Keresés

Részletes keresés

tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.16 0 0 392
A meccs különben hogy tetszett ?
Előzmény: V-Man (380)
Bumburnyák Creative Commons License 2007.05.16 0 0 391

..méghogy most láttad a lányokat először...

..láttál te mán lányokat..kalandvágyból is..

Előzmény: pezsgős mafcos (370)
V-Man Creative Commons License 2007.05.16 0 0 390
jó tudni, így meg a Váccal ütközik :|
Előzmény: maresz2 (389)
maresz2 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 389
Nem fog ütközni a Goli meccsel, mert 1 nappal előbbre rakták, azaz péntek 18.00-kor lesz a Dunaferr-Cori meccs!

http://www.cornexikezilabda.hu/?pg=hir863
Előzmény: V-Man (387)
maresz2 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 388
Köszi a választ V-Man! :)
Előzmény: V-Man (385)
V-Man Creative Commons License 2007.05.16 0 0 387
sajnos az utolsó meccs ütközik a Dunaújváros-Cornexivel, ezért azon nem leszek, pedig terveztem.
Előzmény: tommy d'angelo (381)
V-Man Creative Commons License 2007.05.16 0 0 386
bár talán az up. válogatottat is leexelhettem volna ;(
Előzmény: V-Man (385)
V-Man Creative Commons License 2007.05.16 0 0 385
Kökény Nóri, ex-Fradista, most inárcsi up. válogatott kézilabdázó.
Előzmény: maresz2 (382)
rezike Creative Commons License 2007.05.16 0 0 384
Azta, mekkora pocija van a kislánynak.-)))
reális001 Creative Commons License 2007.05.16 0 0 383
Nem lehet mindig telt ház..:).......szerintem igy is majd nem az volt....üres hellyel nem nagyon találkoztam:)szerencsére....A fotók tényleg szuperek,többször jöhetne ez a fotós......:)
Előzmény: tommy d'angelo (381)
maresz2 Creative Commons License 2007.05.15 0 0 382
Köszi V-Man a képeket! Végre láttam új képeket Andiról is. :)

Amúgy Ő kicsoda?

tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.15 0 0 381
Köszi ! Nagyon jók lettek! Remélem egyre sűrűbben látunk Goli meccsen :)

Hú mennyi üres hely van még a lelátón :(
V-Man Creative Commons License 2007.05.15 0 0 380
.. felraktam a vasárnapi fotóimat az oldalamra.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.14 0 0 379
Reális és Skyvóker szurkolótársammal egyetértek az utolsó szóig.

Kedves Toll1 ! De igen, én azt hiszem más edző cserélne ! Próféta szóljon belőled, hogy jövőre is itt tartsunk de én már annak is örülnék ha nem a tipikus újoncévünk lenne a következő hanem sikerülne megragadni az első osztályban.

Igazad van a "jelszó az eredményesség!" Az első félidőt 10 góllal nyertük a másodikat egy góllal veszítettük pedig nem lett jobb a Győr a második félidőre. Szerintem , már amit én láttam sokan elfáradtak illetve a buta 2 perces kiállítások is a fáradtság számlájára írhatók !

Nem az a fő gond , hogy a Tápai Andi keveset játszott hanem vannak játékosok akik végigedzik a hetet és gondolom a hozzáállásukkal sincs gond mégis bemelegítenek és a szünetben párat kapura dobnak és ebből áll számukra a meccs.
Nincs ismerősöm csapatba !!!

7 perc alatt nehéz bizonyítani ki mennyire jó játékos !

Ennek ellenére én megköszönném Berendi mesternek a tavalyi és az idei eredményes szereplést melyben nagyon sok munkája és érdeme van. Nem vitatom jó edző de számomra furcsa ez a hozzáállás .

Hajrá Goli !
chero Creative Commons License 2007.05.14 0 0 378

Miért gond, ha Tápai keveset játszott?! Az előző helyen még számba sem vették, most pedig úgy beszélsz róla, mintha világmegváltó lenne. Majd idővel bizonyíthat, ha persze képes rá és nem csak a nővére miatt fúj ez a borzasztó erős hátszél.

Amúgy a hétvégi meccsen nem úgy nézett ki, mintha a Tápai Szabinának lenne bármi baja is.

