Keresés

Részletes keresés

rozoga50 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10519

Hajaj!

találtam egy programot val. ujságban ami most keresgéli a képeimet 2gb/óra fantasztikus sebességgel a maradék 32 igy tizenhat óra lesz most is fut a háttérben ez a csoda és valamit talál  és csak a jpeg -t  keresi az AVI meg sehol sincs még..

ha megszakad  hát én........

98 % megy a proci szinte folyamatosan megyek is nem bizom ebben a maradék 2%-ban

cukkiniben is van valami? nem látszik a ... a szőlőleveles cucc már ismerősebb

hági Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10518

No ide is felteszem nemcsak a Jordán topikba.Valszeg Rozoga ott látta.

Erzsinek már elmentek a képek,ha ideje engedi megcsinálja.Hé Rendjel mégis vannak képek:))) Na várj csak !!De köszönjük :))

Ott így ejtették a nevét warange duali.Honnan

ismered? A rizs szöllőlevélbe és cukkinibe van töltve és van hozzá egy speciális fűszer.

Előzmény: gombóc29 (10511)
rendjel Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10517
Na itt sehol sem volt jó bor...Cézár étlapjaCézár kocsmaNa ez a Gyógygödör Ági:)KishordóPoncichter borozó
Hannibalbarkas Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10516
Csak Neked!:)sziklarajz
Előzmény: rozoga50 (10509)
Hannibalbarkas Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10515

Ajjaj, Rozoga:(

Beleérzek a problémádba.

Igaz, nekem csak mindkét íróm ment tönkre, de teljesen parázok, hogy most nem tudom a gépen levő képeket megírni és mi lesz ha a vinyó megadja magát...

De egyszer már előfordult velem ilyen baleset, de akkor a vinyó kidobása előtt még meg tudták menteni az adatokat róla.:)

Igaz, azt mondták, hogy nagy mákom van...

HB

Előzmény: rozoga50 (10505)
rendjel Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10514
Az előző kép Soproni panoráma a szálloda ablakból, jobbra a tönkretett kilátóval...
rendjel Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10513
Soproni paoráma az Új (tönkretett) kilátóval
gombóc29 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10512

szegény rozogácska

ezt jól elcseszted!

én már rég a dunának mentem volna

ha velem történik

vagy

megkértem volna hogy kűggyé át egy kis tokajit :)

Előzmény: rozoga50 (10508)
gombóc29 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 10511

Ágika, örülök a kpeknek

jó látni egy kis zöldet, kéket sárgát
de rozoga hol látta a zöld uborkát???

Ágika, nem a warak dawalira gondolsz?

szólj ha lesznek képek vhol

Előzmény: hági (10507)
hági Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10510

Kedves Rozoga...

oda még hiába mész,mert holnap küldöm át  csak nagyerzsinek s mire ő felteszi hááát :)).Őt idézve be van havazva.

Sajna a sziklarajz csak úgy van meg,hogy becses személyem is rajta van,de az első utamkor csinált képen  nem vagyok s majd valamilyen úton módon leszkeneltetem Neked és elküldöm,csak légy türelemmel kérlek.

Ez a kaja meg csak kiejtve tudom leirrni a nevét Varange Duali és az a kicsi uborka  cukini valójában aminek a közepét kivájják és betöltik a mindenféle fűszerrel ízesített rizst ami szintén van göngyölve a szölőlevélben is.Isteni kaja most  2 x ettünk de nem lehet megunni.Egyszer birkahússal egyszer pedig csirkével.Mindkettő nagyon finom volt.Hoztam is olyan füszert ami ebbe való, mert ez egy speci  Duali fűszerkeverék.

Előzmény: rozoga50 (10509)
rozoga50 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10509

Kedves kedves mindenki, Hági

mi a fene az a zöld uborka? és én miért nem ettem olyat, mert nem láttam?

bocsika de szikla rajzot is kérünk (mármint én) mind a hatan ... megyek a képtárba hátha tettél fel  egész Rumot felhajtottam egy kis szikla rajzért oszt oda lett

rozoga50 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10508

Szegény, szegény vinyóm nagyon kezdett betelni hát adtam neki párt, mégis csak szebb az élet ugy!! azt új op rendszert tettem ide oda kitudja hova majd jött egy gyönyörű kék halál  és a régi meghalt : igy nem formázott , nem létezik nem ismeri senki majd egyszer  csak lett rajta 160 helyett31 gb deazt sem engedi megnyitni

mindenféle helyre éllitó programnak is fityiszt mutatott. majd mindenféle titokzatos formátumban mentett jópár képet 700-1200kb helyett 16 körülire mig másokat érintetlenül hagyott. másik probléma a világon megnézett összes képet valahova elraktározta és most előkerült egy csomó elraktározott reklámmal  vagy a jó isten tudja mikkel aztán van olyan ,hogy 800Kb jpegben de a kép mérete csak nagyitóval látható stb stb  gondolom már jól összekavartam mindent, még egy profinak is nehéz lenne...., pláne kifizetni. igy kedves családom szemében maradok szellemi toprongy ,müszaki analfabéta stb stb...persze az ebéd meg ehetetlen volt igy fenkölt mosollyal vonulhattam el ... senki sem tökéletesssssss......

