen teljesen kihalok 8 órányi munka után. De valahogy majd csak találunk valami olyan megoldást, ami nekik is nekem is jó :)
ha kered, kiirnak, ezzel nem szokott gond lenni. nyilvan nem akar az ember a munkatarsaival kiszurni, de ugy latom te annal sokkal lelkiismeretesebb vagy :) velem azota nem beszel a fonokom, hogy ki kellett iratni magam, mert ajuldoztam :/
Az a helyzet, hogy nincs meg az utódom, és én eredetileg július 31-ig ígértem magam. És csúnyán kiszúrnék kolléganőmmel, ha eljönnék, mert rászakadna a teljes munkám.
Ugyanakkor meg már nagyon utálok bejárkálni, meg egyáltalán a melóval foglalkozni, annyi mást tudnék csinálni.
Holnap megyek, és beszélni szeretnék főnökömmel, hogy júliustól 4 napot dolgoznék, a péntekeket kivenném szabinak, úgy még valahogy kibírnám. De legközelebb kb 2 hét múlva megyek a dokimhoz, és őt is megkérdezem, hogy hajlandó-e kiírni hamarabb, bár bízom benne, hogy nem lesz kifogása. Szóval gondolkozom nagyon.
hm. ha nem erzed jol magad a munkahelyeden (es megengedheted magadnak :/) miert nem iratod ki magad? plane ilyen hosegben munkaba jarni, ami ha legkondis az a baj, ha nem legkondis az a baj...
Még én is egyben olyan 3 hónapig, sokkal tovább nem szeretnék. :)
Meleget utálom nagyon, és a melómat is egyre rosszabbul viselem, pedig ma nem is voltam. De még 5 hét + 3nap. Bár egyre gyakrabban játszom a gondolattal, hogy kiiratom magam táppénzre hamarabb. Közben pedig épül a házunk lassan de biztosan, augusztusban várhatóan kiköltözhetünk, ott legalább 5-6 fokkal hűvösebb van.
hat, en meg majdnem 4 honapig egyben, de szarul birom a meleget (pedig a hazunk meg egesz huvos!), es ejszaka is rosszul alszom... mar alig varom a Shrek-labakat, a meeegnagyobb pocakot, es a legszomjat ;)
Vikiviki hírhozójaként jelentem, még egyben van a kismama! ;-) Nem nagyon tud jönni, mert közben más nagyszabású projectbe is belevágtak ;-) Ja, és Allia, kérhetek neki rózsaszínű sort? :-))
Bobka, köszönjük a hírt, gratulálok nekik, frissítettem a táblát. Az élen állók néha jelentkezhetnének, és új kismamákat is várunk a táblába, nem csak a korosztályos topikok vannak. :-)
igaza van aiinak, a "végleges elköteleződést" még halogathatod pár hónapig nyugodtan, addig meg, hogy a terhességet megállapítsák, szinte bárki jó (pl a régi dokid?) az elején még úgyse nagyon ássa bele magát az ember a szülés témába, viszont addig meg nem tudod magadnak megfogalmazni se, mit tartasz fontosnak, és pl milyen beállítottságú vagy az orvosokkal kapcsolatban (a szülés levezetésével kapcsolatban a két véglet: mindegy, mit, hol és miért csinálnak velem, lényeg, hogy a gyerek a végén egészséges, vagy pedig a másik véglet: észnél kell lenni, nehogy az orvosok a maguk kényelme érdekében a lehető legjobban megsürgessék a szülést mindenféle beavatkozással - valahol ezen a skálán helyezkedik el szerintem a többség, ritkán a két végpontban :))
a kórházakról a babanet.hu társalgójában tudsz bővebben kérdezősködni, ott minden kórháznak, de néha még a dokiknak is van külön topikja, így több véleményt is meg tudsz hallgatni, mert tényleg mindenkinek más a fontos, az, hogy esetleg ajánl valaki valakit, még nem feltétlenül azt jelenti, hogy a te szempontjaid alapján is pont ő a megfelelő.
ugy latom nincs konkret elkepzelesed :) en azt kovettem, hogy eloszor korhazat valasztottam, es OTT kerestem ezutan orvost. Olvasgass egy-ket korhazrol bovebben, es meglatod neked melyik szimpatikus, utana mar konnyebb lesz dokit keresni.
altalaban ajanljak a SOTE I-II-t, a Szt. Imret, a Margitot, attol fugg, mik a legfontosabbak szamodra (pl. fenyeget-e koraszules, mindenaron alternativ szobaban akasz szulni, stb.)
ha nincs gondod, orvoshoz ugyis raersz 2-3 het mulva menni, addig nezelodj, indormalodj. 20. hetig altalaban gond nelkul lehet amugy korhazat/orvost valtani, indokolt esetbne kesobb is, tehat az, hogy elsore mahoz mesz, meg nem vegleges dontes.
Jó szívvel ajánlom doktornőmet - ezen a linken elérheted a honlapját és ott fennvan az elérhetősége. Kellőképp laza, amikor lehet, de nagyon ott van, amikor szükség van rá. Két fiam nála született, ebből az első életmentő volt mindkettőnknek, szóval csak jót tudok róla mondani! :) Magánrendelése (nem olcsó, ez a feltétel nem teljesül sajnos) a Moszkva téren van.
Sziasztok !
Azért merészkedek írni a fórumba mert tegnap derült ki, hogy tehes vagyok :) A teszt kimutatta, sztem kb. 5 hetes.
Nőgyógyász keresésben szeretném a segítségeteket kérni, hátha tudtuk ajánlani valakit Budapesten. Ha nő annak örülnék a legjobban, de azért a férfiak ellen sincs kifogásom :)
Olyat szertnék aki megbízható, ellát megfelelő információval és jó szakember, illetve az sem baj, ha nem túl drága egy vizsgálat.
Köszi előre is a segítéséget ! Andi