Előzmény: tommy d'angelo (366)
toll1 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 377
Csak azt ne gondoljátok, hogy más edző cserélne. Ha jövöre úgyanitt tartunk az NB1-ben, annak többen örülnének szerintem!!! Úgyanis a jelszó eredményesség, látványosság és HAJRÁ GOLI!!!
Előzmény: reális001 (376)
reális001 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 376
nagyon tetszett amit írtál,és ez egy jó kérdés , hogy marad-e az edző!Hiszen első osztályban is ugyanez lesz, nem mer majd cserélni....bizni fog majd max 8 emberben, és ugyanott fogunk tartani ahol most!ott még annyira se fog cserélni hiszen ,ha majd 8 góllal megy az ellenfél,még annyira se fogja betenni a rutintalanabb játékosokat!
Előzmény: skyvóker (375)
skyvóker Creative Commons License 2007.05.14 0 0 375
Lehengerlő volt a játékunk ezen a vasárnap estén!Általában nagyon kritikusan nézem a saját csapatunkat,és mindig elismerem,ha szerencsénk volt,vagy kicsin múlott,netán élveztük a birói páros szimpátiáját,de ez most itt egész más volt :-))) Nem a gólkülönbségről beszélek,hanem arról,hogy a lányaink úgy játszottak a győri lányokkal,mint macska az egérrel!! Az ellenfél képzettebb,erősebb,magasabb játékosai (akik azért természetesen koruknál fogva rutintalanabbak voltak ) csak közelről nézték a mieinket.A játék nagyjából arról szólt,hogy nekünk gyönyörűen kivitelezett,látványos akcióink voltak,még az is élvezhető volt,amit nem követett gól,addig a Győriek mást se csináltak,mint két passz után átlövést eresztettek meg,ami vagy bement,vagy nem.Tudom én,hogy az első osztályban majd erről szól majd a játék,és valószinüleg a jövő mellettük szól,de ez most ez az osztály volt és ez az este.Ami azért is volt fantasztikus,mert sokan voltak,akik most jöttek ki először kézilabdameccsre,és a végén már visongtak a gyönyörtől: ők is azt mondták,hogy ez élvezhető volt,és jönnek máskor is,nem is gondolták,hogy ilyen jó,és ilyen hangulata van! Szóval ez igazán népszerüsitette a csapatot és ezt a játékot,és kit érdekel,hogy ez mire lenne elég az első osztályban !?:-))) Az viszont szembetűnő volt,hogy megalázó módon az edző a biztos fölény tudatában is csak az utolsó percekben cserélt.Nagyon-nagyon gonosz dolog volt ez.Egész évben állandó vitatéma volt ezen a fórumon és a lelátón,öltözőben egyaránt,hogy miért bánik igy emberekkel.Eddig el lehetett magyarázni,hogy eredmény-kényszer volt,de erre már nincs magyarázat.Én mindig kértem mindenkit,hogy ez a fórum ne az egymás anyázásáról szóljon,de néha elhiszem,hogy egy-két játékosnak,hozzátartozónak elege lehet minebből...Ez a csapat az egységéről lett hires,nem a kiemelkedő játékosállomány ( bár természetesen nagyon jók a játékosaink!) hanem a csapategység diadala ez.De veszélyben ez a kis közösség,az biztos.Veszprém ellen is jól látszott,de itt csucsosodott ki.Szóval ismét az edzőkérdés.Marad-e Berendi Antal, és mi lesz akkor a csapattal?
reális001 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 374
Gratulálok a lányoknak,nagyon jól játszottak.Talán nem is láttam még így játszani őket!!!Egy valami szomorúság volt az örömben,még pedig, hogy 10 gólos vezetésnél se bízott a csere-csapatban a Mester.Szerintem többet érdemelne a Tápai Andi egy meccsen, mint 7perc....esélye sincs bizonyítani,hogy Ő valójában milyen jó játékos,milyen jól képzett...Nagyon összeszokottan játszottak a kezdő lányok,de a cseresor is többet érdemelt volna.Szegedi Brigitta 10perc,holott milyen jól védett az elmúlt meccseken?Dudás Csilla,aki nagyon jó százalékkal használja ki a helyzeteit,és olyan lelkesen játszik,persze csak ha hagynák játszani....Berendi mester mért nem bízik a cseresorban 8-9 gólos vezetésnél????????
V-Man Creative Commons License 2007.05.13 0 0 373
;)
Előzmény: tommy d'angelo (371)
maresz2 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 372
Az jó! :) Köszi!
Előzmény: tommy d'angelo (371)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.13 0 0 371
Egy másik fórumon kérdezted: Igen kinn volt V-Man a meccsen. Lesz sok, jó kép :)
Előzmény: maresz2 (369)
pezsgős mafcos Creative Commons License 2007.05.13 0 0 370

Üdvözlet egy Fradi szurkolótól.

Gratulálok a csapatnak a mai nagyon szép győzelemhez és természetesen a bajnoki címhez.

Most láttam először a lányokat és mondhatom, nagyon szép estét szereztek a szellemes, gyors játékukkal. Fáradhatatlanul játszottak, annak ellenére, hogy szinte az egész meccset csak 1 cserével oldotta meg az edző.

Szétfutották a magasabb, erős felépítésű ellenfelet, szinte megszégyenítő volt az 1.félidőben az eredmény a vendégek számára, a végére azonban kiengedtek. Talán kicsit sokallom a kapott gólok számát, igaz a végén a cserekapust elég szépen felavatták a Győriek.

Sok sikert a hátralévő meccsekhez, mindent bele az I. osztályban is.

maresz2 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 369
Remélem is, hogy gyorsan! Nem kéne megint kihagynia a nyári felkészülési időszakot.
Előzmény: tommy d'angelo (368)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.13 0 0 368
Upsz akkor elszóltam magam :)

Hát ahogy elnéztem gyorsan javul a sérülése..................
Előzmény: maresz2 (367)
maresz2 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 367
Pedig Szabinának 1 hétig mozgnia se igen szabadna. Ezt Ő maga nyilatkozta.

"Műteni szerencsére nem kell, de egy hétig biztosan nem mozgathatok, és legalább négy hétig fel lesz kötve a kezem"

Andi meg majd jövőre talán többet fog játszani, legalábbis remélem, hogy többet.
Előzmény: tommy d'angelo (366)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.13 0 0 366
Andi sajnos keveset játszott de Szabina ismét itt volt.
Előzmény: maresz2 (362)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.13 0 0 365
Kicsit furcsa volt , hogy az 50-ik percig csak egyetlen állandó csere volt.
Mintha nem bízna a cserepadban a mester.
Ő tudja mit csinál...............
Leki Creative Commons License 2007.05.13 0 0 364
Tudod van pár golis ismerősöm!:)
Előzmény: tommy d'angelo (363)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.05.13 0 0 363
Ezt hogy csináltad ?

Megelőztél :)
Előzmény: Leki (361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!