Hát bánatomban kinyitottam egy tokaji muskat lunelt, late harvest pauleczki szőlőbirtokról .. na ezt az utólsó két szót ismerem főleg a szőlőbirtokot... amugy egy félszáraz( száraz) sárga muskotály vagyis lunel, mindjárt más!!!

szorjatok vörös homokot rám, vörös város, vörös... ajjjjajjjj  ez polidili

hági Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10507

Vigasztalásként teszek ide pár képet

országúti kávézóAqabai látképWadi Rum
gombóc29 Creative Commons License 2006.11.27 0 0 10506

szegény, szegény rozoga

dehát mitörtént? hogy történt?

nem tudom mennyire vígasztal, de vannak számtech vállalkozások,

amik ilyen vinyóproblémával foglalkoznak

gondolom jópénzért

de sztem egy utánakérdezést megér, hogy mennyiért mentik meg a menthetőt

inni nem kapsz!

hoooogyne, hogy megint gajjravágj egy vinyót

Előzmény: rozoga50 (10505)
rozoga50 Creative Commons License 2006.11.26 0 0 10505

Halihóóó!

teljes ideg és rendszer összeomlás után, ma végre ujra müködik a gépem.

a kár egy teljes merevlemez kb 4000 képpel 40 GB videóval egy marék ősz hajjal és ált véleménnyel tök hülye vagyok. egy hétig probáltam vissza szerezni a képeimet mire feladtam.(köztük volt vagy hatszáz dia.... van ki ezt értékeli)

Látom a jord topon "teljes" béke uralkodik....

Adjatok valamit inni ma nagyon berugok...... a gépbe

gombóc29 Creative Commons License 2006.11.25 0 0 10504

oké, várom a linket a képekhez

annyira még lesz időm :(

Előzmény: hági (10503)
hági Creative Commons License 2006.11.24 0 0 10503

Szia Gombóc..

Erzsi segedelmével a képtárba rakjuk és feltetetek egy linket vele ide és megtudjátok Ti is itt  nézni ! ..már van 1100valahány képünk ott.

Előzmény: gombóc29 (10502)
gombóc29 Creative Commons License 2006.11.24 0 0 10502

sziaaaaaa ágika

örülök hogy itt vagy, jól vagy, megvagy (nem félreérteni!!!!!!)  :))

Képeket rakjál

ha a jordános-ba hát oda

csak írd meg hogy ott van.

Jó hallani azt is, hogy klassz volt.

Én még csak álmodozok erről.

majd eccer.....

(én tavaly a bécsi tranzitba vártam 4 órát,

de beültem egy relax fotelbe és szunyókáltam) :))

Előzmény: hági (10501)
hági Creative Commons License 2006.11.24 0 0 10501

Sziasztok megjöttem!

Egy rundót a T.társaságnak!

Mondjátok az,hogy van? akár mennyi időre is megyek mindig kevésnek bizonyul.

Lesznek képek,nagyon jól sikerültek.Utolsó este mielőtt elindultam a fiamtól kaptam egy digitális gépet és alig vártam,hogy kipróbáljam.A Wadi Rumos képek nagyon jók.Csak probléma,hogy nagyon nagyok és nem tudom feltenni ide,de nagyerzsi megigérte,hogy egyik este ha követem a tanácsait a skypon keresztül, meg fogom látni ,hogy" nem egy nagy cucc" :))

Amúgy nagyon élveztem a maszek utazást,mert én még soha nem voltam igy, csak charterrel.Nagyon szép az Istambuli tranzit ,négy óra alatt míg várni kellett a csatlakozásra végignéztük az összes üzletet.Na a négy órát még megtetézték 50 perccel s úgy indult csak a gép.De nem voltunk idegesek mert a cél lebegett a szemünk előtt.

Az Ammani időjárás igen cudar volt,szinte megközelítette a fagypontot.Mikor kijöttünk a reptérről szerencse,hogy volt nálunk kabát mert kész, ott fagytunk volna meg.S,hogy megérkeztünk igazán, azt az bizonyitotta,hogy  a vezetönk megkérdezte ki kér teát és swaormát.

Még akkor éjjel leindultunk Aqabába és mikor kelt a nap Wadi Rum magaságában voltunk és sikerült is a felkelő napot megörökitenem.

Mikor elértük Aqabát kértem a vezetönket álljon meg egy pillanatra.Azt hiszem megértett,mert csendben megállt és csak néztük az elénk táruló panorámát Vikivel.

Azt kérdeztem magamtól? még hányszor fogok vajon megérkezni és hányszor érzem ezt az érzést  ami bennem van mikor meglátom Aqabát.A fiaim  azt mondják ez nem igaz,hogy lehet enyiszer elmenni egy helyre.Nekem itt van az a hely ahol azt érzem itt is ugyan úgy tudnék élni mint itthon.Sok ember van ki rajong Görögországér vagy Olasz vagy Franciaországér vagy ami a szivének kedves, nekem ez az ország az ahol olyan vagyok úgy érzek mintha ott lenne az itthon.

