Keresés

Részletes keresés

zseton77 Creative Commons License 2010.06.14 0 0 361

Agilis, rugalmas, megbízható, díszkrét vagyok.

Az Ön igénye szerint , azonnali kezdéssel keddi, szerdai napokra takarítói , bejárónői munkát vállalok lakásban családiházban heti-2 heti rendszerességgel.

Erotikus munkát nem vállalok!

Korrekt érdeklődők jelentkezését várom.

Üdv: reszkir@freemail.hu

rorido Creative Commons License 2010.06.11 0 0 360

Szia!

Takarítási gyakorlattal rendelkező 30 éves hölgy vagyok.Engem érdekelne az újpesti lakás - ház takarítása.

Nem dohányzó,becsületes ,akár referenciával rendelkezem.

Ha felkeltettem az érdeklődését,várom válaszát:rorido@citromail.hu

Előzmény: Atabe (359)
Atabe Creative Commons License 2010.06.10 0 0 359

Sziasztok!

IV. kerületi családi házba keresek gyakorlott, megbízható, precízen dolgozó takarítónőt. 

A házat hárman lakjuk, háziállatunk nincs. 

Amire szükség lenne: heti általános takarítás, teljes portalanítás, porszívózás, felmosás, fürdöszobák + WC, konyha takarítása. Kb. 6-7 órányi munkáról lenne szó, nyáron inkább csak alkalmanként, szeptembertől viszont heti rendszerességgel kellene a segítség hosszú távra. Nekem a hét közepe (kedd vagy szerda) lenne jó.

Időnként nagyobb takarítás, ablaktisztítás stb. is kellene, ami természetesen plusz pénz. Vasalni mostanában nem kell, de lehet, hogy későbbiekben erre is szükség lenne.

Amit kínálok: 1000,-Ft/óra.

Akit érdekel kérem a juhaszpontbebokukacgmailpontcom címen jelentkezzen

tollsepr Creative Commons License 2010.06.06 0 0 358
Veresegyházán és környékén takarítást, vasalást vállalok! Van referenciám.

06 30 3888 237
Maryenn67 Creative Commons License 2010.06.04 0 0 357

Takarítást vállalok!

Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal délutánonként és hétvégén Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást. 

Ár: lakás heti takarítás: 800,- Ft/óra

Családi ház heti takarítása 1.000,- Ft/óra.

Kérem keressenek bizalommal! Telefonszámot e-mailben adok.

E-mail címem: sztszt@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.03 0 0 356
Kedves Fórumozók!
Köszönettel venném, ha megtisztelne bizalmával aki váltani szeretne, és utódot keres, vagy szüksége lenne megbízható, gyakorlott takarítónőre.
anyuka23 Creative Commons License 2010.06.02 0 0 355
Megbizható,korrekt gyakorlattal rendelkező 55éves nő házat vagy lakás takaritást vállal Budapesten.Rendszeresen állandóan.204811298 Pityiné Ági
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.02 0 0 354

Takarítást vállalok!

Megbízható, korrekt, nagy gyakorlattal, referenciával rendelkező 50 éves nő heti rendszerességgel ház vagy lakás takarítást, vasalást vállal Budapest XVIII. kerület és környékén. Előre is köszönöm megtisztelő bizalmát!

Hívjanak bizalommal: 70-325-9928
Maryenn67 Creative Commons License 2010.06.02 0 0 353

Takarítást vállalok!

Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal délutánonként és hétvégén Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást. 

m61-002 Creative Commons License 2010.06.01 0 0 352
Kistarcsán takarítást, vasalást vállalna délutánonként és hétvégén gyesen lévő kismama. (T.: 06304959267)
kiksoka Creative Commons License 2010.06.01 0 0 351
Ami kimaradt:
NEM dohányzom, maximalista vagyok és lelkiismeretes, fodrászáraim pedig családbarátok! :-D
kiksoka Creative Commons License 2010.06.01 0 0 350
Sziasztok!
27 éves, érettségizett fodrász vagyok, jelenleg itthon Gyes-en a 2 éves picúrommal és takarítást keresek. Dunaharasztin lakom, itt már járok 2 családhoz, ezek mellé szeretnék még párat elvállalni, és nem utolsó sorban megjegyezném, hogy fodrászkodom is házhoz járva Harasztin és környékén. :-)
Érdeklődni a fodrászattal és a takarítással kapcsolatban:
kikso@pr.hu 30/393-00-40 Gabelláné Dia
Szép nappot!
kiksoka Creative Commons License 2010.06.01 0 0 349
...
Maryenn67 Creative Commons License 2010.05.31 0 0 348

Takarítást vállalok!

marcsi 1954 Creative Commons License 2010.05.29 0 0 347
Bocsánat, de az email címem le maradt: tomsics.ferencne@gmail.com
marcsi 1954 Creative Commons License 2010.05.29 0 0 346
Sziasztok!

Heti 1-2 alkalommal lakástakarítást és vasalást vállalnék Békásmegyeren vagy környékén, 55-éves vagyok és sajnos más munka lehetőségem nincs. Gyakorlattal és referenciával rendelkezem, egy lakástakarításom van, de jó lenne még 1-2.
Ha valaki tud valamit, azt meg köszönném!!! Tel: +36306038960
zseton77 Creative Commons License 2010.05.27 0 0 345

Üdvözlök mindenkit!

Bejárónői, takarítói állást keresek heti vagy két heti rendszerességgel.

Családoknál eltöltött 14 éves gyakorlattal  és "élő" referenciákkal rendelkezem.

