sokat nem vesztettél a hírekkel kapcs., legalább nyugodtabban alszol! :) Jah! Jó tanács! Ha veszel ebay-en, akkor mindíg várd ki a licit végét, és csak az utolsó 1-2 percben licitálj!
Persze érdemes lenne...csak ez nem olyan szembetűnő, és gyakran el is felejtem...na de mostmár ráállok, meg elsősorban gumírozottat szeretnék előre hátra.
szerda óta nem láttam híreket sajnos...és már azt sem tudom miről van szó.:(
Mi lehetne? Hát munkahelyeket teremtenek az adófizetők pénzéből! :) De mivel nincs lóvé, mert a fránya MSZP "csontvázakat" hagyott maga után, ezért TÖBB adót kell majd fizetni, mert hitelt már a kutya se ad nekünk! :) De szép is lesz! Már várom!!!
Bakker...na mindegy. Akkor marad még egy ideig az Aprilia Tuareg lábtartó:D Pedig kibaszottul szarul néz ki...
Egy óriási hibája van a Sprint 955-öknek. Hogy hátul nem gumírozott a lábtartó...oké nem remeg a blokk meg ilyenek, de akkor is...talán ez az egyik nagy probléma amit fel tudnék róni a Triumphnak
És ami a legszebb, hogy az 1050 St- sincs gumi a hátsó lábtartón...szerencsére a GT-n már kijavították...Felszaggatom a kispárnát..megyek a frontósába:D
Az inkább 2 éve volt az, nem :)? Tavaly már jócskán benne voltunk a katyvaszban. Vazze, amit most ezek csinálnak, az nem egyszerű, tegnap Kósa, ma meg Szíjjártó...
Gondolom shortolnak mindent, de nem hiszem hogy számítottak rá, hogy a Markewatch is lehozza, amit mondanak. Úgy néz ki, hogy elindítottak egy második (sokadik) hullámot. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle...
nesze neked szekrény-elv! Tényleg nem ugyan az! Le is mentem a garázsba és megnéztem! RS-nek van egy törése, és a felfogatástól hátrébb van a tartó! :(
Köszi a felajánlást! Még lehet élni fogok vele. Az igazság, hogy úgy rémlik mintha valamelyik hegeszthető lenne, de az általad mondott okok miatt, bár nem egykerekezem, nem gondolom, hogy 30.000-et megérne a biztonságom. Én fel szoktam állni a nyeregben sokszor pl...
Mégegy, amik letörtek azok csak elpattantak, vagy el is hajlottak? Nagyon jó hegesztő barátaim vannak:D, akár neked is szivesen meghegesztetem. Jó utánna állva nem szivesen egykerekeznék vele, de nem is szoktam:D, gondolom te sem.
Sztem jó, meg eredetileg Tiger lábtartót is kerestem hozzá mindig is, de most neked van két balos lábtartód ami jó! Itt meg van még egy balos...ez így nem jó! Amúgy eladod a két balosat? Mondjuk magam ellen beszélek de előbb azért próbáld ki amit most rendeltél!
Nekem már évek óta nincs gyári balos lábtartóm, pedig nagyon szeretnék, sajnos a tiger és az RS nem egyezik meg...:( hátulra is szeretnék gumírozottat mert az jóval kényelmesebb. 5900/pár a Fazer 600/1000lábtartó a shoxban, de sajnos az sem az igazi, van még ott mellette egy pár, majd lehet utánnanézek melyiket lehetner ráügyeskedni.
Jó ha álítható a lábtartó, csak egy baj van azzal amit vettél, nem lesz annyira kényelmes mint a gumírozott. Illetve ahogy nézem, mivel henger alakú kicsi lesz az érintkező felület. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz kényelmes.
Koptató miatt miért kellene cserélni? Nekem is hiányzott eddig az egyik és sosem zavart. Koptató alatt lefele kiálló csarat érted ugye?
Az általam rendelt lábtartón sincsen koptató, ráadásul lejjebb is kerül a magasság. Bár nem muszáj lejjebb engedni, de nekem ez fontos szempont. Persze a dönthetőség kárára történik ez, de úgy gondolom, hogy szoktam a határon motorozni kanyarokban úgy sem...:)
köszi, engem pl. érdekel, mert nemrég volt egy olyan "leszállásom", mint Neked és a jobb első koptató törött ki a lábtartóból...szerencsére ettől még kényelmesen utazok, csak valamikor cserélnem kellene...