Na befejezem és ha van időtök menjetek át a jordán topikba és a nevem alatt és a Mandli neve alatt irtuk le élményeinket.Mandli a Viki kivel a tavaly ismerkedtem össze a topik segitségével,ugyanis utitársakat keresett Ő is mint én.Ő  is ismerőssel jött én is a barátnömmel mentem és sikerült egy 8 főböl álló ( csak nők  + egy pasi a vezetőnk ):))   nagyon jó csapatot összehozni,s igazán szép élményekben volt részünk.Ez a találkozás barátsággá alakult át s azóta együtt utazunk.S a nagy hármas mert természetesen nagyon jóban vagyunk Detty Viki és jómagam.

Előzmény: nagy_erzsi (10498)
rendjel Creative Commons License 2006.11.24 0 0 10500
Hahóóóóóóóóó! Van itt valaki?
Hannibalbarkas Creative Commons License 2006.11.21 0 0 10499

Jó utat, szép időt, kellemes emlékeket!:-)

Aztán itthon majd mesélj, ne úgy mint pl én szoktam...:)

HB

Előzmény: detty21 (10497)
nagy_erzsi Creative Commons License 2006.11.20 0 0 10498
Jó utat, és persze sznorkelt! Aztán jelenteni ám, hogy mi a rajz arrafelé, hadd sárguljunk az irígységtől! Köszi a gratot. Egy ideje igyekszem nem ünnepelni a különböző napokat, mert az ünneplés hízlal :)
Előzmény: detty21 (10497)
detty21 Creative Commons License 2006.11.20 0 0 10497

Én szeretem a vizet, de attól még nem biztos, hogy ezt meg merem próbálni...majd meglátjuk.

Ja, ERzsi, sok boldog névnapot Neked, ezt elfelejtettem a diliben...

Ágiék reggelre itthon vannak, biztos mesél majd...

szervezzetek bulit, majd jövök...

szia mindenkinek!!! holnap már lehet nem tudok írogatni... 

Előzmény: nagy_erzsi (10494)
nagy_erzsi Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10496
ill. szemben velem
Előzmény: nagy_erzsi (10495)
nagy_erzsi Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10495
Még a Gabit is rávette a sznorkelezésre, pedig ő se egy vízőrült (mint én).
Előzmény: nagy_erzsi (10494)
nagy_erzsi Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10494
Ha megkéritek Eszter férjét, biztos segít legyőzni a félelmet. Nagy élménytől fosztjátok meg magatokat különben. Én azért mentem neki a tűzkorallnak, mert hülye voltam. Nem kell hátrafelé lapátolgatni korallos helyen, ennyi az egész. Ha szakemberrel mentek, semmi bajotok nem lehet. És be kell tartani az alapszabályt: mindent a szemnek, semmit a kéznek.
Előzmény: detty21 (10493)
detty21 Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10493

ne hülyéskedj Erzsi, még életemben nem voltam a viz alatt tengerben... még élénken emlékszem, Te is hogy jártál azzal az izéééével... én azt sem tudom mihez nem szabad érni, biztos most sem merem kipróbálni... ráadásul egyedül... családom többi tagja még a lehetőségtől is mereven elhatárolódik. :)) majd egyszer talán összeszedem a bátorságomat... de azért nem vagyok biztos abban sem, hogy nem fagyunk abba a tengerbe...tavaly ilyenkor nagggyon hideg volt.

Előzmény: nagy_erzsi (10492)
nagy_erzsi Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10492
Hát azért csak legyen! Szorkelezni jó. Különösen a Vörös-tengerben. ÉS főleg, amígy lehet (azt olvastam, hogy a globális felmelegedés nem tesz jót a koralloknak). Használjátok ki az alkalmat helyettem is :)
Előzmény: detty21 (10491)
detty21 Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10491

igaziból is hazahoznám, de ha azzal próbálkozom tuti lecsuknak, ha meg a bazárral, megöl a Zuram... :((   :)) most akkor mi legyeeeeeen? hehehe...

Képzeljétek, Ágiék snorkeleztek, talán csak nem lehet olyan hideg az a tenger... bizakodom... persze a sok kebab evés közben lehet, hogy nem is lesz idő erre... már csak pár nap!!

Előzmény: gombóc29 (10490)
gombóc29 Creative Commons License 2006.11.19 0 0 10490

semmi cirkusz, csak igy simán, kicserélték és kész?????

hát na

most mondd :)

3 óra alatt

slussz-passz

most utómunkálatok zajlanak

Pakolgassál

a könyvet meg ne cipeld

majd megnézed ott

30-as terem....tutanhamon trónusa

és a 4-es terem!!!!!

az emeleten

jó utat!!!!!!!!!!!

és hozzál mindent haza fotókon

Előzmény: detty21 (10488)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!