Józan életű, precíz, megbízható, nem dohányzó 47 éves hölgy vagyok.

Gépkocsival rendelkezem.  Nem órabérben dolgozom.

Személyes találkozáshoz ragaszkodom! A kölcsönös szimpátia és a korrektség fontos. Nem szeretem a zsákba macskát.

Kati

email:      reszkir@freemail.hu

Maryenn67 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 344

Takarítást vállalok!

Családi ház heti takarítása 1.000,- Ft/óra, vagy fix összegért (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.

Ritesz76 Creative Commons License 2010.05.24 0 0 343

Szia!

Engem érdekelne a munka,nekem van egy pár lakás ahova járok már,de a pénteki napom még szabad.Örülnék neki ha sikerülne.33 éves vagyok,nem dohányzom,autóval közlekedem,itt lakom a XVII.kerületbe ,mindig oda érek idöben.Én is szeretem a személyes találkozot mielött a munka létre jönne,ezt most se bánnám.Hívj és meg tudunk beszélni egy találkozot.

30/419-66-64   Rita

Várom a hívásodat

Előzmény: sophie_1 (340)
ocsua1 Creative Commons License 2010.05.23 0 0 342
Sziasztok!

Erika vagyok, pontos, precíz, abszolút megbízható, munkájára igényes hölgy. Szívesen vállalnám lakások, házak, irodák stb. takarítását hétköznap délutánonként, vagy hétvégén egész nap.
cs.erika4@freemail.hu
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.22 0 0 341
Üdvözlök minden fórumozót!
Gyakorlattal, referenciával, korrekt díjazásért keresek lakás/háztakarítást. Minden segítséget, bizalmat előre is köszönök.
sophie_1 Creative Commons License 2010.05.21 0 0 340

Sziasztok!

Nem dohányzó, tisztaságszerető, precízen és alaposan dolgozó leinformálható, megbízható takarítónőt keresek a XVIII. ker.-Gyál határába, péntek délelőttre, 3-4 órára, hosszú távra.

Megközelíthető: Kökiről a 184-es és a 284-es busszal a végállomásig, onnan kb. 10 perc séta.

A kb. 1002 -es házat 3-an lakjuk, 3 macsekkel. (Aki nem bírja a cicákat az ne is jelentkezzen!)

Amit kérnék: 

általános takarítás amerikai konyhás nappali ( teljes portalanítás, porszívózás, felmosás) + fürdöszoba + WC + előszoba takarítás szükség szerint csempe is, + konyha (tűzhely, konyhabútor áttörlése kívülről, időnként konyhaszekrény rendbetétele).

Félévente nagyobb takarításnál ajtók, ablakok stb tisztítása, függöny mosása vasalása, természetesen a nyagytakarítás plusz pénz.

Amit kínálok: 1000,-Ft/óra

Nagyon fontos a kölcsönös tisztelet és bizalom! 

Maryenn67 Creative Commons License 2010.05.21 0 0 339

Takarítást vállalok!

Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást. 

Ár: lakás heti takarítás: 1.000,- Ft/óra

Családi ház heti takarítása (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.

windochb Creative Commons License 2010.05.19 0 0 338

Kedves Csipkéskúti Parittya Vigéc!

Megbízható, nem dohányzó vagyok. ha még aktuális az állás kérem írjon
Előre egyeztetve rugalmas időbeosztás
windoch@indamail.hu
Előzmény: Csipkéskúti Parittya Vigéc (330)
windochb Creative Commons License 2010.05.19 0 0 337
Megbízható, nem dohányzó vagyok. ha még aktuális az állás kérem írjon
Előre egyeztetve rugalmas időbeosztás
windoch@indamail.hu
Maryenn67 Creative Commons License 2010.05.19 0 0 336

Takarítást vállalok!

Bizalmi állásban dolgozó, NEM dohányzó, tisztaságszerető, maximalista, precíz nő mellékkeresetként vállal Budapesten (XX., XXI., XXIII.), valamint Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Taksony területén lakásosok, családi házak heti takarítását, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást. 

Ár: lakás heti takarítás: 1.000,- Ft/óra

Családi ház heti takarítása (nagyságtól függően) megbeszélés szerint.

tollsepr Creative Commons License 2010.05.19 0 0 335
Üdv Mindenkinek!

Jól jönne egy kis segítség!
Takarítási munkát keresek Veresegyház környékén, ill. Újpesten vagy Rákospalotán.
Tudna valaki ebben segíteni? Jelenleg is takarítok a XII. kerületben, igaz sokat utazgatok de nem esik nehezemre, mert kölcsönös a tisztelet és a bizalom.
rorido Creative Commons License 2010.05.18 0 0 334

Tisztelt Csipéskúti Parittya vigéc!

Rita vagyok,én is keresek takarítást,nem dohányzó ,megbízható,tapasztalattal rendelkező hölgy vagyok.

Ha még nem sikerült választania,szívesen állok a rendelkezésére.

Elérhetőségem:rorido@citromail.hu

ocsua1 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 333
Csipkéskúti Parittya Vigéc!

Erika vagyok, nem dohányzó, abszolút megbízható, precíz, gyakorlott, munkájára igényes hölgy. Amennyiben még aktuális, szívesen vállalnám a munkát. Elérhető vagyok a cs.erika4@freemail.hu címen.

Üdv.: Erika
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 332
Kedves Csipkéskúti Parittya Vigéc!
Ezen a fórumon is keresek lakás/háztakarítást. Óbudán lakom, ha aránylag jó a közlekedés, szívesen vállalnám.
Üdvözlettel: takaritanek (inez54@citromal.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!