"A munkahelyünkön mindenki erről beszél, mert mi általában arról beszélünk amiről mindenki. Vagyis normális a kapcsolatunk emberi vonatkozásból." Igen, mert ha másról beszélnének kollektíve, mint mindenki, akkor az ember kétségbe vonhatná, hogy nem-e marslakók-e.
En most a kicsi plusszokat elvezem.Nincs ho nincs fagy.Hala eso sincs miota itt vagyok pedig ez nem jellemzo. A cicak itt kolomppal vagy is csengettyukkel a nyakukban szaladgalnak.
Ha jól sejtem az ékezet hiányból, akkor a G. most éppen nem a kontinentális időjárástól vacogó Magyarországról internetezik. Hát úgy persze könnyebb a havas környezet szépségeit értékelni, pláne ilyen nick névvel. (Különben köszönöm!)
Nem értem mi a gondjuk a kedves G.-k-nek ezzel a festménnyel. Hiszen jól meg van festve. Látszik a huszáron, hogy huszár. Semmi képhiba nincs. Nem egy képet ismerek, amin nem látszana a huszáron, hogy huszár. Feltéve ha lenne rajta. Ha jól sejtem akkor Bélaváros felé ezt úgy mondanák, hogy igen csak betyárosra sikerült egy alkotás.
Szia, meg mindenkinek! Nem vagyok uj Gt. Nyaron jartam itt. Most van itt az idom mint a nick nevem is mutatja. En jovok 1x csak azt megyek is ahogy jottem. Azert neha lesekedem informalodom.
Ma és tegnap az tartja a pletykai beszéd, hogy egy új szállodában készült egy különös festményalkotás. Ismert politikai hírességek vannak rajta, ám ők állítólag nem ültek modelt, mert nem tudták, hogy a festő huszárnak álcázza őket. Merthogy ilyen huszáros ízé. Én csak a fényképet láttam a festményről mert nem járok szállodába. Azért van lakásom, hogy inkább ott tartózkodjak illetve alvás megoldva. Na most a festmény maga jól meg van festve, mert a huszáron látszik, hogy huszár. A ruhájuk szinte korhű. Viszont az jó nehéz lehet, hogy nincs modell és csak úgy hübele balázs módjára pingálni a nagy semmibe. Én pl. nem lennék olyan ügyes. A munkahelyünkön mindenki erről beszél, mert mi általában arról beszélünk amiről mindenki. Vagyis normális a kapcsolatunk emberi vonatkozásból. Ettől függetlenül én inkább a Modembe járok meg a Déry múzeumba mert ott több a híres festmény.
Amíg bíbelődtem a képekkel, addig közben képhiba Gt. jóvoltából született egy új hsz. és azt előrébb rakta az index. De ez szerintem nem baj. Hozzá kell szoknunk firefox-os felhasználóknak, hogy az index az úgy műkszik, hogy nem vár a felhasználó tökölődéseire, hanem berakja a hsz.-t idősorrendbe. Oda ahova való. Bocsánat a képhibákért.