Szia! Igen vannak még képeim, rakok fel ide párat . Néhány képen láthatsz egy Németjuhászt is. Ő Bella. Nagyon jól megvannak egymással. Lizi 3 hónapos volt amikor összekerültek. Bella előtte sem volt egyedül, mert volt vele egy Írszetter. Ő sajnos már nagyon öreg volt és elpusztult azelőtt, hogy Lizi megjött volna. Végülis Lizi az Ő helyére jött, mert tudtuk már hogy szegénynek nincs sok hátra, ezért már keresgéltünk az apróhirdetések között. Lizi volt az első és az utolsó is akit megnéztünk. :) Első látásra szerelem volt. :) A képek kicsit sötétek, mert sajnos nem volt természetes megvilágítás, a mobilomon pedig nincs vaku. Barry mennyi idős?
Én szoktam persze, mivel olyanok mint a családtagok:) Mindig van valami fincsi, meg játék.. néha póráz vagy nyakörv, habár annak én jobban örülök mint a kutyák:D Lizi egyébként nagyon széép:) Van még kép Róla?
sziasztok!!!!most vok itt elöször és megszeretném kérdezni h nem-e tud nekem valaki segiteni?én nagyon nagyon szeretnék egy kis Újfoundlandi kislányt. az email cimem snow_87@freemail.hu a telefon számom: 06205561810 elöre is köszönöm a választ
Üdv mindenkinek! Újfoundlandi kiskutyust szeretnék, 50ezer Ft körül, 6-8 heteset, májgyulladás és hasonló betegségek elleni kombinált oltásokkal,Szegedhez minél közelebb. Ha valaki tud esetleg telefonszámot, küldjön nekem! E-mail címem: veinerzsu@freemail.hu Előre is köszönöm! Zsuzsi
Azért meg tudtam így is nézni, remek kutyus:) Mindenképpen gyertek vele kiállításra!!! Mi a fiúval megyünk idén és a nagy csajokkal:) A fiunk 19 hónapos már, szépen fejlődik:) Nézd meg a lapunkat:) http://feketepanda.uw.hu
mail: fundi@vivamail.hu . Írd meg ki a gyereketek papája, mert tényleg szép, érdekel!
Tehát belemész a válasz, vagy hozzászólba. Kijön az ablak. Az alján van a tallózás. Rámész és a saját gépről beszúrsz oda - megnyittal - egy képet. Annak az útja megjelenik a csíkban. Akkor rámész a jobboldalán lévő feltöltre. Akkor lent betöltődik a kép. Akkor jobb oldalon mellette a beszúr linkre és akkor megjelenik fent is. Na, ha ez megvan akkor elküld:) (mehet)
Hű nagyon szép:)És milyen szépen tartja a fejét.Jó nagy,szerintem az enyém nincs ekkora.Bár nagyon gyorsan nő,pedig mondtam neki,hogy lassabban nőjjön:))
Nem értem,miért nem sikerül a képeket felraknom..Ehh:)
(az előzőt a férjem írta;belekontárkodott itt nekem)[image1]
Jó estét fundi:)Mégcsak holnap leszünk 3 hónaposak,de gondolkodtunk a kiállításon.Majd az idő eldönti mi lesz a cserebogárból:)
Úgy próbáltam a képet mellékelni ahogyan írtad,de valahogy nem sikerült.Csak ezt az izét rakta ide.Bár ezt ahogyan kattintgattam sikerült megnyitnom és előjött a kép is.Próbáld meg te is valami URL-izét kell megnyitni.Igazából nem értek hozzá:))
De nem adom fel:)http://img.index.hu/imgfrm/5/1/5/8/THM_0001455158.jpg[image1]
Néha nagyon kihalt a topic, remélem Te sokszor velünk tartassz. Kiállítani is szoktál? Bár én is sokszor csak "sasolom" ki mit írt.
Mikor írsz rámész a tallózásra, aztán feltölt, aztán a kép bal oldalán csatold. Menni fog. Nekem is nehezen ment eleinte, de próbálkoztam-próbálkoztam:) Kíváncsian várom a képeidet!!!